napisał(a) AgaKon » 05.06.2006 20:58
Witam
no i nadszedł czas na kolejne moje riposty, tłumaczenie sie itd do tego widzę,że pszeszłam już lustracje i zweryfkowaliście mój majątek
no dobra to poodpowiadam jeszcze bo coż mi innego zostało
robgot napisał(a):Tylu poważnych Ludzi dało się nabrać. Jestem na 99,999% nie właściwie na 100% pewien o prowokacji. Kochani nie wpuszczają was do Austrii i co robicie??! Wyjmujecie laptoka łączycie się w środku nocy i szukacie pomocy, jakiej pomocy, od kogo?? Po co?? Nie macie mapy i nie wiecie,że można jechać przez Węgry ewentualnie innym przejściem np. Znojmo 40 km obok albo Laa jeszcze bliżej. I to wszystko właściciel Audi A8 za 400000zł nie wierzę. AgaKon udało Ci się sprowokować całe forum, a nam padło na głowę chyba już bliskość naszych wyjazdów, temperatury i chęć zobaczenia Jadranu, i wygrzania swoich kości na plaży. Panie psycholog nie wyrzucaj swojego dyplomu miałeś rację! PROWOKACJA!!! PROWOKACJA!!!
PROWOKACJA!!!
PROWOKACJA!!!
PROWOKACJA!!!
Takie posty dodają świeżej krwi i ożywiają forum. Gratuluję AgaKon. A jeżeli się mylę to życzę udanego wypoczynku. Jeżeli jesteś tak skora do robienia zdjęć na miejscu to zrób sobie foto z dzisiejszą gazetą. Niestety jestem niewiernym Tomaszem. Pozdrawiam zostało mi jeszcze 30 dni do wyjazdu jeszcze trochę i zacznę liczyć godziny.
Pozdrawiam Robgot
Drogi Tomaszu no coż nie wiem skąd wybalazłeś tą cenę za auto ja nigdy nie pisałam ile kosztowało auto i jaki to rocznik no ale cóż są tacy którzy wiedzą lepiej

co do zrobienia zdjęcia z gazetą to szczerze nie wpadłam na to ale może jutro

a co do komunikowania się przez laptopa to .......już pisałam o tym nie tylko napisałam na forum ale też kożystałam ze stronki Viamichelin , na forum napisłam bo bylam pewna że dostanę szybką odpowiedź od ludzi którzy są doświadczeni i wiedzą którędy najszybciej się dostać a przez top że internet cały czas mi się rozłaczął nie mogłam nic napisać ale to moja wina bo w ustawieniach nie ustawiłam sobię jednej sieci i satelita namierzła cały czas różne satelity i non stop coś się działo o rozłaczało bo albo inna była szybsza albo akurat włączała się jeszcze inna i tak dalej