anakin napisał(a):A tak poważnie to widać, że masz wiedzę i siedzisz w temacie mocno.
Ma kredyt, to go rozkminił i wie co czym jeść. Ważne, żeby wiedzieć co się robi, nie?
.png)
rodaivuk napisał(a):Siema matołki
Ja dziś zarobiony bo na stoku 15 ojro znalazłemA później jeszcze pół ojro
Na dole pada deszcz , na górze sypie śnieg. Dziś się umordowałem w maxa, muldy na pół metra, góry zepchniętego śniegu na metrFale Dunaju, w mordę żesz mać ...
Ale 53 km pociągnęliśmy.
rodaivuk napisał(a):kinga35 napisał(a):Ale masz za to obrońcówCiotko Romualda
Chyba ciotko Romualdo...
MRK napisał(a):jara napisał(a):anakin napisał(a):Witam Naczelnego Finansistę Cropli.....
Ten to dopiero przytula. W doopie ma kurs franka i oprocentowanie pln.
No pewnie.... Się człowiek uczył, a nie na szkołę rzucał kamieniami, to ma
rodaivuk napisał(a):Ja rzucałem całe dzieciństwo w pociągi i nie mam kredytu we frankach
Sebulek napisał(a):rodaivuk napisał(a):Ja rzucałem całe dzieciństwo w pociągi i nie mam kredytu we frankach
Ty bo Ci te 2 deski wystrugane z brzozy zajumają i bydziesz brał kredyt w skoku, a nie we frankach. We frankach jest dla frajerów i zjebów i same goopki pobrały co teraz chcą to odkręcić, czytać nie umisz.![]()
.
![]()
![]()
Sebulek napisał(a):rodaivuk napisał(a):Ja rzucałem całe dzieciństwo w pociągi i nie mam kredytu we frankach
Ty bo Ci te 2 deski wystrugane z brzozy zajumają i bydziesz brał kredyt w skoku, a nie we frankach. We frankach jest dla frajerów i zjebów i same goopki pobrały co teraz chcą to odkręcić, czytać nie umisz.![]()
.
![]()
![]()
Sebulek napisał(a):kinga35 napisał(a):W końcu zrozumiałeś
Wiesz ja z prowincji, nie z Warszawy to troszkę później jarzę.![]()