kinga35 napisał(a):Tylko, że wg mnie to jest antyreklama.
Wątpię czy po takiej darmowej "reklamie " ktoś taką czapkę kupi...
Tu nie chodzi o czapkę, o chodzi o rozgłos, tak jak mówi Jarek, na wiosnę wypuszczą linie t-shirtów, a będą już znani.
ynka napisał(a):kinga35 napisał(a):Tylko, że wg mnie to jest antyreklama.
Wątpię czy po takiej darmowej "reklamie " ktoś taką czapkę kupi...
Tu nie chodzi o czapkę, o chodzi o rozgłos, tak jak mówi Jarek, na wiosnę wypuszczą linie t-shirtów, a będą już znani.
ynka napisał(a):kinga35 napisał(a):Znani ? Być może, ale z tej negatywnej strony. Uważam , że przesadzili, ja bym z tej firmy nic nie kupiła.
No i kampania , nie kompania
Ty nie kupisz, bo nie jesteś ich targetem, nie do Ciebie skierowana ta kampania
.png)
kinga35 napisał(a):ynka napisał(a):kinga35 napisał(a):Znani ? Być może, ale z tej negatywnej strony. Uważam , że przesadzili, ja bym z tej firmy nic nie kupiła.
No i kampania , nie kompania
Ty nie kupisz, bo nie jesteś ich targetem, nie do Ciebie skierowana ta kampania
A Ty jesteś ich targetem ?
Czapki badziewne, nazwa fatalna, zdjęcia choć naturalistyczne ( dobre) to mam wątpliwości czy ci kloszardzi, tzw modele nie zostali wykorzystani ( czyli zapłata- czapka i ćwiartka ).
baunty napisał(a):wyobrażacie sobie chodzenie w czymś z napisem żuleria?
.png)
Bocian napisał(a):Oczywiście. Znajdą się tacy co to zrobią. Tak jak pisze Oksa, ważny jest szum medialny a nie sama czapka. To co jest pietnowane znajdzie nabywców którzy pokażą, że są kontra i nie obchodzi ich opinia publiczna. Za jakis czas ta czapka zniknie, pojawią sie inne produkty z tym logo i interes sie kręci...
kinga35 napisał(a):baunty napisał(a):wyobrażacie sobie chodzenie w czymś z napisem żuleria?
I jednoznaczne skojarzenia z bezdomnością.
Owszem, takie zjawisko istnieje ale to nie znaczy że ludzi chcą sie z tym utożsamiać.
Bocian napisał(a):kinga35 napisał(a):baunty napisał(a):wyobrażacie sobie chodzenie w czymś z napisem żuleria?
Owszem, takie zjawisko istnieje ale to nie znaczy że ludzi chcą sie z tym utożsamiać.
Tak jak nie chcą sie utożsamiać z Leninem, Che czy z Fucku you...
kinga35 napisał(a):Bocian napisał(a):kinga35 napisał(a):baunty napisał(a):wyobrażacie sobie chodzenie w czymś z napisem żuleria?
Tak jak nie chcą sie utożsamiać z Leninem, Che czy z Fucku you...
Są tacy, ktorzy akurat z tym chcą....