anakin napisał(a):Wy takie urwa heroje?![]()
Dwóh na jednego?![]()
Dawajta.... ogarnę Was na mientko.![]()
Jeszcze se możecie somsiada wziąć..tego co dopłaty unijnie bierze...
Wołaj mentorów i Bociana i bydzie po równo.
anakin napisał(a):Wy takie urwa heroje?![]()
Dwóh na jednego?![]()
Dawajta.... ogarnę Was na mientko.![]()
Jeszcze se możecie somsiada wziąć..tego co dopłaty unijnie bierze...
anakin napisał(a):lubelski napisał(a):..sam styknę...![]()
anakin napisał(a):zebik napisał(a):A na sylwestra zaproszenie masz od prezesa![]()
Kurde.........nie.![]()
Może........jam nie godzien?
lubelski napisał(a):..ale na majowy zlot głombów i popaprańców masz...więc nie rób scen...![]()
lubelski napisał(a):..spoko przeca w gościnność wschodnią nie wątpisz..
.png)
.png)
MRK napisał(a):No. Normalnie się przywitam.
Właśnie włączyłem TV, coś poczytałem... Mam pytanie... CZY Policja naprawdę nie może całego prawicowego gówna palowac profilaktycznie raz na jakiś czas? Jakim sposobem rozpieprzaja cześć miasta? Czy patriota ma na sobie terrorystke? Co za gowno... Gowno, które z pełnym pozwoleniem chodzi i dewastuje miasto. Nosz ku.wa! Wpaść, spalowac i juz.
W tym roku chyba nie ma dywagacji, czy to prawicowe wszy, czy moze Antifa... "Przychodnie" sami molotowem traktowali?
Rzygać się chce.
.png)
auto_gt napisał(a):MRK napisał(a):No. Normalnie się przywitam.
Właśnie włączyłem TV, coś poczytałem... Mam pytanie... CZY Policja naprawdę nie może całego prawicowego gówna palowac profilaktycznie raz na jakiś czas? Jakim sposobem rozpieprzaja cześć miasta? Czy patriota ma na sobie terrorystke? Co za gowno... Gowno, które z pełnym pozwoleniem chodzi i dewastuje miasto. Nosz ku.wa! Wpaść, spalowac i juz.
W tym roku chyba nie ma dywagacji, czy to prawicowe wszy, czy moze Antifa... "Przychodnie" sami molotowem traktowali?
Rzygać się chce.
OTWÓRZ OCZY ci co dym robili mieli kominiarki to nie byli demonstranci - Ci szli spokojnie bez kominiarek , a dym robił ? no kto ? i po co ?
sami sobie odpowiedzcie .