lubelski napisał(a):...choć Cię w mundurku nie widziołem.. ..dobry wieczór bucu i chamie....oraz inne też witam..wieczorową porą..
Dobry wieczór nierobie.
zebik napisał(a):Oj bo wkurw.... żonę Andrzeja
..i nieprawdę piszesz... lubelski napisał(a):zebik napisał(a):Oj bo wkurw.... żonę Andrzeja
..teraz to wiochę straszną robisz....i nieprawdę piszesz...
..moją i wkur...nawet ja niezbyt potrafię..anioł przeca ci ona jest
anakin napisał(a):lubelski napisał(a):...choć Cię w mundurku nie widziołem.. ..dobry wieczór bucu i chamie....oraz inne też witam..wieczorową porą..
Dobry wieczór nierobie.
.png)
lubelski napisał(a):..anioł przeca ci ona jest
zebik napisał(a):a po co inne mają wiedzieć, że masz dobrą żonę udawaj, że masz taką jak inni czyli bleeeeeeeeeeeeeeee..![]()
.png)
.png)
Rysio napisał(a):Napisałem wyraźnie że prowokacje będę tępił. To już po letku nie jest prowokacja a wkurwianie i robienie z ludzi idiotów z jeszcze bardziej idiotycznym uśmiechem na twarzy. Widać Zebikowi bardzo się nudziło, że miał czas na latanie po relacjach i przenoszenie ich treści zarówno do podpisu jak i teraz w postach pomimo wyraźnego mojego apelu. Jak to mówią - lubię gówno ale w kupkach. Miarka się przebrała. Over.
.png)
Rysio napisał(a):To już po letku nie jest prowokacja a wkurwianie i robienie z ludzi idiotów z jeszcze bardziej idiotycznym uśmiechem na twarzy.