.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):FUX napisał(a):JANUSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czego ludzi na wieczór denerwujesz. Właśnie wczoraj w Empiku przeglądałem gazetkę. Ceny od 40.000 ale euro![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Żegnam ozięble![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FUX
A co? to już nawet pomarzyć nie można![]()
![]()
![]()
A mnie już nie daleko do emerytury
.png)
dariusz73 napisał(a):rich72 napisał(a):
Ps. A Ty jaką furą ciągniesz campa :?:
kupilem 2 tyg temu nowego RAV4 specjalnie do ciagniecia przyczepy
.png)
dariusz73 napisał(a):Fux przeciez my mowimy o dieslu a nie benzynie, dokladnie 136KM jak podaje toyota
Janusz kamper to dobra alternatywa ale cos za cos. Stawiasz go na polu kampingowym i odpada jakakolwiek jazda po okolicy.Jak jestes sam z zona to wynajmujesz skuter i brykasz ale jak sa male dzieci to juz problem.I z tego co widze w Niemczech to w kampery to tylko emeryci wchodza, jak jest rodzina z dziecmi to przyczepa. Ja tez bym chetnie kupil kampera i ciagnal jeszcze RIB-a na haku ale wtedy odchodza mi okoliczne wycieczki.A z tego akurat niechcialbym rezygnowac.
.png)
.png)
.png)
robgot napisał(a):Tylu poważnych Ludzi dało się nabrać. Jestem na 99,999% nie właściwie na 100% pewien o prowokacji. Kochani nie wpuszczają was do Austrii i co robicie??! Wyjmujecie laptoka łączycie się w środku nocy i szukacie pomocy, jakiej pomocy, od kogo?? Po co?? Nie macie mapy i nie wiecie,że można jechać przez Węgry ewentualnie innym przejściem np. Znojmo 40 km obok albo Laa jeszcze bliżej. I to wszystko właściciel Audi A8 za 400000zł nie wierzę. AgaKon udało Ci się sprowokować całe forum, a nam padło na głowę chyba już bliskość naszych wyjazdów, temperatury i chęć zobaczenia Jadranu, i wygrzania swoich kości na plaży. Panie psycholog nie wyrzucaj swojego dyplomu miałeś rację! PROWOKACJA!!! PROWOKACJA!!!
PROWOKACJA!!!
PROWOKACJA!!!
PROWOKACJA!!!
Takie posty dodają świeżej krwi i ożywiają forum. Gratuluję AgaKon. A jeżeli się mylę to życzę udanego wypoczynku. Jeżeli jesteś tak skora do robienia zdjęć na miejscu to zrób sobie foto z dzisiejszą gazetą. Niestety jestem niewiernym Tomaszem. Pozdrawiam zostało mi jeszcze 30 dni do wyjazdu jeszcze trochę i zacznę liczyć godziny.
Pozdrawiam Robgot
.png)
nie ustawiłam sobię jednej sieci i satelita namierzła cały czas różne satelity
krzysiek M. napisał(a):W Nysie sa 2 szt. audi S8. Zdjęcie Agakon nijak nie pasuje do pasażerek tych aut. Ciekawi mnie to niezmiernie, kimże to jest Agnieszka. Hej.
Wróc wszystko jasne, ale sie dziewczyna zmieniła![]()
Już wiem kto to jest . Pozdrowionka dla pani Agi K.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi