Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce. Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Dobry. Kolejny upalny dzień minie bez znajomości ogłoszeń parafialnych... Kartą płacę ale nie gdy mam wydać 1 pln ( tyle może bym się szarpnęła na tacę, ale i tak wolę dać ulicznym grajkom ) Choćby temu
No nie żyjemy w średniowieczu. Nie musimy nosić sakwy na monety przy pasie ale zawsze trochę gotówki mam przy sobie. W wielu sklepach wciąż jest limit płatności od 10 albo 20 ( albo w ogóle). Gdy chcę kupić tylko Wyborczą nie chce mi się wdawać w zbędne dyskusje ze sprzedawcą czemu nie mogę kartą
Limit ustala sobie sklep Jak nie przyjmują małych kwot to idę do innego sklepu. Po to teraz wymyślili karty zbliżeniowe aby płacić właśnie i małe kwoty. Nie lubię nosić moniaków po kieszeniach albo w portfelu