Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Roger Waters THE WALL

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 28.12.2010 22:54

Interseal napisał(a):Pewnie była tam ta Pani "starowinka" a ona poza puszczeniem totolotka nic nie umie na tym komputerze innego zrobić.

Tak, ta sama. Trochę się wczoraj wystraszyłem bo były dostępne ledwie 102 bilety . Starowinka mówi że nic nie ma , bałem się ze zostanie mi jedynie rynek wtórny.
Ale jak dzisiaj rezerwowałem to było ok.300

Szukałem pretekstu żeby sobie Pragę odświeżyć ( żona nie była wcale) i się cele urealniają.
Pozdrav :!:
Ostatnio edytowano 29.12.2010 07:47 przez Torac, łącznie edytowano 1 raz
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 28.12.2010 23:07

weldon napisał(a):Dla równowagi - u nas też posucha :(
Sonicsphere nie załatwia sprawy.

Piotrek nie bądź malkontentem.I tak coś masz, a generalnie/średnio blisko.
Przepraszam za cytowanie samego siebie ale...
cytat napisał(a):Ozzy wystąpi w Polsce 9 sierpnia w Sopocie. (Jak dla mnie to super icon_confused.gif - szkoda, że nie w Szczecinie albo Suwałkach).
Z dinozaurów czekają Thin Lizzy (07.02. - W-wa), Uriah Heep (23/25.05.-Wrocław/Katowice).
Na Sonisphere prócz Iron Maiden Motorhead - a to na pewno nie koniec.
Accept po reaktywacji i świetnej płycie 04.02. - Kraków. O Black Label Society już pisałem.

Zobaczyłbym chętnie Watersa. Ale jeśli o mnie chodzi to Gilmoura z resztą paczki chętniej. Australian Pink Floyd odpada.
adamk3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) adamk3 » 04.01.2011 11:13

Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.01.2011 11:26

romuald22 napisał(a): Zobaczyłbym chętnie Watersa. Ale jeśli o mnie chodzi to Gilmoura z resztą paczki chętniej. Australian Pink Floyd odpada.

Mam to samo. W Pradze czułem niedosyt, na Gwardii podobnie. Podczas "Live 8" również - dlatego że w TV nie na żywo.

adamk3 napisał(a):Rockowa legenda po liftingu

To taki lifting trochę do trumny :) ... ale już w Chorzowie w 1998 roku miałem być ostatni raz na Rolling Stonesach a ciągle straszą... :)
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 05.02.2011 23:19

Interseal napisał(a):Jedziemy wczesnym rankiem. Potem zwiedzanie. Koncert. Nocleg. Rano zwiedzanie do południa i powrót na wieczór.

Masz już klepnięty nocleg ? Trochę temat zaniedbałem kosztem wakacyjnego wypadu ale już Chorwację poukładałem i mogę się zająć Pragą.
Ja pojadę chyba w piątek - nocleg, sobota zwiedzanie i koncert - nocleg niedziela - zwiedzanie i do domu.
Ostatnio edytowano 06.02.2011 21:03 przez Torac, łącznie edytowano 1 raz
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 06.02.2011 06:19

Już to pisałem, ale tak mnie szlag trafia, jak to czytam, że napisać muszę jeszcze raz!
:evil: :evil: :evil:

A w tym czerwonym zapyziałym i zapchanym wysokopierdzącą pseudointelygencyją grajdole zwanym Kraków nic się kuźwa nie dzieje pod kątem muzyki... co najwyżej psy wyją na obrzeżach Nowej Huty...

:( :( :(
:evil:

Pozdrawiam Łodzian (Łodzianów, Łodzianian, Łodzianiaków, Łodziów, Łodzianinów) i Łodzianianki i gratuluję prezydenta i Rady Miasta (tych, którzy umożliwili Wam organizację takich imprez!)
pzodro
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 06.02.2011 14:51

janniko napisał(a):A w tym czerwonym zapyziałym i zapchanym.... grajdole zwanym Kraków nic się kuźwa nie dzieje pod kątem muzyki...

A Accepcik w piątek był bee..?
Toż to malkontencka pandemia :wink:
Pandemic
adamk3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) adamk3 » 06.02.2011 19:57

Interseal napisał(a):
adamk3 napisał(a):Rockowa legenda po liftingu

To taki lifting trochę do trumny :) ... ale już w Chorzowie w 1998 roku miałem być ostatni raz na Rolling Stonesach a ciągle straszą... :)

ja też byłem i Dżemik przygrywał przed "RS" znaczy kamykami :wink:

pozdrav serdeczny
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 07.02.2011 06:48

romuald22 napisał(a):... A Accepcik w piątek był bee..?

Romciu
Aż dobrze wiesz, człeku, że kurde mol trzeba mieć oka do koła głowy, by nie przeoczyć takiego wydarzenia... bo na plakatach (słupy i parkany) to głownie wisi durna i tępa morda pewnego idioty z grodu kozła (nie wiadomo wogóle dla kogo i po co?)... a o muzycznych wydarzeniach to chyba tylko z Antyradia można się dowiedzieć.. jeźli się go cały dzień słucha...

hm.. a co do pana Watersa..
wolę chyba jednak trochę bardziej projekty pana Davida Gilmour'a...
szkoda że już razem nie grali..
8)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.02.2011 00:39

Torac napisał(a):
Interseal napisał(a):Jedziemy wczesnym rankiem. Potem zwiedzanie. Koncert. Nocleg. Rano zwiedzanie do południa i powrót na wieczór.

Masz już klepnięty nocleg ? Trochę temat zaniedbałem kosztem wakacyjnego wypadu ale już Chorwację poukładałem i mogę się zająć Pragą.
Ja pojadę chyba w piątek - nocleg, sobota zwiedzanie i koncert - nocleg niedziela - zwiedzanie i do domu.

Wiesz co... jeszcze nie. Muszę coś poszukać. Ostatnio spaliśmy w hotelu Jasmin i niby było blisko, ale mój niepokój wzbudziła czarna linia na mapie oznaczająca tory kolejowe. Jak się potem okazało była to ponad dziesięcio torowa bocznica - nie do przejścia.
W efekcie do widocznej sprzed hotelu hali O2 jechaliśmy trzy przystanki autobusem i dwa metrem :) . Pieszo ponad pół godziny na około.

Rozkład wyjazdu mam podobny ale wyjedziemy w sobotę o świcie. Ostatnio zwiedziliśmy główną część Pragi, więc teraz chcemy zwiedzić Żiżkov, wystawę Saudka, pomniki Cernego i parę innych miejsc, na które nie starczyło czasu.
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 08.02.2011 01:04

Szukasz bliżej centrum czy bliżej hali :?:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.02.2011 01:08

Torac napisał(a):Szukasz bliżej centrum czy bliżej hali :?:

W zasadzie to nie zastanawiałem się nad tym jeszcze.

Blisko jakiejś stacji metra - to załatawia prawie wszystko.

W najbliższych dniach będę nad tym myślał.

Pozdrawiam.
adamk3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) adamk3 » 13.04.2011 09:15

Już kilka dni do koncertu :D - ja na 19 bm.

pozdrav. dla fanów PF (najlepszej kapeli wszech czasów) i nie tylko
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.04.2011 11:40

adamk3 napisał(a):Już kilka dni do koncertu :D - ja na 19 bm.

pozdrav. dla fanów PF (najlepszej kapeli wszech czasów) i nie tylko

Witam.
Ja ciut wcześniej i za granicą.
Będzie to mój drugi koncert Watersa, po Warszawie w 2002 roku a trzeci związany z Pink Floyd.
Ze wszystkich "Naj" - to był to wtedy jeden z najlepiej nagłośnionych na jakich byłem.

Pozdrawiam.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.04.2011 20:24

Witam.

Więc wróciłem przed momentam z Pragi.
Tym jednym zdjęciem za dużo chyba nie zdradzę, a wybierającym się na polskie koncerty życzę dużo wrażeń.

Pozdrawiam.

Obrazek
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone