Bocian napisał(a):Jarek, za wcześnie jeszcze o tym. Nawet knajpa nie wybrana.
To szacun za pomysł i chęć. Toż to miesiąc został.
.png)
andeo napisał(a):hej hej,zapraszałeś to wpadłam.Jak pewnie czytałeś ,Bocian przybliżył mi nieco sylwetkę niejakiego Marko Perkovića.Nie mam jeszcze zdania,choć na pierwszy rzut ucha ...podoba mi siępozdr
hrupek666 napisał(a):jara napisał(a):hrupek666 napisał(a):Dobrywieczórsięzpaństfem
Cze. Jaki światowy avatar
No forum o Chorwacji to i avatar z Chorwacji
.png)
Blaugrana napisał(a):hrupek666 napisał(a):jara napisał(a):hrupek666 napisał(a):Dobrywieczórsięzpaństfem
Cze. Jaki światowy avatar
No forum o Chorwacji to i avatar z Chorwacji
Od razu widać że to Chorwacja
U nas takiego słońca nie ma
jara napisał(a):andeo napisał(a):hej hej,zapraszałeś to wpadłam.Jak pewnie czytałeś ,Bocian przybliżył mi nieco sylwetkę niejakiego Marko Perkovića.Nie mam jeszcze zdania,choć na pierwszy rzut ucha ...podoba mi siępozdr
Cześć, miło mi.
Thompsona mam całą dyskografię. Usłyszałem o nim także dopiero wtedy, gdy zacząłem się interesować Chorwacją i pojechałem na pierwszy Zlot. Słucham go od czasy do czasu, pozostając jednoczesnie wiernym muzyce, której słuchałem wcześniej. "Lijepa li si" jako hymn cromaniaków grany był np. w Peljeskim Dvorie w Orebicu podczas minispotkania w sierpniu 2013 roku. Zespół akompaniujący w lokalu zagrał go na nasza prośbę.
.png)
.png)