Bocian napisał(a):Mła trochę bania szumi bo browary spijaliśmy w czasie meczu
..kefirek z Krasnegostawu polecam..

jara napisał(a):garbowski napisał(a):..jak tam..panie Jareczku..
Po zbóju, panie Andrzejku. Wy to chociaż nerwy zapijecie, a ja na trzeźwo muszę
.png)
Bocian napisał(a):jara napisał(a):garbowski napisał(a):..jak tam..panie Jareczku..
Jakie nerwy?Wiadomo, że ja jako cromaniak kibicuję z braku naszej drużyny, Chorwatom
Ale po co się denerwować? Czym? Piłką nożną?
Bocian napisał(a):jara napisał(a):garbowski napisał(a):..jak tam..panie Jareczku..
Jakie nerwy?Wiadomo, że ja jako cromaniak kibicuję z braku naszej drużyny, Chorwatom
Ale po co się denerwować? Czym? Piłką nożną?
garbowski napisał(a):Bocian napisał(a):Ale po co się denerwować? Czym? Piłką nożną?
..dokładnie..ale tych zajebistych akcji Chorwatów pod bramką brazylijską tez nie widziałem.. a może ja inny mecz oglądałem...hmmmmm
Blaugrana napisał(a):garbowski napisał(a):Bocian napisał(a):Ale po co się denerwować? Czym? Piłką nożną?
..dokładnie..ale tych zajebistych akcji Chorwatów pod bramką brazylijską tez nie widziałem.. a może ja inny mecz oglądałem...hmmmmm
Ja też nie...ale nie chciałam się narażać pisząc toStarali się ale nic poza tym...
Samobój ?
Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):garbowski napisał(a):Bocian napisał(a):Ale po co się denerwować? Czym? Piłką nożną?
Ja też nie...ale nie chciałam się narażać pisząc toStarali się ale nic poza tym...
Samobój ?
Ta bramka i tak by padła. Wystarczy zerknąć gdzie i jaki był następny piłkarz