Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.10.2013 19:29

Bocian napisał(a):
kinga35 napisał(a):A można tak blisko po oczach gazem ?
Nie będzie ta policjantka problemów?

Lepiej z 10 metrów :) :)

Nie jest mi wcale smutno z tego powodu.
Kiedyś czytałam, że nie można tak prosto w gały.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 06.10.2013 19:30

kinga35 napisał(a):
Bocian napisał(a):

A gdzie czytałaś?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.10.2013 19:32

Bocian napisał(a):
kinga35 napisał(a):
Bocian napisał(a):

A gdzie czytałaś?

Nie pamiętam, może się pomyliłam. Dlatego się pytam czy można.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 06.10.2013 19:36

kinga35 napisał(a):Nie pamiętam, może się pomyliłam. Dlatego się pytam czy można.

Od tego jest gaz, żeby działał tam gdzie działa najskuteczniej.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.10.2013 19:39

Bocian napisał(a):
kinga35 napisał(a):Nie pamiętam, może się pomyliłam. Dlatego się pytam czy można.

Logiczne.
Z policją lepiej nie zadzierać :)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 06.10.2013 19:42

kinga35 napisał(a):
Bocian napisał(a):

Logiczne.

Działali słabo, mało skutecznie. Nie mieli wystarczająco dużo siły, powinni użyć środków przymusu. Gaz, baton, taser. Jeśli nie mieli, znaczy, ze byli za słabo wyposażeni.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.10.2013 19:47

Bocian napisał(a):
kinga35 napisał(a):
Bocian napisał(a):

Logiczne.

Działali słabo, mało skutecznie. Nie mieli wystarczająco dużo siły, powinni użyć środków przymusu. Gaz, baton, taser. Jeśli nie mieli, znaczy, ze byli za słabo wyposażeni.

Może nie chcieli za ostro i brutalnie. Wiedzieli, że są filmowani i że filmik znajdzie się na youtubie.
A to, że byli słabi i mało profesjonalni w tej akcji to fakt.
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 06.10.2013 19:47

Albo posiłki
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 06.10.2013 19:55

kinga35 napisał(a):Może nie chcieli za ostro i brutalnie. Wiedzieli, że są filmowani i że filmik znajdzie się na youtubie.

Jakby mnie filmowali to bym albo odpuścił żeby nie robić siary albo z grubej rury zapodał. Oby zgodnie z przepisem... Jeszcze raz mówię, tu tylko prund i prowadzi się gościa na kartridżu jak barana :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.10.2013 20:05

Bocian napisał(a):
kinga35 napisał(a):Może nie chcieli za ostro i brutalnie. Wiedzieli, że są filmowani i że filmik znajdzie się na youtubie.

Jakby mnie filmowali to bym albo odpuścił żeby nie robić siary albo z grubej rury zapodał. Oby zgodnie z przepisem... Jeszcze raz mówię, tu tylko prund i prowadzi się gościa na kartridżu jak barana :)

Siara na pewno przed kolegami z fachu, ale dla ludzi, którzy nie zadadzą sobie trudu i nie poszukają w necie o co tam chodziło to wygląda dość dziwnie. Zwłaszcza te dramatyczne krzyki- co wy od nas chcecie, my nic nie zrobiliśmy, o co wam chodzi...
Co to jest kartridż ?
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 06.10.2013 20:07

kinga35 napisał(a):
Bocian napisał(a):

Siara na pewno przed kolegami z fachu, ale dla ludzi, którzy nie zadadzą sobie trudu i nie poszukają w necie o co tam chodziło to wygląda dość dziwnie. Zwłaszcza te dramatyczne krzyki- co wy od nas chcecie, my nic nie zrobiliśmy, o co wam chodzi...
Co to jest kartridż ?

Coś takiego... chyba?

http://x26c.com/
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 06.10.2013 20:10

jara napisał(a):
Coś takiego... chyba?

To cywilna wersja. Kartridż to element z którego wylatują elektrody, taki jakby wymienny nabój. Z niego także wypada konfetti.
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 06.10.2013 20:12

Bocian napisał(a):
jara napisał(a):
Coś takiego... chyba?

To cywilna wersja. Kartridż to element z którego wylatują elektrody, taki jakby wymienny nabój. Z niego także wypada konfetti.

jest tam zaznaczony
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 06.10.2013 20:14

jara napisał(a):jest tam zaznaczony

Dokładnie ;)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.10.2013 20:22

jara napisał(a):
kinga35 napisał(a):
Bocian napisał(a):

Co to jest kartridż ?

Coś takiego... chyba?

No widać tam taki mały dzynks z napisem - kartridż, ale nie wiedziałam czemu na tym kartridżu prowadzi się gościa :) A to on ma te paraliżujące elektrody :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone