rodaivuk napisał(a):Grzesiek, może chciałbyś zostać biegaczem nadnaturalnym?![]()
Potknąłby się i jeszcze jakaś lub jakiś mieliby dodatkowe przyjemności oprócz biegania.
rodaivuk napisał(a):Grzesiek, może chciałbyś zostać biegaczem nadnaturalnym?![]()
zebik napisał(a):rodaivuk napisał(a):Grzesiek, może chciałbyś zostać biegaczem nadnaturalnym?![]()
Potknąłby się i jeszcze jakaś lub jakiś mieliby dodatkowe przyjemności oprócz biegania.![]()
![]()
rodaivuk napisał(a):Aż tak dobrze to go nie znam
anakin napisał(a):Nie wiem o czym gadacie
anakin napisał(a):Nie wiem o czym gadacie, ale tak prewencyjnie Wam powiem - pmwd.
rodaivuk napisał(a):anakin napisał(a):Nie wiem o czym gadacie, ale tak prewencyjnie Wam powiem - pmwd.
Po obejrzeniu filmiku i zaprzyjaźnieniu sie z bohaterami, mogą być także z forum, będziesz miał tego pod dostatkiem![]()
zebik napisał(a):rodaivuk napisał(a):anakin napisał(a):Nie wiem o czym gadacie, ale tak prewencyjnie Wam powiem - pmwd.
Po obejrzeniu filmiku i zaprzyjaźnieniu sie z bohaterami, mogą być także z forum, będziesz miał tego pod dostatkiem![]()
Jeno po mydło to wisz albo przy ścianie albo w płynie.
zebik napisał(a):Dobra miszczuniu z centrali weź no się wywiedź jak stoją z pracami niełączenia emerytury z rentą, bo mnie to strasznie ciekawi, a wieści są takie, że na razie poszło wszystko do kosza. Czy czasem po cichu coś nie gmerają, żeby to zabrać.
rodaivuk napisał(a):Jeśli po cichu gmerają to akurat sie dowiemTo trza mieć kogoś w MSW a ja nie mam. Jakoś na grupę nie liczę to i się nie interesowałem. Mam maxa
zebik napisał(a):rodaivuk napisał(a):Jeśli po cichu gmerają to akurat sie dowiemTo trza mieć kogoś w MSW a ja nie mam. Jakoś na grupę nie liczę to i się nie interesowałem. Mam maxa
No ale jakbyś miał jakiegoś ważniejszego związkowca tam u siebie to potpytaj może cuś bydzie wiedział
rodaivuk napisał(a):zebik napisał(a):rodaivuk napisał(a):Jeśli po cichu gmerają to akurat sie dowiemTo trza mieć kogoś w MSW a ja nie mam. Jakoś na grupę nie liczę to i się nie interesowałem. Mam maxa
No ale jakbyś miał jakiegoś ważniejszego związkowca tam u siebie to potpytaj może cuś bydzie wiedział
Ktoś tam od związków chyba u nas robi, zapytam. Zapytam na odprawie Dyrektora, coś pewnie by wiedział, nie?
zebik napisał(a):rodaivuk napisał(a):zebik napisał(a):rodaivuk napisał(a):Jeśli po cichu gmerają to akurat sie dowiemTo trza mieć kogoś w MSW a ja nie mam. Jakoś na grupę nie liczę to i się nie interesowałem. Mam maxa
Ktoś tam od związków chyba u nas robi, zapytam. Zapytam na odprawie Dyrektora, coś pewnie by wiedział, nie?
zależy jakiego biura ale tego od emerytur to spoko bydzie chłopina wiedział.![]()
rodaivuk napisał(a):zebik napisał(a):rodaivuk napisał(a):zebik napisał(a):rodaivuk napisał(a):Jeśli po cichu gmerają to akurat sie dowiemTo trza mieć kogoś w MSW a ja nie mam. Jakoś na grupę nie liczę to i się nie interesowałem. Mam maxa
zależy jakiego biura ale tego od emerytur to spoko bydzie chłopina wiedział.![]()
No ja w biurze od emerytur nie robię
zebik napisał(a):To zaczep chłopa na korytarzu kup paczkę malboro i zagadaj czy nie jara jak bydzie jarał to przy fajce temat obgadasz.![]()
ps. za fajki Ci zwrócę