Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.07.2013 16:52

Bocian napisał(a):
kinga35 napisał(a):Tak, ci ze SPAPów są bardziej znani :) Ale jakieś BOA ? :roll:

Ale z czego znani? Znasz ich osobiście? Czytałem o Boła to piszą, ze to centralna jednostka w PL, nadrzędna nad spapami i satami :)

Znani z różnych akcji, polscy antyterroryści...SPAP albo SPAT...Nie słyszałam nigdy o BOA.
Nie znam żadnego policjanta. Nie mam też , na szczęście, z żadnym do czynienia :)
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 14.07.2013 16:56

kinga35 napisał(a):
Bocian napisał(a):
kinga35 napisał(a):Tak, ci ze SPAPów są bardziej znani :) Ale jakieś BOA ? :roll:

Ale z czego znani? Znasz ich osobiście? Czytałem o Boła to piszą, ze to centralna jednostka w PL, nadrzędna nad spapami i satami :)

Znani z różnych akcji, polscy antyterroryści...SPAP albo SPAT...Nie słyszałam nigdy o BOA.
Nie znam żadnego policjanta. Nie mam też , na szczęście, z żadnym do czynienia :)

Nie ma już czegoś takiego jak SPAT :)
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 14.07.2013 16:57

kinga35 napisał(a):
Bocian napisał(a):

http://www.policja.pl/portal/pol/560/
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.07.2013 17:03

Bocian napisał(a):Nie ma już czegoś takiego jak SPAT :)

Z rozpędu, literówka- SAT :)
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 14.07.2013 17:06

kinga35 napisał(a):Nie słyszałam nigdy o BOA.

A w Sanoku kto działał co było rozszerzone samobójstwo?
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.07.2013 17:10

Bocian napisał(a):
kinga35 napisał(a):Nie słyszałam nigdy o BOA.

A w Sanoku kto działał co było rozszerzone samobójstwo?

Jacyś antyterroryści, nie zwracałam uwagi...
To było BOA ?Ten co przez płot przechodził ? :)
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 14.07.2013 17:13

kinga35 napisał(a):To było BOA ?Ten co przez płot przechodził ? :)

A przechodziłaś kiedyś w takich gratach przez taki płot? Bo rozumiem, że szyderą zaleciało :) jeszcze przed chwila było, że supergliniarze :lol:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.07.2013 17:17

Bocian napisał(a):
kinga35 napisał(a):To było BOA ?Ten co przez płot przechodził ? :)

A przechodziłaś kiedyś w takich gratach przez taki płot? Bo rozumiem, że szyderą zaleciało :) jeszcze przed chwila było, że supergliniarze :lol:

Przed chwilą było że ciotki jakieś :lol:
Nie przechodziłam z żadnymi gratami przez płot. Nie miałam potrzeby :) Ja tylko legalnie, otwieram furtkę albo bramę i elegancko sobie wchodzę :)
Ciężko mu było podnieść ? :lol:
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 14.07.2013 17:23

Nie wiem, ja tam widziałem, że wyraźnie się zaczepił i dlatego nie mógł przejść :)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.07.2013 20:30

Tak, wyraźnie zaczepił się na jednej nodze i nie było odwrotu, kolega musiał juz go przerzucić na drugą stronę.
Jeżeli to było to BOA to ty masz rację w ich ocenie nie ja :)
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 14.07.2013 20:39

kinga35 napisał(a):Tak, wyraźnie zaczepił się na jednej nodze i nie było odwrotu, kolega musiał juz go przerzucić na drugą stronę.
Jeżeli to było to BOA to ty masz rację w ich ocenie nie ja :)

Zaczepił ładownicami na magazynki.
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 14.07.2013 20:45

Dobry wieczór.
Znowu piję.
Tak.
Chcę o tym porozmawiać.
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 14.07.2013 20:47

anakin napisał(a):Dobry wieczór.
Znowu piję.
Tak.
Chcę o tym porozmawiać.

Mnie pije guma w gaciach :) Nowe mam :)
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 14.07.2013 20:48

anakin napisał(a):Dobry wieczór.
Znowu piję.
Tak.
Chcę o tym porozmawiać.

Nawijaj. Co prawda ja nie piję, ale nie zawsze tak było :mrgreen:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 14.07.2013 20:49

Bocian napisał(a):Mnie pije guma w gaciach :) Nowe mam :)

Przytyłeś? :mrgreen:
jara napisał(a):Nawijaj. Co prawda ja nie piję, ale nie zawsze tak było :mrgreen:

Jak żyć jara , jak żyć? 8O :mrgreen:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone