hrupek666 napisał(a):Cze.............![]()
I tylko nie naczelne
Przecież z kilometra widać, że za wcześnie zlazłeś z drzewa.
No i masz okazję pierwszego tysiaka zaliczyć...
anakin napisał(a):zebik napisał(a):anakin napisał(a):Cze......
Cześć Grzesiu
O, jak miło.![]()
Witaj Se-Bastianku.
.png)
.png)
MRK napisał(a):Czołem uje, muje, izdy, gwizdy!! Z pewnych względów potrzebuję jakichś posranych wypowiedzi polskich polityków, gwiazd ekranu, mądrych głów i w ogóle niedorzecznych słów naszych celebrytów. Jeśli chcecie pomóc, to wrzućcie linki na prv albo tutaj...choć tutaj np polityka zakazana, więc prv lepszy:)

.png)
ynka napisał(a):MRK napisał(a):Czołem uje, muje, izdy, gwizdy!! Z pewnych względów potrzebuję jakichś posranych wypowiedzi polskich polityków, gwiazd ekranu, mądrych głów i w ogóle niedorzecznych słów naszych celebrytów. Jeśli chcecie pomóc, to wrzućcie linki na prv albo tutaj...choć tutaj np polityka zakazana, więc prv lepszy:)
Na TVN24 leci Szkło kontaktowe... wystarczy jeden odcinek pooglądać
.png)
MRK napisał(a):ynka napisał(a):MRK napisał(a):Czołem uje, muje, izdy, gwizdy!! Z pewnych względów potrzebuję jakichś posranych wypowiedzi polskich polityków, gwiazd ekranu, mądrych głów i w ogóle niedorzecznych słów naszych celebrytów. Jeśli chcecie pomóc, to wrzućcie linki na prv albo tutaj...choć tutaj np polityka zakazana, więc prv lepszy:)
Nie mam TVN. W ogóle rzadko oglądam TV. Telewizor to raczej mebel w moim pokoju. Stąd prośba:).
.png)
ynka napisał(a):MRK napisał(a):ynka napisał(a):MRK napisał(a):Czołem uje, muje, izdy, gwizdy!! Z pewnych względów potrzebuję jakichś posranych wypowiedzi polskich polityków, gwiazd ekranu, mądrych głów i w ogóle niedorzecznych słów naszych celebrytów. Jeśli chcecie pomóc, to wrzućcie linki na prv albo tutaj...choć tutaj np polityka zakazana, więc prv lepszy:)
Nie mam TVN. W ogóle rzadko oglądam TV. Telewizor to raczej mebel w moim pokoju. Stąd prośba:).
hmm... nie masz TVN-u, a masz TRWAM¿
.png)
MRK napisał(a):ynka napisał(a):MRK napisał(a):ynka napisał(a):MRK napisał(a):Czołem uje, muje, izdy, gwizdy!! Z pewnych względów potrzebuję jakichś posranych wypowiedzi polskich polityków, gwiazd ekranu, mądrych głów i w ogóle niedorzecznych słów naszych celebrytów. Jeśli chcecie pomóc, to wrzućcie linki na prv albo tutaj...choć tutaj np polityka zakazana, więc prv lepszy:)
hmm... nie masz TVN-u, a masz TRWAM¿
A to nie wiem....musiałbym poszukać......tyle, że ja potrzebuję takie, które już są np na youtube