anakin napisał(a):zebik napisał(a):25 lat arbajtować![]()
no to cza mieć nie fszystkie klepki
Kliku mu brakowało.
W tym niestety tej najważniejszej.
Powinien chodzić do psychologa. Albo do bednarza...
anakin napisał(a):zebik napisał(a):25 lat arbajtować![]()
no to cza mieć nie fszystkie klepki
Kliku mu brakowało.
W tym niestety tej najważniejszej.
jara napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Niedzwiad napisał(a):Dobra:)jestemi pije:) i czekam na Ryśka kozaka... to mój friends najukońszy i fanem byłem i przykład brałem i... kij zablokował mnie... popitoliło się we łbach od wina albo wiskey:) Rysiek?? Dawaj tu na rozmowe jak masz odwagę:) siurku Ty mały
Chłopie. Nie przeginasz trochę?Serce w pasy napisał(a):Oj Rysio, Rysio. Słodki jesteś, naprawdę. Jebie mnie Twoje ostrzeżenie. Co ty pieprzysz?
I nie kompromituj się tylko zdejmij tę buźkę!Serce w pasy napisał(a):Jakie kurwa straty!!!!!!????????? Wam się już całkiem pojebało w głowach?
Postaw się jeden z drugim w tej sytuacji jako Ojciec a nie jako przykładny (twardy i głupi) funkcjonariusz!
A oni przyczółki chcą zamykać
rodaivuk napisał(a):Oj tam taka świętojebliwość![]()
jara napisał(a):Serce w pasy napisał(a):...
Piszę o wszystkich, którzy krzyczeli, żeby zamknąć ten wątek, bo Chorwaci będą Polaków palcami wytykać, i że dzieci tu zaglądają.
jara napisał(a):Serce w pasy napisał(a):jara napisał(a):Serce w pasy napisał(a):...
Piszę o wszystkich, którzy krzyczeli, żeby zamknąć ten wątek, bo Chorwaci będą Polaków palcami wytykać, i że dzieci tu zaglądają.
No proszę Cię.
nie mam zamiaru spełniać Twoich próśb.
.png)
jara napisał(a):ynka napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Przekonasz się
"Won do PiSu!" - cytat
Cze ynka.
Ty tu nie politykuj, bo Rysio jest w pobliżu. A dopiero co z banicji wróciłaś.