Bocian napisał(a):kinga35 napisał(a):A można tak blisko po oczach gazem ?
Nie będzie ta policjantka problemów?
Lepiej z 10 metrów![]()
Nie jest mi wcale smutno z tego powodu.
Kiedyś czytałam, że nie można tak prosto w gały.
Bocian napisał(a):kinga35 napisał(a):A można tak blisko po oczach gazem ?
Lepiej z 10 metrów![]()
kinga35 napisał(a):Bocian napisał(a):kinga35 napisał(a):A można tak blisko po oczach gazem ?
Lepiej z 10 metrów![]()
Bocian napisał(a):kinga35 napisał(a):Bocian napisał(a):kinga35 napisał(a):A można tak blisko po oczach gazem ?
Lepiej z 10 metrów![]()
A gdzie czytałaś?
Bocian napisał(a):kinga35 napisał(a):Nie pamiętam, może się pomyliłam. Dlatego się pytam czy można.
Od tego jest gaz, żeby działał tam gdzie działa najskuteczniej.
kinga35 napisał(a):Bocian napisał(a):kinga35 napisał(a):Nie pamiętam, może się pomyliłam. Dlatego się pytam czy można.
Logiczne.
Z policją lepiej nie zadzierać
Bocian napisał(a):kinga35 napisał(a):Bocian napisał(a):kinga35 napisał(a):Nie pamiętam, może się pomyliłam. Dlatego się pytam czy można.
Logiczne.
Z policją lepiej nie zadzierać
Działali słabo, mało skutecznie. Nie mieli wystarczająco dużo siły, powinni użyć środków przymusu. Gaz, baton, taser. Jeśli nie mieli, znaczy, ze byli za słabo wyposażeni.
kinga35 napisał(a):Może nie chcieli za ostro i brutalnie. Wiedzieli, że są filmowani i że filmik znajdzie się na youtubie.
A to, że byli słabi i mało profesjonalni w tej akcji to fakt.
Bocian napisał(a):kinga35 napisał(a):Może nie chcieli za ostro i brutalnie. Wiedzieli, że są filmowani i że filmik znajdzie się na youtubie.
Jakby mnie filmowali to bym albo odpuścił żeby nie robić siary albo z grubej rury zapodał. Oby zgodnie z przepisem... Jeszcze raz mówię, tu tylko prund i prowadzi się gościa na kartridżu jak barana
.png)
kinga35 napisał(a):Bocian napisał(a):kinga35 napisał(a):Może nie chcieli za ostro i brutalnie. Wiedzieli, że są filmowani i że filmik znajdzie się na youtubie.
Jakby mnie filmowali to bym albo odpuścił żeby nie robić siary albo z grubej rury zapodał. Oby zgodnie z przepisem... Jeszcze raz mówię, tu tylko prund i prowadzi się gościa na kartridżu jak barana
Siara na pewno przed kolegami z fachu, ale dla ludzi, którzy nie zadadzą sobie trudu i nie poszukają w necie o co tam chodziło to wygląda dość dziwnie. Zwłaszcza te dramatyczne krzyki- co wy od nas chcecie, my nic nie zrobiliśmy, o co wam chodzi...
Co to jest kartridż ?
.png)
Bocian napisał(a):
To cywilna wersja. Kartridż to element z którego wylatują elektrody, taki jakby wymienny nabój. Z niego także wypada konfetti.
jara napisał(a):kinga35 napisał(a):Bocian napisał(a):kinga35 napisał(a):Może nie chcieli za ostro i brutalnie. Wiedzieli, że są filmowani i że filmik znajdzie się na youtubie.
Siara na pewno przed kolegami z fachu, ale dla ludzi, którzy nie zadadzą sobie trudu i nie poszukają w necie o co tam chodziło to wygląda dość dziwnie. Zwłaszcza te dramatyczne krzyki- co wy od nas chcecie, my nic nie zrobiliśmy, o co wam chodzi...
Co to jest kartridż ?
Coś takiego... chyba?
http://x26c.com/