Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 11.11.2013 19:46

lubelski napisał(a):
anakin napisał(a):Pewnie juz czytałeś, że kino do wsi zajechało.. :mrgreen:

..łał :mrgreen: ..to i może do mojej dojedzie... :roll:

Oj, kiedyś na bank. :P
Nie lękaj się. :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.11.2013 19:46

..dobry, ludzki pan operator nie odłączył jeszcze... :mrgreen: w starym lokum :mrgreen: :mrgreen: ..na nowym walczę z głupotą i indolencją ludzi z pewnej, pomarańczowej firmy... :twisted: :twisted:
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 11.11.2013 19:48

lubelski napisał(a):..dobry, ludzki pan operator nie odłączył jeszcze... :mrgreen: w starym lokum :mrgreen: :mrgreen: ..na nowym walczę z głupotą i indolencją ludzi z pewnej, pomarańczowej firmy... :twisted: :twisted:

A do mnie do firmy to dzwonią 3x dziennie i próbują naciągnąć
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.11.2013 19:54

..najzabawniejsze w tym wszystkim jest to że najpierw wszystko mi pięknie sprzedali..sprawdzając łącze i takie tam...a potem przyjechał pan monter i..się nie da... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ..alem się zawściekł...parę telefonów no i ponoć ma się dać zrobić... anoto poczekamy....
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 11.11.2013 20:00

lubelski napisał(a):..najzabawniejsze w tym wszystkim jest to że najpierw wszystko mi pięknie sprzedali..sprawdzając łącze i takie tam...a potem przyjechał pan monter i..się nie da... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ..alem się zawściekł...parę telefonów no i ponoć ma się dać zrobić... anoto poczekamy....

w domu mam dialog i nie narzekam, chociaż kiedyś była przerwa przez weekend
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.11.2013 20:04

...wielkiego wyboru ni mam :? ..stad pomysł z pomarańczowymi... do czwartku dali sobie czas na załatwienie sprawy..ciekawy jestem jak się im to uda... :mrgreen:
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 11.11.2013 20:09

lubelski napisał(a):...wielkiego wyboru ni mam :? ..stad pomysł z pomarańczowymi... do czwartku dali sobie czas na załatwienie sprawy..ciekawy jestem jak się im to uda... :mrgreen:

Tylko jak ja mam określony przesył, to mam. A u pomarańczy jest do.... I nigdy tego nie osiąga. :evil:
auto_gt
Cromaniak

Postnapisał(a) auto_gt » 11.11.2013 20:14

Niby to o mnie było :?: ....
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 11.11.2013 20:27

auto_gt napisał(a):

Niby to o mnie było :?: ....

:roll: :roll: :roll:

Pisałeś w tym wątku przede mną cokolwiek o kinie?
Tak z ciekawości pytam..
auto_gt
Cromaniak

Postnapisał(a) auto_gt » 11.11.2013 20:34

Yes . pisałeś że młotkiem rzucał ..., ja pisałem co Loki skombinował ... potem pisałeś że kino na wieś zajechało tak to odebrałem ...

nie ważne już . cze .
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 11.11.2013 20:44

auto_gt napisał(a):Yes . pisałeś że młotkiem rzucał ..., ja pisałem co Loki skombinował ... potem pisałeś że kino na wieś zajechało tak to odebrałem ...
nie ważne już . cze .

Pokazuję i objaśniam.

Zwrot "kino na wieś zajechało" oznaczał, że to JA byłem w kinie.
Za bardzo sobie pochlebiasz, myśląc, że odnosiłem się do jakiegokolwiek Twojego wpisu.
Nie wiem czy masz kino u siebie, czy kiedykolwiek w nim byłeś i szczerze powiedziawszy g...mnie to Heniu obchodzi.
A zresztą....nieważne.
Vaya con dios... :papa:
auto_gt
Cromaniak

Postnapisał(a) auto_gt » 11.11.2013 20:50

anakin napisał(a):Za bardzo sobie pochlebiasz, myśląc, że odnosiłem się do jakiegokolwiek Twojego wpisu.

a jednak to zrobiłeś i robisz .

Z wzajemnością :papa: Grzesiu .
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 11.11.2013 20:57

Dobry Wieczór Państwu.
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 11.11.2013 20:59

anakin napisał(a):Dobry Wieczór Państwu.

Znowu :roll:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.11.2013 20:59

anakin napisał(a):Dobry Wieczór Państwu.

Co chlejesz :?: :mrgreen:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone