Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.01.2014 20:57

ynka napisał(a):
jara napisał(a):Widzę, że największym kosmitą to ja jestem, bo nie mam kredytu. Dla pocieszenia - miałem kiedyś - w złotówkach.

Ja tyż! Nie mom tera ino miałam tylko w Ikei na szafe, w złotówkach oczywiście :oczko_usmiech:

Miałaś kredyt na szafę w Ikei ? :mrgreen:
I też nie we frankach ?
Kolejna kosmitka :D
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 21.01.2014 21:04

Dobry Wieczór Państwu..... :D

Nie wiem czy moge, bo ja też nie mam...... :oops:
Ani w złotówkach, ani we frankach..... :oops:
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 21.01.2014 21:06

Może ktuś chentny http://www.odpowiedzi.com.pl/10-testy-do-policji.html :mrgreen: :mrgreen: Siemka Grzegorz :mrgreen:
hrupek666
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hrupek666 » 21.01.2014 21:07

garbowski napisał(a):jak no ci, kosmici :mrgreen:

Bo ta dyskusja jest jak moja kiedyś w Karwi nad Polskim morzem :!: z chłopcem lat 4-5 co na rowerku jeździł i mądrzy jego dziadkowie straszyli go kosmitami właśnie (chodź do przyczepy bo kosmici przylecą i cie do siebie zabiorą) , miało to miejsce w 2009r.

A że do mojego syna przyjeżdżał tym rowerkiem a ja jak wypiłem parę baterii to sobie z nim dyskutowałem :twisted: bo za jego babcią nie przepadałem :mrgreen: .

I tłumaczę mu że kosmitów nie ma..... że dziadkowie tylko tak gadają..... i żeby ich nie słuchał itp itd :twisted: ,tak gadamy dobre 30 min mały na mnie patrzy cieszy się i tak jak by zrozumiał, to ja się pytam i jak jest spoko :?: nie boisz się kosmitów :?:

A on mówi że się już ich nie boi :!:
I pyta :?: ale co będzie jak przylecą kosmici :?:

I tu też tak się robi jak moja rozmowa z dzieckiem :oczko_usmiech:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 21.01.2014 21:08

garbowski napisał(a):Może ktuś chentny http://www.odpowiedzi.com.pl/10-testy-do-policji.html :mrgreen: :mrgreen: Siemka Grzegorz :mrgreen:

Ci powiem, że po pinondzach te testy... :lol:
Cześć Andrzeju.... :mrgreen:
hrupek666
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hrupek666 » 21.01.2014 21:14

O fuck własnie sobie uświadomiłem że to moja żona jest kosmitką bo mamy kredo we frankach i lisingi :wink: we złotówkach.

I co z tym zrobić :?: pomoże któś

ynka napisał(a):Ja tyż! Nie mom tera ino miałam tylko w Ikei na szafe, w złotówkach oczywiście :oczko_usmiech:

Naprawdę :?: miałaś kredyt :?: na szafę :?: :!: :smo:
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 21.01.2014 21:18

hrupek666 napisał(a):
I co z tym zrobić :?: pomoże któś

Nooooooooo, dwa handgranaty i do sądu, przeca sprawiedliwość musi być po naszej stronie :mrgreen: :mrgreen:
Dziwi Cie kredyt na szafę :?: znam takich co na książki do szkoły dla dzieci brali :? :?
Sebulek
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sebulek » 21.01.2014 21:22

Kufa znam tylu kosmituf i ufolutkuf, że bania mała :mrgreen:
Jednemu kosmicie co nie dał rady z żoną uciułać na M-2 i wziął "kredyt dla idiotów i naciągaczy" bank przysyła kartki na święta jak dla najlepszego klienta, no i oczywiście nie omieszkał przysłać mu jeszcze info, że ma doubezpieczyć kredyt na kwotę prawie 5k pln. No bo wartość kredytu 2 razy większa niż mieszkania.
Ale to czubek i kosmita więc mu się należy. :D :mrgreen:
hrupek666
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hrupek666 » 21.01.2014 21:26

garbowski napisał(a): na książki do szkoły dla dzieci brali :? :?

To to akurat mnie nie dziwi :cry: tak nie powinno być :!:

garbowski napisał(a):Dziwi Cie kredyt na szafę :?:

Nic do tych ludzi nie mam i nic mnie nie zdziwi (chyba) :wink:

Każdy robi co chce ale znam takich że właśnie przetańczą kupę kasy na :?: np: wakacje a potem jak się piec albo coś innego spapra :!: w domu czy samochodzie to do banku i kredycik a co :mrgreen:

Ale innym zwracać uwagę że nie bawią się na wakacjach i kupują nowe samochody :mrgreen:

I jeszcze raz napiszę :!: te zdanie nie mają się ni jak do forumowiczów w tym jak i innych działach :smo:
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 21.01.2014 21:49

hrupek666 napisał(a):
Naprawdę :?: miałaś kredyt :?: na szafę :?: :!: :smo:

A co tu niby takiego? :roll:
To nie była szafa za 500 zł, tylko porządna, już 12 lat używamy i jak nowa...
Jak się wprowadzasz do nowego mieszkania i masz kupę wydatków oprócz szafy, np wyposażenie kuchni, mebelki dla dzieci do dwóch pokoi, telewizor i td.. to na myśl, że przez min dwa miesiące mam mieć moje rzeczy w pudełkach... :roll:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 22.01.2014 06:54

WItam Wszystkich Serdecznie srana. :hearts:

Sypało, sypało no i....nasypało. :mrgreen:
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 22.01.2014 07:19

Ano, nasypało i dodatkowo jeszcze ścisnęło mrozem :mrgreen: . Również serdecznie witam :mrgreen:
Newsy srana jak się czyta to się scyzoryk w kieszeni otwiera. Do pilnowania Trynkiewicza 25 policjantów, 11 samochodów, mieszkania konspiracyjne :evil: :evil: To tak se myślę jak ich ma ok 30 wyjść w tym roku, podobnych 8O 8O w pale się nie mieści. :?
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 22.01.2014 07:26

Tylko w tym popierdolonym kraju ktoś może coś takiego wymyślić.... :roll:
Taki....klimat. :roll:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 22.01.2014 09:14

Przymroziło, posypało, a bezdomne su.i wyją. Chyba z głodu.
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 22.01.2014 09:19

A Ty Jarek to zaliczasz się do świty Bociana czy nie :?: :mrgreen:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone