Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 22.10.2013 16:24

lubelski napisał(a):...choć Cię w mundurku nie widziołem.. ..dobry wieczór bucu i chamie....oraz inne też witam..wieczorową porą.. :mrgreen:

Dobry wieczór nierobie. :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.10.2013 16:29

zebik napisał(a):Oj bo wkurw.... żonę Andrzeja :)

..teraz to wiochę straszną robisz.. :smo: ..i nieprawdę piszesz... :mrgreen: ..moją i wkur...nawet ja niezbyt potrafię..anioł przeca ci ona jest :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.10.2013 16:53

lubelski napisał(a):
zebik napisał(a):Oj bo wkurw.... żonę Andrzeja :)

..teraz to wiochę straszną robisz.. :smo: ..i nieprawdę piszesz... :mrgreen: ..moją i wkur...nawet ja niezbyt potrafię..anioł przeca ci ona jest :mrgreen:

a po co inne mają wiedzieć, że masz dobrą żonę udawaj, że masz taką jak inni czyli bleeeeeeeeeeeeeeee.. :D :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.10.2013 16:55

anakin napisał(a):
lubelski napisał(a):...choć Cię w mundurku nie widziołem.. ..dobry wieczór bucu i chamie....oraz inne też witam..wieczorową porą.. :mrgreen:

Dobry wieczór nierobie. :mrgreen:

Cześć Grzesiu przyjacielu Ty nasz :D
potaplamy się w błotku :?: :?: :mrgreen:

a co będzie po 24-tym zapytam skromnie na Słowację jedziesz :?:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 22.10.2013 17:13

zebik napisał(a):a co będzie po 24-tym zapytam skromnie :?:

To.
ynka
Cromaniak

Postnapisał(a) ynka » 22.10.2013 18:16

lubelski napisał(a):..anioł przeca ci ona jest :mrgreen:

To tak jak ja :wink:
zebik napisał(a):a po co inne mają wiedzieć, że masz dobrą żonę udawaj, że masz taką jak inni czyli bleeeeeeeeeeeeeeee.. :D :mrgreen:

hehh... Zebik...
ponoć nie powinno się narzekać na dwie rzeczy: na samochód i żonę, bo... wiedziały gały co brały :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.10.2013 18:25

anakin napisał(a):
zebik napisał(a):a co będzie po 24-tym zapytam skromnie :?:

To.

Tajemniczy Don Pedro :mrgreen:

Ynka jak brały gały to primo po pierwsze były inne gały, a priomo po drugie gały się zestarzały :D , ale potwierdzam Pani Andrzejowa imię zastrzeżone do wiadomości zainteresowanych to klasa sama w sobie.
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 22.10.2013 18:55

zebik napisał(a):potaplamy się w błotku :?: :?: :mrgreen:

Taplaj się ile zapragniesz. We własnym ...

Do zobaczenia po świętach. Jeszcze nie wiem których.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.10.2013 19:01

..oczom nie wierzę...za to ban..a za spieprzaj dziadu :?: ....coś chyba kogoś z letka poniosło.. :evil: :evil:
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 22.10.2013 19:10

Napisałem wyraźnie że prowokacje będę tępił. To już po letku nie jest prowokacja a wkurwianie i robienie z ludzi idiotów z jeszcze bardziej idiotycznym uśmiechem na twarzy. Widać Zebikowi bardzo się nudziło, że miał czas na latanie po relacjach i przenoszenie ich treści zarówno do podpisu jak i teraz w postach pomimo wyraźnego mojego apelu. Jak to mówią - lubię gówno ale w kupkach. Miarka się przebrała. Over.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.10.2013 19:17

..over powiadasz..za stary jestem..na takie rzeczy..przykładów dalej nie zamierzam podawać..ale..w wojnach tak dla przyzwoitości ..choćby z racji tej że o umarłych mówi się tylko dobrze albo wcale jakoś reakcji nie widać było... . Wiele tekstów w opisach było gorszych od zebikowego i nikogo to w oczy nie szczypało. Co lubisz to Twoja sprawa ale walenie po omacku mi to przypomina a nie racjonalne działanie. Pamiętam też co pisałeś o tym, szczególnym wątku.. Jako stary user na tym forum mogę swoje zdanie powiedzieć....żenada ten ban dla zebika i tyle..tym bardziej tutaj.
ynka
Cromaniak

Postnapisał(a) ynka » 22.10.2013 19:34

To jest jakiś żart, prawda?! 8O
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 22.10.2013 19:52

Rysio napisał(a):Napisałem wyraźnie że prowokacje będę tępił. To już po letku nie jest prowokacja a wkurwianie i robienie z ludzi idiotów z jeszcze bardziej idiotycznym uśmiechem na twarzy. Widać Zebikowi bardzo się nudziło, że miał czas na latanie po relacjach i przenoszenie ich treści zarówno do podpisu jak i teraz w postach pomimo wyraźnego mojego apelu. Jak to mówią - lubię gówno ale w kupkach. Miarka się przebrała. Over.

Życzenia byś złożył, a nie gości z imprezy wyrzucał.
hrupek666
Cromaniak

Postnapisał(a) hrupek666 » 22.10.2013 19:58

Rysio napisał(a):To już po letku nie jest prowokacja a wkurwianie i robienie z ludzi idiotów z jeszcze bardziej idiotycznym uśmiechem na twarzy.

Proszę o wykluczenie tego ordynarnego człowieka z forum na co najmniej 31 dni :!: :!: :!: :!:

Takie teksty nie podlegają regulaminowi :?:

Już nie wspomnę że nie raz pisał że jestem "Świnią" :!:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.10.2013 20:00

..a Ty dalej Stefan..krzywousmiechnięty..a dzionek mija.. :mrgreen:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone