Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 02.12.2013 22:37

A znasz Ty kogoś w tej stolycy? :roll:
O Zygmunta nie pytam. :mrgreen:
rodaivuk

Postnapisał(a) rodaivuk » 02.12.2013 22:41

anakin napisał(a):A znasz Ty kogoś w tej stolycy? :roll:
O Zygmunta nie pytam. :mrgreen:

Teraz w stolicy to rządzi artyleria :) Działoszyński i Działo :)
Znam Fafluna. Jak u nas coś penknie to on to heftnie :) Spawarko na prund :)
darek1
zbanowany

Postnapisał(a) darek1 » 03.12.2013 08:02

Czołem Niebieskie Ptaki.
rodaivuk

Postnapisał(a) rodaivuk » 03.12.2013 10:43

Siema elyto forum :)
Ojojoj coś mnie choroba dopada :) Pracować mi się chce... 8)
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 03.12.2013 10:44

rodaivuk napisał(a):Siema elyto forum :)

Za Swoje?
rodaivuk

Postnapisał(a) rodaivuk » 03.12.2013 10:46

jara napisał(a):

Za Swoje?

No aż tak to się nie rozchorowałem ;)
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 03.12.2013 10:48

rodaivuk napisał(a):
jara napisał(a):

Za Swoje?

No aż tak to się nie rozchorowałem ;)

A już myślałem eR-kę wysyłać :mrgreen:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 03.12.2013 19:35

Dobry wieczór patafiany. :mrgreen:

Łone sie zebrały....Obrazek

I jak tu nie być za eutanazją...? :roll:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.12.2013 19:48

Witam
miernoty i tych innych tego łez padola oraz lubiących latać z wackiem między ludźmi :mrgreen: :mrgreen:
rodaivuk

Postnapisał(a) rodaivuk » 03.12.2013 20:47

zebik napisał(a):Witam
miernoty i tych innych tego łez padola oraz lubiących latać z wackiem między ludźmi :mrgreen: :mrgreen:

Ja widzę zebik, że Ty taki pisuar jesteś :) Każde odstępstwo od normy do gazu :lol:
Witam :)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.12.2013 20:51

rodaivuk napisał(a):

Ja widzę zebik, że Ty taki pisuar jesteś :) Każde odstępstwo od normy do gazu :lol:

Do gazu nie ale do podziemia i owszem, jak ktoś jest zboczeńcem, degeneratem to gdzie jego miejsce :?:
rodaivuk

Postnapisał(a) rodaivuk » 03.12.2013 20:53

zebik napisał(a):
rodaivuk napisał(a):

Do gazu nie ale do podziemia i owszem, jak ktoś jest zboczeńcem, degeneratem to gdzie jego miejsce :?:

A kto określa kto jest zboczeńcem? Ty? :mrgreen: Ty wyznaczasz kierunki normalności? :) Jestem pewien, że dla wielu, nawet tu na forum, jesteś degeneratem :)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.12.2013 20:56

rodaivuk napisał(a):A kto określa kto jest zboczeńcem? Ty? :mrgreen: Ty wyznaczasz kierunki normalności? :) Jestem pewien, że dla wielu, nawet tu na forum, jesteś degeneratem :)

A jakie to ma znaczenie kto określa, ważne co dla ogółu ludzi jest normalne.
Za chwilę się okaże, że bycie pedofilem to zaszczyt.
Niemcy hitlerowskie, też popierdoliły wartości i zobacz co się stało. Jeśli coś jest złe to trza to palcami wytykać. :mrgreen:
A to czy ja dla kogoś jestem degenerat czy nie to już osobista tragedia tej osoby. :D
rodaivuk

Postnapisał(a) rodaivuk » 03.12.2013 21:00

zebik napisał(a):
rodaivuk napisał(a):A kto określa kto jest zboczeńcem? Ty? :mrgreen: Ty wyznaczasz kierunki normalności? :) Jestem pewien, że dla wielu, nawet tu na forum, jesteś degeneratem :)

A jakie to ma znaczenie kto określa, ważne co dla ogółu ludzi jest normalne.
Za chwilę się okaże, że bycie pedofilem to zaszczyt.
Niemcy hitlerowskie, też popierdoliły wartości i zobacz co się stało. Jeśli coś jest złe to trza to palcami wytykać. :mrgreen:
A to czy ja dla kogoś jestem degenerat czy nie to już osobista tragedia tej osoby. :D

Rządy ogółu i urawniłowkę już mieliśmy. I gdyby nie jednostki to dalej pykałbyś w gierkę z wilkiem i zającem a nie w PS3 :) I weź pod uwagę, że te ogóły ludzi są różne w zależności od miejsca i czasu.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.12.2013 21:04

rodaivuk napisał(a):Rządy ogółu i urawniłowkę już mieliśmy. I gdyby nie jednostki to dalej pykałbyś w gierkę z wilkiem i zającem a nie w PS3 :) I weź pod uwagę, że te ogóły ludzi są różne w zależności od miejsca i czasu.

e tam..
jak się dwóch chłopów całuje na ulicy to mnie mdli i tyle w temacie. :mrgreen:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone