Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Roger Waters THE WALL

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
adamk3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) adamk3 » 18.04.2011 11:16

Interseal napisał(a):Witam.

Więc wróciłem przed momentam z Pragi.
Tym jednym zdjęciem za dużo chyba nie zdradzę, a wybierającym się na polskie koncerty życzę dużo wrażeń.

Pozdrawiam.

nic nie mów - :wink: do środy :!:

pozdrav.
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 18.04.2011 12:42

No to proszę więcej szczegółów na otarcie łez :cry:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.04.2011 13:03

Witam

Z koncertu niwiele mam zdjęć.
Pragę rozwinę w innym miejscu, choć nie prędko.
Na życzenie autora tematu nie podaję przed polskimi konceretami żadnych szczegółów.
Po koncertach pewnie temat ruszy. :)

Pozdrawiam.
adamk3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) adamk3 » 19.04.2011 08:04

Interseal napisał(a):Witam

Na życzenie autora tematu nie podaję przed polskimi konceretami żadnych szczegółów.

Pozdrawiam.

dzięki :wink:

do jutra - pozdrav.
adamk3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) adamk3 » 20.04.2011 08:35

Interseal napisał(a):Witam

Pozdrawiam.

Fantastyczne dopracowane do perfekcji widowisko, nagłośnienie bajka

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Mother should I trust the government? - ciekawy jestem czy w Pradze - był w tym miejscu jakiś akcent?

pozdrav.
adamk3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) adamk3 » 20.04.2011 08:58

Obrazek

Obrazek

Pasjonat Chorwacji
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pasjonat Chorwacji » 20.04.2011 09:16

Byłem w Łodzi w poniedziałek.

Bajka.

Od najmłodszych lat (za sprawą starszego brata) słuchałem Pink Floyd. Nasiąkałem ich muzyką, czytałem o ich koncertach - bajkowych spektakli.

Ten koncert spełnił wszystkie moje oczekiwania.
Myślę, że nikt z widzów nie był rozczarowany.
Stara, dobra szkoła.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.04.2011 09:29

adamk3 napisał(a):Mother should I trust the government? - ciekawy jestem czy w Pradze - był w tym miejscu jakiś akcent?

Tak, był. Przetłumaczone na czeski w wersji mocniejszej "nie ma takiej możliwości" :wink: .

Podczas przerwy, na murze, wśród wielu ofiar konfliktów, wyświetlono też kilka nazwisk oficerów zamordowanych w Katyniu.

Wizulanie koncert a raczej widowisko, dopracowane do perfekcji. Nagłośnienie jak na halę (w moim przypadku O2 w Pradze - znakomite).
Czego mi brakowało... hmmm rozwinę później (teraz siedzę w robocie), ale powiem wprost i może trochę przewrotnie. Brakowało mi muzyki. :wink:

Pozdrawiam.
Poprzednia strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone