AgaKon napisał(a):krakuscity no sciągnęłam Cię myślami bo właśnie szukalam Cię po użytkownikach żeby wysłać ponownie meila ale mi się nie udało błagam podaj mi go
Jest TU przy profilu.
.png)
AgaKon napisał(a):krakuscity no sciągnęłam Cię myślami bo właśnie szukalam Cię po użytkownikach żeby wysłać ponownie meila ale mi się nie udało błagam podaj mi go
.png)
AgaKon napisał(a):no i kurczę znowu walę byki i przeliterowywuje sięAndrzejku Miodku przepraszam obiecuję poprawę
ale za szybko klikam
...... a najbliższy McDonalds jest chyba w Pule a to jakieś 50 km stąd
więc sam rozumiesz zresztą nie przeliczam nieczego nakasę
.png)
AgaKon napisał(a):Dareczku no widzisz jestem bogatsza o nowe doświadczenie waga 1100 dmc 1350![]()
![]()
kurcze no nie mogę się zalogować na onet
.png)
AndrzejJ. napisał(a):AgaKon napisał(a):Dareczku no widzisz jestem bogatsza o nowe doświadczenie waga 1100 dmc 1350![]()
![]()
teraz są dostępne modemy,technika poszła trochę do przodu i grps jest juz przestażały,ci co chcą mieć internet cały czas kupili modemy i nie mają problemu z łaczeniem się z satelity przez satelitę
dariusz73 napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):AgaKon napisał(a):Dareczku no widzisz jestem bogatsza o nowe doświadczenie waga 1100 dmc 1350![]()
![]()
teraz są dostępne modemy,technika poszła trochę do przodu i grps jest juz przestażały,ci co chcą mieć internet cały czas kupili modemy i nie mają problemu z łaczeniem się z satelity przez satelitę
hmmm? a jakie to modemy ?
.png)
.png)
AndrzejJ. napisał(a):na przyczepie czepiasz zestaw złozony z anteny satelitarnej, konwertera oraz modemu satelitarnego i łaczysz się bezposednio z satelitą,a potem z cro.pl i masz nawet ,,ołt loka '' wcześniej go konfigurujesz w Polsce na kompie i działa
.png)
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi