Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 04.05.2015 19:54

Szczała :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.05.2015 19:56

Bocian napisał(a):
slapol napisał(a):Nie pamiętam :roll: :wink: :lol:

Czyli było oki :) Zresztą mmsy to potwierdzały ;)

Trzeba korzystać póki czas, zanim nie nastanie islam i tego wszystkiego nie zabroni :wink: ...narazie widzę wypieprzają z forum za rybią łuskę i kawałek cycka... :roll:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.05.2015 19:57

Cześć Jara :)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 04.05.2015 19:58

Salafici sie już skradają :)
A widzieliście co sie dzieje jak małpie da sie nieodpowiednie narzędzie? :) :)
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 04.05.2015 19:59

..siema Sławek, siema Jarek..dobre.. :mrgreen:
klopot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) klopot » 04.05.2015 20:15

slapol napisał(a):Trzeba korzystać póki czas, zanim nie nastanie islam i tego wszystkiego nie zabroni :wink: ...narazie widzę wypieprzają z forum za rybią łuskę i kawałek cycka... :roll:

Po zachodzie słońca Allach nie widzi, więc można korzystać do bólu :wink:
Powitać tych co zaszyli się... w lesie, tych co syrenki łowili, tych co browary pili oraz tych co mielili, a także tych którzy grillowali i narodową tradycję podtrzymywali.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 04.05.2015 20:17

Siemka :)
Jutro jadę do ministry po nagrodę :) Mam nadzieję, że wpadnie coś oprócz różańca ;)
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 04.05.2015 20:21

Bocian napisał(a):Siemka :)
Jutro jadę do ministry po nagrodę :) Mam nadzieję, że wpadnie coś oprócz różańca ;)

Jak tam dotarło, czym się zajmujesz na Forum, to nawet różańca nie dadzą :lol: :smo: Ja na Twoim miejscu liczyłbym bardziej na bilety NBP. Czego Ci życzę, bom akurat w potrzebie i pożyczyć będzie od kogo :mrgreen: :smo:
klopot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) klopot » 04.05.2015 20:24

Może święty obrazek dostaniesz, w ramkę obłożysz i potomnym będziesz pokazywał :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.05.2015 20:26

Takiemu to dobrze, jeden chodzi po nagrody a inny do roboty :? ...ja jutro to drugie, zatem laku noč :papa:
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 04.05.2015 20:27

klopot napisał(a):Może święty obrazek dostaniesz, w ramkę obłożysz i potomnym będziesz pokazywał :wink:

..siema, może jakiś święty przed banami chromi..cza by poszukać.. :oczko_usmiech:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 04.05.2015 20:28

slapol napisał(a):

Takiemu to dobrze, jeden chodzi po nagrody a inny do roboty :? ...ja jutro to drugie, zatem laku noč :papa:

A co kumplu myślisz, że ja z wolnego pojadę? A raczej zawiozą mnie bo nie mam uprawnień na prowadzenie służbowych :)
Laku :)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 04.05.2015 20:29

garbowski napisał(a):
klopot napisał(a):Może święty obrazek dostaniesz, w ramkę obłożysz i potomnym będziesz pokazywał :wink:

..siema, może jakiś święty przed banami chromi..cza by poszukać.. :oczko_usmiech:

Może to? :)
http://pl.nanatsu-no-taizai.wikia.com/wiki/Ban
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 04.05.2015 20:34

Ten to nie z tej bajki.. :smo:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 05.05.2015 07:15

Siema :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone