Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

refleksja na temat opcji "szukaj"

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
chesjowisz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) chesjowisz » 18.04.2007 21:08

Rysio napisał(a):Zawsze się kończy jak zawsze :wink: :papa:

ale to Ty dziś zrobiłeś siarę i to nie tylko w tym temacie :wink:
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 18.04.2007 21:10

Rysio napisał(a):Ps. Jak myślisz :wink: czy Administracja zareaguje w jakiś sposób jeśli założę np:

Po ile płyn do spryskiwaczy w SK
Po ile płyn do spryskiwaczy w HU
Po ile płyn do spryskiwaczy w HR
Po ile płyn do spryskiwaczy w AT
Po ile płyn do spryskiwaczy w SLO
Po ile płyn do spryskiwaczy w CZ

Myślę, że Administracja nie zareaguje bo nie ma jak zareagować.

Postu Ci nie skasuje bo nie łamiesz regulaminu.

Nie podepnie go pod inny temat, bo nie ma takiej możliwości (technicznie nie ma; wiem o tym bo kiedyś - krótko - byłem moderatorem tego forum).

Nie opieprzy Cię bo by musiała wszystkich bez przerwy opieprzać.

Forum tworzymy my - użytkownicy. A od "starych" wymaga się więcej. Zrozumcie tych którzy są tu bo postanowili pierwszy raz odwiedzić Chorwację. Każdy z nas kiedyś ćwiczył swój pierwszy raz ... i nic nie wiedzał ... i gorączkowo szukał informacji

howgh
chesjowisz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) chesjowisz » 18.04.2007 21:18

MorskiPas napisał(a):
Rysio napisał(a):Ps. Jak myślisz :wink: czy Administracja zareaguje w jakiś sposób jeśli założę np:

Myślę, że Administracja nie zareaguje bo nie ma jak zareagować.

Postu Ci nie skasuje bo nie łamiesz regulaminu.

Nie podepnie go pod inny temat, bo nie ma takiej możliwości (technicznie nie ma; wiem o tym bo kiedyś - krótko - byłem moderatorem tego forum).

Nie opieprzy Cię bo by musiała wszystkich bez przerwy opieprzać.

Forum tworzymy my - użytkownicy. A od "starych" wymaga się więcej. Zrozumcie tych którzy są tu bo postanowili pierwszy raz odwiedzić Chorwację. Każdy z nas kiedyś ćwiczył swój pierwszy raz ... i nic nie wiedzał ... i gorączkowo szukał informacji

howgh

A jeden kiedyś pisząc swój pierwszy post napisał ,że Chorwacja jest magiczna :wink: I rozpętała się wojna i dali mu popalić :wink:
Dwa razy go powiesili i kilka razy spalili. :D
No ale,Chorwacja jest magiczna to i ten co pisał kiedyś ten post ma się dobrze.
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 18.04.2007 21:31

chesjowisz napisał(a):A jeden kiedyś pisząc swój pierwszy post napisał ,że Chorwacja jest magiczna :wink: I rozpętała się wojna i dali mu popalić :wink:

Twardy był ... nie miętki dlatego ma się dobrze. A ilu odpuściło po gorącym powitaniu :?:

P.S. Po co tak cytujesz wszystko i w całości?
chesjowisz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) chesjowisz » 18.04.2007 21:42

MorskiPas napisał(a):
chesjowisz napisał(a):A jeden kiedyś pisząc swój pierwszy post napisał ,że Chorwacja jest magiczna :wink: I rozpętała się wojna i dali mu popalić :wink:

Twardy był ... nie miętki dlatego ma się dobrze. A ilu odpuściło po gorącym powitaniu :?:

Napisać magiczna i nie wziąć odpowiedzialności za te słowa. :D
Miętkość nie w jego naturze. :wink: A czasami przyjażń jest między słowami i nie trzeba się poklepywać po plecach i pisać elaboraty na jej cześć . :wink:
Jest i tyle.
Stela
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stela » 18.04.2007 22:17

MorskiPas napisał(a):Największy syf rob się wtedy gdy wkurzony "dawno tu obecny użytkownik" obcesowo potraktuje nowego i być może nie tak biegłego w używaniu funkcji "szukaj"

Zgodzę się.
Stwierdzam również, że chyba mam kiepskie poczucie humoru, bo wirtualna lekcja na temat używanie opcji szukaj, stworzona tutaj przez kogoś (przepraszam, ale nie pamiętam nicka) średnio mnie rozbawiła :? , ba, nawet chciałam sączyć jad ;), ale nie miałam czasu i mi później umknęło.
Już kiedyś napisałam, że lepiej dać wędkę niż rybę i dalej się z tym zgadzam.
Obcesowości i wulgaryzmom mówię jednak nie.
Howgh.
damiangres
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) damiangres » 19.04.2007 06:34

Rysio napisał(a):Morski, to po co te wszystkie prośby, przyklejanie tematów, działy itp :?: Rozpieprzyć to wszystko, wymieszać w jednym worku i rozsypać jak zabawki z kosza 8) Morski uwierz :!: sam czasem mam trudno znaleźć to co napisałem w tym całym burdlu :D

Ps. Jak myślisz :wink: czy Administracja zareaguje w jakiś sposób jeśli założę np:

Adekwatnie zapytam o gaz, winiety, ON, PB95, PB98 (bo przecież na tym może lepiej pojedzie), noclegi na Istrii w Kvernerze, hotelach, app, pokojach, pod namiotami, potem zapytam o trasy (bo są tacy dla których Łódź - Split czy Warszawa - Split jest potężną różnicą) ..... oj długo by można :D

Wiesz co ..... albo nie mów lepiej jak myślisz :wink: Może przyjdzie czas że to sam sprawdzę :wink: Jednego nicka może warto poświęcić :wink: :wink: :wink:

Dobra od dziś się nie przypie.dalam do piszących bzdurne tematy po raz pięćsetny :D Leję na to :D Niech się dzieje co chce :D

:papa:

Dobrze Rysio, ale jeśli w każdym Twoim pytaniu o płyn do spryskiwaczy będzie tylko jeden post Morskiego odnoszący do konkretnego linku gdzie temat był poruszany, to wg mnie będzie porządek.
Ale jeśli będzie uwaga kogokolwiek "polecam użycie opcji szukaj" a dalej naśmiewanie się i jazda pozostałych, co da kilkanaście odpowiedzi, to już się zrobi il burdello ;) Nie mówiąc o tym, co napisał Morski, że taki nowicjusz, który tu zajrzy po prostu się w....i i da sobie spokój.
A nie o to nam chodzi - chyba się zgodzisz?
Natomiast jeśli idzie o poszanowanie zasad forum - chyba nigdy nie będzie idealnie.
A my tylko możemy to naprawiać, zamiast jeździć po innych.
To moje zdanie.
Pozdrawiam
--
damian
GSX750ES 100 konna Drynda z cro.pl
darkold
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) darkold » 19.04.2007 11:05

Ja odpadam. :papa:
jacek1965
Odkrywca
szukanie dobra rzecz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek1965 » 25.04.2007 12:45

Szczególnie jeśli sie spojrzy na to z punktu widzenia języka czeskiego :lol:
A tak na poważnie. nie jestem i raczej nie będe "doświadczonym forumowiczem" duzo czytam postów tu znajdujących się natomiast "publikacji" tylko dla ich tworzenia i mnożenia unikam. Kiedy pierwszy raz w zeszłym roku wybierałem sie do Chorwacji naciąłem sie oczywiście na stworzenie wątku których juz tu było kilka. Mimo to nie spotkałem sie z jakąś totalną krytyką. Po prostu ktoś doświadczony podał mi linki do tych wątków, teraz sam najpierw przeszukam archiwum zanim coś otworzę. Opierając sie na informacjach tu zawartych zaplanowałem i skutecznie zrealizowałem cały wyjazd pisząc może łącznie w trzech tematach. Wydaje mi sie zatem, że rację mają Ci których irytuje tworzenie setek postów o charakterze pytań i traktowanie forum jako wersji google dla leniwych. "Po co mam szukać jak inni mi to podadzą na tacy". Jest jednak druga strona forum - kontakty międzyludzkie, czyli zwykła chęć nawiązania kontaktu, zwykłego wymieniania poglądów na jakiś problem i tutaj odsyłanie kogoś do podobnego tematu który skończył sie dwa lata temu jest niezrozumieniem problemu. Czy ktoś z Was ma ochotę dyskutować z wpisem datowanym na rok 2004 lub 2005. Dyskusja to coś na bieżąco i stare wątki zwykle wtedy sie nie sprawdzają.
Ale się rozpisałem :D
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Jacek
Poprzednia strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

refleksja na temat opcji "szukaj" - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone