Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 22.10.2013 20:07

Oj Jarku najmocniej przepraszam :oops: Wszystkiego najlepszego żeś w tak piękny sposób po raz kolejny wydoroślał :D

Za wyrzucenie gościa najmocniej przepraszam, ale strasznie mnie wkurza jak ktoś pod dywan na imprezie pawiuje a potem grzecznie nóżkami przydeptuje i udaje że świetnie się bawi 8)
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 22.10.2013 20:17

Rysio napisał(a):Oj Jarku najmocniej przepraszam :oops: Wszystkiego najlepszego żeś w tak piękny sposób po raz kolejny wydoroślał :D

Za wyrzucenie gościa najmocniej przepraszam, ale strasznie mnie wkurza jak ktoś pod dywan na imprezie pawiuje a potem grzecznie nóżkami przydeptuje i udaje że świetnie się bawi 8)

Dziękuję za życzenia, jednak to był mój gość.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.10.2013 20:22

Rysio napisał(a):

..kiedyś..dawno ..dawno temu o zbanowanych się nie pisało..dostał i tyle..pewnie by Ci odpisał..
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 22.10.2013 20:27

Jarku, niestety, za dużo biegał po cudych imprezach. Taki urok wynajęcia tylko 1 sali w hotelu jak nie można gości upilnować. Skargi były że grzybki wyjadał i w bigosie kipy gasił :(
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 22.10.2013 20:33

lubelski napisał(a):
Rysio napisał(a):

..kiedyś..dawno ..dawno temu o zbanowanych się nie pisało..dostał i tyle..pewnie by Ci odpisał..

Andrzeju, kiedyś to być może kilka powyższych wpisów zostałoby odpowiednio nagrodzonych. Pisząc Over zakończyłem dyskusję jako admin. Teraz to dyskusja o DM, jak to na imprezach bywa.
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 22.10.2013 20:35

Rysio napisał(a):Jarku, niestety, za dużo biegał po cudych imprezach. Taki urok wynajęcia tylko 1 sali w hotelu jak nie można gości upilnować. Skargi były że grzybki wyjadał i w bigosie kipy gasił :(

Rydzyki?
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 22.10.2013 20:45

Gorzej Jarku. Trufle to byli. Byś dostał rachunek to byś się nie wybulił...
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 22.10.2013 20:52

Rysio napisał(a):Gorzej Jarku. Trufle to byli. Byś dostał rachunek to byś się nie wybulił...

To poważny gospodarz był, wpływowy.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.10.2013 21:20

Rysio napisał(a): Pisząc Over zakończyłem dyskusję jako admin. Teraz to dyskusja o DM, jak to na imprezach bywa.

..to nie stać Adminia na avatar bez tego no tam...napisu..wtedy jest jasność..
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.10.2013 21:37

lubelski napisał(a):
Rysio napisał(a):

..ponieważ zebik jest moim friendem i dobrym znajomym prosił mnie o wklejenie tego tekstu co też za jego zgodą czynię...

"Skoro skończyłeś robotę jako Admin...wszystkim tak dupy obrabiasz jak wyjdą za drzwi czy tylko na forum takim bohaterem jesteś - najpierw banujesz a potem bzdury wypisujesz na mój temat - Ewa Ci napisała kim jesteś. Co skargi dostałeś od ziomków i zacząłeś rozpatrywać. Odbanuj to se podyskutujemy, a nie rżniesz głupa po zbanowaniu. Dwa przyciski masz więcej to cwaniaka udajesz. Nikogo nie prowokowałem tylko piszę to co myślę w wątku jajcarskim. Wiem, że szerlok holms jesteś i będziesz się trudził na łączenie i wiązanie kto o kim i kiedy napisał. Już pisałem, że twoje bany mam w dupie. Ale daruj sobie te wiejskie tekściki rodem z podręcznika dla akwizytorów, chyba, że mnie odbanujesz to Ci odpisze w tonie jak Ty do mnie. Jak Ci portki nie falują oczywiście. Tyle gówna tolerujesz na forum, że powinni ci szambiarkę kupić cobyś w domu dywany poczyścił od spodu"
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 22.10.2013 22:02

Powiem ci Rysio mimo że, a raczej dlatego że kolega mój jesteś... kibel tu odjb... Za co ten ban? Jakoś nie jarze. Oczywiście możesz uznać że nie muszę, wystarczy że ty wiesz. Za chamstwo ostrzeżeń nawet nie dajesz bo się tłumaczysz że w dyskusję się zaangażowałeś, za obraźliwe słowa nie dajesz bo niby ktoś się w goownie bawi to niech się nie dziwi że pryska... Zatraciłeś kolego proporcje. A pętlą na szyi niewiele zwojujesz.
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 23.10.2013 07:33

Konsekwencji trochę Rysiek brakło.

Za "starego dziada..." pod adresem lubelskiego obyło się bez kary.
Za "kretynów, którzy niczego nie rozumieją....". a kórzy "widnieli" pod avatarem od dłuższego czasu reperkusji nie było.
Skoro yebłeś zebikowi trzeba było i jemu zapodać.
Dziś już "po ptokach" bo chłopczyk się posrał i zmienił.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.10.2013 08:14

..a może tak dzińdybry najsamprzód witam popaprańców, robinhoodów :oczko_usmiech: oraz jak zwykle miło te inne :mrgreen:
......eeeee kudłaty..prawdę napisał..stary jestem..ale żeby spieprzać od razu.. :smo:
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 23.10.2013 08:23

... bry.
Jak tam po imprezie? Taki niesmak pozostał.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.10.2013 08:26

..boś nie postawił :mrgreen: ..a za swoje to tak nie smaczy... :smo:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone