Rysio napisał(a):Zawsze się kończy jak zawsze![]()
ale to Ty dziś zrobiłeś siarę i to nie tylko w tym temacie
.png)
Rysio napisał(a):Zawsze się kończy jak zawsze![]()
.png)
Rysio napisał(a):Ps. Jak myśliszczy Administracja zareaguje w jakiś sposób jeśli założę np:
Po ile płyn do spryskiwaczy w SK
Po ile płyn do spryskiwaczy w HU
Po ile płyn do spryskiwaczy w HR
Po ile płyn do spryskiwaczy w AT
Po ile płyn do spryskiwaczy w SLO
Po ile płyn do spryskiwaczy w CZ
.png)
MorskiPas napisał(a):Rysio napisał(a):Ps. Jak myśliszczy Administracja zareaguje w jakiś sposób jeśli założę np:
Myślę, że Administracja nie zareaguje bo nie ma jak zareagować.
Postu Ci nie skasuje bo nie łamiesz regulaminu.
Nie podepnie go pod inny temat, bo nie ma takiej możliwości (technicznie nie ma; wiem o tym bo kiedyś - krótko - byłem moderatorem tego forum).
Nie opieprzy Cię bo by musiała wszystkich bez przerwy opieprzać.
Forum tworzymy my - użytkownicy. A od "starych" wymaga się więcej. Zrozumcie tych którzy są tu bo postanowili pierwszy raz odwiedzić Chorwację. Każdy z nas kiedyś ćwiczył swój pierwszy raz ... i nic nie wiedzał ... i gorączkowo szukał informacji
howgh
.png)
chesjowisz napisał(a):A jeden kiedyś pisząc swój pierwszy post napisał ,że Chorwacja jest magicznaI rozpętała się wojna i dali mu popalić
![]()
Dwa razy go powiesili i kilka razy spalili.![]()
No ale,Chorwacja jest magiczna to i ten co pisał kiedyś ten post ma się dobrze.
.png)
MorskiPas napisał(a):chesjowisz napisał(a):A jeden kiedyś pisząc swój pierwszy post napisał ,że Chorwacja jest magicznaI rozpętała się wojna i dali mu popalić
![]()
Dwa razy go powiesili i kilka razy spalili.![]()
No ale,Chorwacja jest magiczna to i ten co pisał kiedyś ten post ma się dobrze.
Twardy był ... nie miętki dlatego ma się dobrze. A ilu odpuściło po gorącym powitaniu
.png)
MorskiPas napisał(a):Największy syf rob się wtedy gdy wkurzony "dawno tu obecny użytkownik" obcesowo potraktuje nowego i być może nie tak biegłego w używaniu funkcji "szukaj"
.png)
Rysio napisał(a):Morski, to po co te wszystkie prośby, przyklejanie tematów, działy itpRozpieprzyć to wszystko, wymieszać w jednym worku i rozsypać jak zabawki z kosza
Morski uwierz
sam czasem mam trudno znaleźć to co napisałem w tym całym burdlu
Ps. Jak myśliszczy Administracja zareaguje w jakiś sposób jeśli założę np:
Adekwatnie zapytam o gaz, winiety, ON, PB95, PB98 (bo przecież na tym może lepiej pojedzie), noclegi na Istrii w Kvernerze, hotelach, app, pokojach, pod namiotami, potem zapytam o trasy (bo są tacy dla których Łódź - Split czy Warszawa - Split jest potężną różnicą) ..... oj długo by można![]()
Wiesz co ..... albo nie mów lepiej jak myśliszMoże przyjdzie czas że to sam sprawdzę
Jednego nicka może warto poświęcić
![]()
![]()
![]()
Dobra od dziś się nie przypie.dalam do piszących bzdurne tematy po raz pięćsetnyLeję na to
Niech się dzieje co chce
![]()
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.