Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.10.2013 10:11

Bocian napisał(a):No i Zebik, z Ciebie to łorganizator , że ja... :oczko_usmiech:
I z doświadczenia, proszę nie spać z nogami w ognisku... Potem słabo się chodzi :lol: :lol:

Jeszcze jedno każdy bierze swoją kiełbasę do ogniska, a kto ma ochotę to może wziąć PARÓWĘ ze sobą też ją upieczemy. :mrgreen:
Pamiętaj Bociek - ZE MNIE URODZONY ORGANIZATOR :lol: :lol:

Hrupek nie bądź mientka faja :D :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.10.2013 10:12

_Ewa_ napisał(a):szlag! znów się nie załapałam na listę! :evil:

siemka wszystkim z tego wontka :mrgreen:

Ty śpisz ze mną ale to wisz ciiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... :D :mrgreen:
coby nam inne zazdraszczali :mrgreen: :D
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 05.10.2013 10:16

zebik napisał(a):
_Ewa_ napisał(a):szlag! znów się nie załapałam na listę! :evil:

siemka wszystkim z tego wontka :mrgreen:

Ty śpisz ze mną ale to wisz ciiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... :D :mrgreen:
coby nam inne zazdraszczali :mrgreen: :D

Kumoterstwo urwał nać!!! :twisted: :twisted: :lol: :lol:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 05.10.2013 10:27

Och, ach, ależ wspaniale się będzie spotkać..... :mrgreen:

A kto bierze gitarę?
Tak tylko pytam.... :mrgreen:
Oczywiście nie po to żeby grać, ale jak na prawdziwcyh zjebów przystało rozjeb....komus na łbie. :mrgreen:

Jeszcze jedno.
Jedyne czym się zebik będzisz mógł przykryć to drabina. :mrgreen:

Cze......matoły. :mrgreen:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 05.10.2013 10:39

zebik napisał(a):Ynka śpi z Bocianem, przykrywają się na zmianę Jarą lub Hrupkiem.

W związku z tym, że mam być przykryciem, jeszcze raz proszę o zapewnienie, że baba ze złotym zębem to nie ynka. Bociana już widziałem, też szału nima :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.10.2013 10:41

Och, Ach, a jaki Ty pikny i mundry Grzesiu jesteś normalnie zjem z Tobą ugrilowaną kiełbasę na ognisku i choć po drodze nie ma żadnej budki z piwem to przyniosę na spotkanie coby się z Tobą napić normalnie - kocham Cię i wszystkich was kocham, a jak będę miał przyjemność położyć się z wami razem w łóżku to będę zakochany do nieprzytomności jak Shrek we Fionie. :D :D :mrgreen: :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.10.2013 10:42

jara napisał(a):
zebik napisał(a):Ynka śpi z Bocianem, przykrywają się na zmianę Jarą lub Hrupkiem.

W związku z tym, że mam być przykryciem, jeszcze raz proszę o zapewnienie, że baba ze złotym zębem to nie ynka. Bociana już widziałem, też szału nima :mrgreen:

To Zebik Tobą zadysponował :)
Matę sobie koniecznie spraw :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.10.2013 10:48

_Ewa_ napisał(a):no to skoro się jednak załapałam, to ważne, że gdzieś/z kimś spać będę :lol: (dzięki Zebik! :D )

a - że tak prowokacyjnie zapytam - DJ jakiś będzie..? :P

Wiesz ja chcę wziąć harmonię, a Anakin harmonijkę ustną, a Bocian jest miszczem grania na grzebieniu jak Mariano - Italiano co go lwy w zoo zjadły. Koncert będzie, ale darmowy no bo przeca się wszystkie kochamy co nie :?: :mrgreen: :D
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 05.10.2013 11:06

Czołem z rana jelopy... Jak dobrze placicie, to mogę zagrać u Was z moja kapela... Pytanie, czy Was stać na to...
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 05.10.2013 11:58

zebik napisał(a):Czołem ignoranci
podaje skład idiotów:
1. ja
2. anakin
3. bocian
4. jara
5. ynka
6 Hrupek (w pip szóstek)
7. niezalogowany +1
8. niezalogowany + 2

później podam plan jak być forumowym idiotom :D . Najlepiej jakby wszystkie goopki i reszta - się punktualnie tu zjawili bo szkoda czasu na pierdoły :mrgreen: .
Śpimy dzisiaj wszystkie razem jak to goopki coby doba hotelowa była tania. :mrgreen:

Rano po nocy idziemy palić goopa gdzieś wysoko coby potem zejść i palić goopa na dole - jak to kretyni. :mrgreen:

No! Nareszcie jakaś wspólna wycieczka głombów i debili :oczko_usmiech:
jara napisał(a):

Jara, założę burkę na łeb jak by co :smo:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 05.10.2013 12:30

MRK napisał(a):Czołem z rana jelopy... Jak dobrze placicie, to mogę zagrać u Was z moja kapela... Pytanie, czy Was stać na to...

zapodaj zajawkie, czy aby nie będziesz musiał dopłacić :mrgreen:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 05.10.2013 12:56

ynka napisał(a):Jara, założę burkę na łeb jak by co :smo:

W sumie liczy się wnętrze
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 05.10.2013 14:21

MRK napisał(a):Czołem z rana jelopy... Jak dobrze placicie, to mogę zagrać u Was z moja kapela... Pytanie, czy Was stać na to...

To ta? :lol:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 05.10.2013 14:45

Patrzajta, a gdzie to jest nasz kolega pan lampa? :roll: :lol:
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 05.10.2013 14:59

Bocian napisał(a):

To ta? :lol:

Jakaś mała ta kapela :oczko_usmiech:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone