Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Rovinj (Istria) ośrodek Valalta - 2 pary - fkk plaże rejs ?

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 01.06.2009 14:40

woka napisał(a):piotrulex...... przez tą wymianę zdań, widzę że jesteś facetem który wie co to znaczy naturyzm i właściwie go pojmuje. Szacunek.

a dzieki, dzieki

wiem ile nieporozumien i dziwnych wyobrazen moze chodzic ludziskom po glowach jak uslysza slowo "naturyzm". jestem w stanie to zrozumiec i nawet zbytnio sie nie dziwie chocby majac na uwadze sytuacje z dnia dzisiejszego

Lubie opalac sie nago, dobrze sie z tym czuje, w goliznie nie widze nic nadzwyczajnego, nie wiem czego moglym sie wstydzic i dlaczego ...

nie lubie jak ktos pod przykrywka naturyzmu realizuje swoje jakies dziwne dla mnie cele

ludzie sie pytaja: "jak to tak. z malym dzieckiem na naga plaze, nagi camp? nie boicie sie zboczencow itd?????"

Prosze mi wierzyc, ze dziecko na takim cywilizowanym campie fkk w stylu ulika jest zdecydowanie bardziej bezpieczne niz na innym tekstylnym molochu na 3,5 tysiaca miejsc. to samo na nagiej plazy w debkach, rowach czy Piaskach. tu nagiemu dziecku nikt foty nie pstryknie bo zapewne reszta plazowiczow i obsluga wywalila by go na kopach po za teren

tam sie czuje bezpieczny, wolny, wyluzowany. poprostu dobrze odpoczywamy w takich miejscach i nie lubimy takich "swingersow" ktorzy na "naszych" plazach szukaja podobnych sobie odmiencow :cry:
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 01.06.2009 15:22

Ja nie jestem naturystą ( to tak dla porządku podaję- nigdy nie byłem na plaży FKK) ale wiem, że to nie jest złe i jest to niezła frajda być opalonym równomiernie na całym ciele.
Miałem raz przyjemność, tak przez czysty przypadek możliwość przejscia przez plażę FKK ( nie wiedziałem że to FKK). Do tej pory pamiętam, ja "tekstylny" idę sobie a "nagusy" wyluzowane, szczęśliwe. Tam nagości chyba nikt nie widzi - przynajmniej takie odniosłem wrażenie. Mnie to się spodobało ...ale brak odwagi i już nie ten wiek. ....
wiem, wiem, że wiek nie ma znaczenia ale .......... jakoś tak.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 01.06.2009 17:36

JacYamaha napisał(a):Janusz niezłą masz belonę....

A co kolega ma na myśli mówiąc o bellonie Kolegi Janusza. Czyżby kolega nie dowierzał , że to ryba ???? 8O
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 01.06.2009 18:10

darek1 napisał(a):
JacYamaha napisał(a):Janusz niezłą masz belonę....

A co kolega ma na myśli mówiąc o bellonie Kolegi Janusza. Czyżby kolega nie dowierzał , że to ryba ???? 8O

Tylko to co napisałem i nic poza tym.
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 01.06.2009 19:02

woka napisał(a):.. już nie ten wiek. ....
wiem, wiem, że wiek nie ma znaczenia ale .......... jakoś tak.

to dobrze, ze wiesz i mam nadzieje, ze bede o tym tak samo przekonany za kilkanascie lat jak teraz

Teraz mam nieco ponad 30-ci ale po 50-tce, 60-tce tez chcialbym byc pewnym tego co pisze teraz :wink:
woka
Koneser
Re: Rovinj (Istria) ośrodek Valalta - 2 pary - fkk plaże rej

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 01.06.2009 20:07

ParaGdynia34 napisał(a):To rzeczywiście nie to forum - tzn o Chorwacji - nikt nie zabrał głosu w
sprawie atrakcji wodnych, wszyscy natomiast wzięli żywiołowo udział w dyskusji nt fkk i swingu, niektórzy nawet nie wiedząc o czym piszą jak się okazało. Niektórzy też chętnie podjeli się oceny w kategorii normalne-nienormalne. Praca na Wydziale Socjologii będzie bogatsza o te, niestety przewidywalne, wnioski. Dziękujemy za uwagę. I życzymy owocnych dywagacji !

Owszem, nie to forum. Tutaj "takich oryginałów" nie potrzeba.
Tutaj nie tylko wydział socjologii jest potrzebny, również (szczególnie) wydział psychologii oraz psychiatrii ma dużo do roboty.
...... nawet nie mam sił, życzyć wzajemnie owocnych .... jakoś tak.

ps. nie zmienia się pierwszej treści. Teraz, jeżeli ktoś będzie to czytał, odniesie wrażenie "czeskiego filmu".
Oczywiście, zauważy, że treść była dwa razy zmieniana więc jeszcze bardziej działacie na swą niekorzyść. ....... i znowu praca dla wydziałów ... dlaczego i w jakim celu to zrobili. Kim oni są i jakiej osobowości, ......
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 02.06.2009 07:11

Panowie, wyluzujcie już. Urządzacie jakąś krucjatę tylko dlatego, że ktoś ma ochotę na swing. Lubi to niech robi. Nic nam do tego. Publicznie na pewno tego nie uczyni, więc po co się niepotrzebnie spinacie.
Poprzednia strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.