napisał(a) tomlekkat » 03.08.2006 19:28
Bylem na raftingu jakies 1,5 tygodnia temu na Cetinie koło Imiszu z firmą Dalmatia Rafting
http://www.dalmatiarafting.com/ cena 200kun za osobę (przy czym doastalismy na końcu wszytskie zdjęcia z darmo a normalnie liczą sobie 100kun za płytkę).
To niesamowite przeżycie, jeden z najlepiej spędzonych dni w Chorwacji. Nie nalezy do niebezpiecznych ale dostarcza trochę emocji.
Ja dogadywałem się bezpośrednio ze skiperem - nazwisko Poljak tel +385915106194 rozmowa po angielsku/niemiecku. Bezpośrednio z nim można dogadywać się do ceny.
Biura podróży oferują spływ w podobnych cenach przy czym oferują dodatkowo transport na miejsce (pytalem sie w Basca Voda - kosztowało też 200kn ale juz z transportem), przy czym tu juz nie można się targować.
Firm jest dużo jadąc od Makarskiej w Omiszu tuż przed mostem na Cetinie skręcamy w lewo i jedziemy w górę, tam zaraz przy drodze non-stop reklamy i agencje - mysle osobiście że tam można by dogadywać się co do ceny. Ja stawałem na parkingu ok 6km za Omiszem, potem wieżli nas w góre kolejne 10 i tam myslę ze ceny mogłyby być najtańsze.
Jesli bedziesz miał dalsze pytania służe pomocą.
Dla mnie i znajomych którzy byli ze mną to najciekawszy punkt wakacji w CHorwacji. Serdecznie polecam.