Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 21.01.2014 17:29

anakin napisał(a):A tak poważnie to widać, że masz wiedzę i siedzisz w temacie mocno. :D

Ma kredyt, to go rozkminił i wie co czym jeść. Ważne, żeby wiedzieć co się robi, nie?
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 21.01.2014 17:30

rodaivuk napisał(a):Siema matołki :)
Ja dziś zarobiony bo na stoku 15 ojro znalazłem :) A później jeszcze pół ojro :)
Na dole pada deszcz , na górze sypie śnieg. Dziś się umordowałem w maxa, muldy na pół metra, góry zepchniętego śniegu na metr :) Fale Dunaju, w mordę żesz mać ... :) Ale 53 km pociągnęliśmy.

To Ty Sławek z głową do dołu na kolanach zjeżdżaj, to wyjazd Ci się wróci. :lol:
rodaivuk

Nieprzeczytany postnapisał(a) rodaivuk » 21.01.2014 17:56

Bywa i tak ale to niezamierzone :)
Dziś standardowo spodnie na doopsku mi pękły, będzie wieczorne szycie :)
Teraz leczę sie Franciszkanerem.
Widzę, że ratlerki ujadają w innym wątku :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.01.2014 17:58

Ale masz za to obrońców :) Ciotko Romualda :)
rodaivuk

Nieprzeczytany postnapisał(a) rodaivuk » 21.01.2014 18:00

kinga35 napisał(a):Ale masz za to obrońców :) Ciotko Romualda :)

Chyba ciotko Romualdo...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.01.2014 18:02

rodaivuk napisał(a):
kinga35 napisał(a):Ale masz za to obrońców :) Ciotko Romualda :)

Chyba ciotko Romualdo...

To nie jesteś ciotką Romualda tylko ciotka Romualdą ? :D
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 21.01.2014 18:03

rodaivuk napisał(a):Widzę, że ratlerki ujadają w innym wątku :)

... odżyły po zabawie sylwestrowej :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.01.2014 18:41

MRK napisał(a):
jara napisał(a):
anakin napisał(a):Witam Naczelnego Finansistę Cropli..... :mrgreen:

Ten to dopiero przytula. W doopie ma kurs franka i oprocentowanie pln. :mrgreen:

No pewnie... :-). Się człowiek uczył, a nie na szkołę rzucał kamieniami, to ma :mrgreen:

Nie rzucałeś...Dobry jesteś w te klocki :) I umiesz przekonująco przedstawić swoje racje.
rodaivuk

Nieprzeczytany postnapisał(a) rodaivuk » 21.01.2014 18:43

Ja rzucałem całe dzieciństwo w pociągi i nie mam kredytu we frankach :lol:
Sebulek
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sebulek » 21.01.2014 18:46

rodaivuk napisał(a):Ja rzucałem całe dzieciństwo w pociągi i nie mam kredytu we frankach :lol:

Ty bo Ci te 2 deski wystrugane z brzozy zajumają i bydziesz brał kredyt w skoku, a nie we frankach. We frankach jest dla frajerów i zjebów i same goopki pobrały co teraz chcą to odkręcić, czytać nie umisz. :?: :?: . :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.01.2014 18:47

Ja też nie, bo mi złotówka droższa jest niż frank szwajcarski :) I taki mam też kredyt.
Po co rzucać kamieniami w pociągi ?:)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.01.2014 18:48

Sebulek napisał(a):
rodaivuk napisał(a):Ja rzucałem całe dzieciństwo w pociągi i nie mam kredytu we frankach :lol:

Ty bo Ci te 2 deski wystrugane z brzozy zajumają i bydziesz brał kredyt w skoku, a nie we frankach. We frankach jest dla frajerów i zjebów i same goopki pobrały co teraz chcą to odkręcić, czytać nie umisz. :?: :?: . :lol: :mrgreen: :mrgreen:

W końcu zrozumiałeś :)
Sebulek
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sebulek » 21.01.2014 18:49

kinga35 napisał(a):W końcu zrozumiałeś :)

Wiesz ja z prowincji, nie z Warszawy to troszkę później jarzę. :mrgreen: :mrgreen:
rodaivuk

Nieprzeczytany postnapisał(a) rodaivuk » 21.01.2014 18:50

Sebulek napisał(a):

Na dwóch deskach i to z brzozy smoleńskiej to ciotki jeżdżą :)
Umim czytać ale akurat mam zdanie takie jak MRK. Jeśli ktoś udowodni, że biorąc kredyt doradca oszukiwał, z premedytacją kłamał, to ok. Tak jak z Ambecóstam. Moim zdaniem ludziom zaświeciło złoto w gały i się nacięli. Już widzieli hajs i śmiali się z lamusów co w to nie weszli. Jak frankowcy ze złotówkowców.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.01.2014 18:53

Sebulek napisał(a):
kinga35 napisał(a):W końcu zrozumiałeś :)

Wiesz ja z prowincji, nie z Warszawy to troszkę później jarzę. :mrgreen: :mrgreen:

MRK dość łopatologicznie wyjaśnił wszelkie zawiłości w tym temacie :)
Nie przejmuj się - forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi :mrgreen:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone