zebik napisał(a):anakin napisał(a):I to chyba konkretnie, bo już Ci się........rozmazuje przed ślepiami.
Drugi dzień zawsze cięższy od pierwszego.![]()
znów rano bedziesz biadolił
jara napisał(a):zebik napisał(a):anakin napisał(a):I to chyba konkretnie, bo już Ci się........rozmazuje przed ślepiami.
Drugi dzień zawsze cięższy od pierwszego.![]()
znów rano bedziesz biadolił
anakin napisał(a):I 25 lat roboty poszło w pizduuuuuuuuuuuuuuu..
anakin napisał(a):rodaivuk napisał(a):anakin napisał(a):I 25 lat roboty poszło w pizduuuuuuuuuuuuuuu..
Komediant Główny w tym temacie zabrał głos, w ogólnym temacie oczywiście. Już mieliście na odprawie?
Było.
"Pomogło" po uju...
.png)
Serce w pasy napisał(a):Niedzwiad napisał(a):Dobra:)jestemi pije:) i czekam na Ryśka kozaka... to mój friends najukońszy i fanem byłem i przykład brałem i... kij zablokował mnie... popitoliło się we łbach od wina albo wiskey:) Rysiek?? Dawaj tu na rozmowe jak masz odwagę:) siurku Ty mały
Chłopie. Nie przeginasz trochę?
Serce w pasy napisał(a):Oj Rysio, Rysio. Słodki jesteś, naprawdę. Jebie mnie Twoje ostrzeżenie. Co ty pieprzysz?
I nie kompromituj się tylko zdejmij tę buźkę!
Serce w pasy napisał(a):Jakie kurwa straty!!!!!!????????? Wam się już całkiem pojebało w głowach?
Postaw się jeden z drugim w tej sytuacji jako Ojciec a nie jako przykładny (twardy i głupi) funkcjonariusz!