woka napisał(a):piotrulex...... przez tą wymianę zdań, widzę że jesteś facetem który wie co to znaczy naturyzm i właściwie go pojmuje. Szacunek.
a dzieki, dzieki
wiem ile nieporozumien i dziwnych wyobrazen moze chodzic ludziskom po glowach jak uslysza slowo "naturyzm". jestem w stanie to zrozumiec i nawet zbytnio sie nie dziwie chocby majac na uwadze sytuacje z dnia dzisiejszego
Lubie opalac sie nago, dobrze sie z tym czuje, w goliznie nie widze nic nadzwyczajnego, nie wiem czego moglym sie wstydzic i dlaczego ...
nie lubie jak ktos pod przykrywka naturyzmu realizuje swoje jakies dziwne dla mnie cele
ludzie sie pytaja: "jak to tak. z malym dzieckiem na naga plaze, nagi camp? nie boicie sie zboczencow itd?????"
Prosze mi wierzyc, ze dziecko na takim cywilizowanym campie fkk w stylu ulika jest zdecydowanie bardziej bezpieczne niz na innym tekstylnym molochu na 3,5 tysiaca miejsc. to samo na nagiej plazy w debkach, rowach czy Piaskach. tu nagiemu dziecku nikt foty nie pstryknie bo zapewne reszta plazowiczow i obsluga wywalila by go na kopach po za teren
tam sie czuje bezpieczny, wolny, wyluzowany. poprostu dobrze odpoczywamy w takich miejscach i nie lubimy takich "swingersow" ktorzy na "naszych" plazach szukaja podobnych sobie odmiencow

.png)
.png)