Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
garbowski
Cromaniak

Postnapisał(a) garbowski » 13.06.2014 10:31

Bocian napisał(a):Mła trochę bania szumi bo browary spijaliśmy w czasie meczu :)

..kefirek z Krasnegostawu polecam.. :mrgreen: Ty no i daj fona do Siebie..może by skorzystał....hmmmmmm
Obrazek :mrgreen: :oczko_usmiech:
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 13.06.2014 10:37

112 w całym kraju :)
garbowski
Cromaniak

Postnapisał(a) garbowski » 13.06.2014 11:07

:? :? :oczko_usmiech:
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 13.06.2014 11:11

garbowski napisał(a):..jak tam..panie Jareczku.. :mrgreen:

Po zbóju, panie Andrzejku :lol: . Wy to chociaż nerwy zapijecie, a ja na trzeźwo muszę :evil:
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 13.06.2014 11:12

garbowski napisał(a)::? :? :oczko_usmiech:

Nie gadaj, zawsze otrzymasz pomocną dłoń :) Najczęściej do ucałowania :)
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 13.06.2014 11:13

jara napisał(a):

Po zbóju, panie Andrzejku :lol: . Wy to chociaż nerwy zapijecie, a ja na trzeźwo muszę :evil:

Jakie nerwy? :) Wiadomo, że ja jako cromaniak kibicuję z braku naszej drużyny, Chorwatom :) Ale po co się denerwować? Czym? Piłką nożną? :lol:
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 13.06.2014 11:14

Bocian napisał(a):
jara napisał(a):

Jakie nerwy? :) Wiadomo, że ja jako cromaniak kibicuję z braku naszej drużyny, Chorwatom :) Ale po co się denerwować? Czym? Piłką nożną? :lol:

Japońcem, że taki podatny :evil:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.06.2014 11:16

Bocian napisał(a):
jara napisał(a):

Jak fajnie oglądać mecze na takim luzie :)
Zero stresu :)
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 13.06.2014 11:17

Tak jak Blaugrana napisała, odwdzięczył się Kanarkom :)
garbowski
Cromaniak

Postnapisał(a) garbowski » 13.06.2014 11:21

Bocian napisał(a):Ale po co się denerwować? Czym? Piłką nożną? :lol:

..dokładnie..ale tych zajebistych akcji Chorwatów pod bramką brazylijską tez nie widziałem.. a może ja inny mecz oglądałem...hmmmmm :oczko_usmiech:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.06.2014 11:23

garbowski napisał(a):

..dokładnie..ale tych zajebistych akcji Chorwatów pod bramką brazylijską tez nie widziałem.. a może ja inny mecz oglądałem...hmmmmm :oczko_usmiech:

Ja też nie...ale nie chciałam się narażać pisząc to :) Starali się ale nic poza tym...
Samobój ?
garbowski
Cromaniak

Postnapisał(a) garbowski » 13.06.2014 11:26

..powim wincy :mrgreen: ..bramkarz łapiący a nie piąstkujący karnego..z bliskiej odległości skończyło sie tak jak było widać..wygło paluchy na druga stronę. Nie znam się ale tak se patrze i myślę... :roll:
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 13.06.2014 11:27

Blaugrana napisał(a):
garbowski napisał(a):

Ja też nie...ale nie chciałam się narażać pisząc to :) Starali się ale nic poza tym...
Samobój ?

Ta bramka i tak by padła. Wystarczy zerknąć gdzie i jaki był następny piłkarz :)
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 13.06.2014 11:28

Wszystko ok. Ale pozwólmy grać zawodnikom.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.06.2014 11:30

Bocian napisał(a):
Blaugrana napisał(a):
garbowski napisał(a):

Samobój ?

Ta bramka i tak by padła. Wystarczy zerknąć gdzie i jaki był następny piłkarz :)

Skąd wiesz ? Widzialam powtórki. Nie musiała paść, a tak Brazylijczyk strzelił Chorwatom :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone