Bocian napisał(a):kinga35 napisał(a):Bocian napisał(a):Antyterroryści to są tylko w Policji i z tego co kojarzę w SG. Czyli maja wpisane w zadania fizyczne zwalczanie terroryzmu. Dokładnie to kontrterroryści. Bo zadania antyterrorystyczne to i dzielnicowy ma swoje.
Zgadzam się. Antyterroryści tylko w policji.
Takie coś znalazłem na YT. Jest tez w odcinkach po polsku. Jakiś superspap
Bocian napisał(a):kinga35 napisał(a):Nie słyszałam o takiej formacji policyjnej. Super gliniarze.
Ciotki jakieś. Poubierają się w te mundurki i co z tego? Z "pejntbola" strzelają. A najlepsza to ta niby "rzeźnia"
.png)
anakin napisał(a):jara napisał(a):...bo ,żeby wyjść, to trzeba najpierw trochę posiedzieć...
No i się pomodlić...
kinga35 napisał(a):Bocian napisał(a):kinga35 napisał(a):Nie słyszałam o takiej formacji policyjnej. Super gliniarze.
Ciotki jakieś. Poubierają się w te mundurki i co z tego? Z "pejntbola" strzelają. A najlepsza to ta niby "rzeźnia"
Czyli to taki pic na wodę ?
Rzeźnia
Bocian napisał(a):No nie wiem... Ty określasz, ze supegliniarzeMoim zdaniem jakieś ciotki
"Kanterstrajka" się naoglądali i fisiują
A w rzeczywistości pewnie dziury w tarczach patykiem robią
kinga35 napisał(a):Bocian napisał(a):No nie wiem... Ty określasz, ze supegliniarzeMoim zdaniem jakieś ciotki
Określiłam ich tak po tym filmie z Ryanem. Dość efektownie to wygląda...Dlatego się zapytałam czy to pic ?
Dopiero co dowiedziałam się o nich. Ale skoro pracujesz w policji, to że tak się wyrażę "siedzisz" w tym i wiesz jaka jest prawda .
Ciotki ? Tak o kolegach z pracy ?
Bocian napisał(a):kinga35 napisał(a):Bocian napisał(a):No nie wiem... Ty określasz, ze supegliniarzeMoim zdaniem jakieś ciotki
Określiłam ich tak po tym filmie z Ryanem. Dość efektownie to wygląda...Dlatego się zapytałam czy to pic ?
Dopiero co dowiedziałam się o nich. Ale skoro pracujesz w policji, to że tak się wyrażę "siedzisz" w tym i wiesz jaka jest prawda .
Ciotki ? Tak o kolegach z pracy ?
To wiedziałaś o spapach a nie wiedziałaś o BOA?