Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.04.2015 07:40

jara napisał(a):
MRK napisał(a): Wiem, że późno, ale może ktoś jeszcze wpadnie

Ale po co?

Właśnie. ..
Po co ?
garbowski
Cromaniak

Postnapisał(a) garbowski » 28.04.2015 08:04

..Kasiu..po to co zawsze :oczko_usmiech: siema
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.04.2015 08:13

Siema.
Chyba nie za bardzo mam ochotę. ..bać się cokolwiek napisać.
MRK
Cromaniak

Postnapisał(a) MRK » 28.04.2015 08:31

Jerona.... Smile! :-)
Jak to śpiewają kibole... "zolto-czerwone to barwy niezwyciezone!!" :-).

Słoneczko dzisiaj zaszło na południu kraju... A tu radośnie :-).

Miłego i spokojnego dzionka wszystkim!
dids76
Koneser

Postnapisał(a) dids76 » 28.04.2015 08:37

MRK napisał(a):Jerona.... Smile! :-)

Pomału, zaglondej na to co piszesz, bo jo yno napisoł wczora co wiosna idzie zaroz smutno buźka żech dostoł :papa: :oczko_usmiech: :mrgreen:
MRK
Cromaniak

Postnapisał(a) MRK » 28.04.2015 08:40

dids76 napisał(a):

Pomału, zaglondej na to co piszesz, bo jo yno napisoł co wiosna idzie zaroz smutno buźka żech dostoł :papa: :oczko_usmiech: :mrgreen:

Oj... Nie każdy musi lubić wiosnę. Było napisać, że lato niebawem, to może nie dostalbys. Pamiętaj o tym w przyszłym roku :-). Wiosna - be, lato - ok.
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 28.04.2015 09:03

dids76 napisał(a):Pomału, zaglondej na to co piszesz, bo jo yno napisoł wczora co wiosna idzie zaroz smutno buźka żech dostoł :papa: :oczko_usmiech: :mrgreen:

Ostrzeżenie trochę w ferworze walki przyznane, więc zdejmuję je w Twoim przypadku.
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 28.04.2015 09:33

Walki to tam nie było. Jedynie egzekucje.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.04.2015 11:45

Uśmiech ? Oczywiście...ale w realu gdzie słońce świeci, tu zgasło.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.04.2015 12:02

a nie mówiłam :? :cry: ..i tak to juz teraz będzie... 8O według uznania, za byle co...aby tylko zaspokoić swoją ''rządze krwi'' 8O
strach cokolwiek napisać bo ...wiadomo :twisted:
a ...''to nie tak miało być, zupełnie nie tak''.Nienormalne czasy nastały -niemal jak za inkwizycji.. :roll: :(
ech...szkoda słów..
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.04.2015 12:45

Blaugrana napisał(a):
jara napisał(a):
MRK napisał(a): Wiem, że późno, ale może ktoś jeszcze wpadnie

Ale po co?

Właśnie. ..
Po co ?

Ja wiem! :)
Choćbypo to aby wyrazić jawna dezaprobatę.
Bocian zarobił czerwo tylko dlatego, że syrenkę sobie wkleił..Nie żadną rewelacje znowu, bo ...do połowy ubraną :) .Takich syrenek mozna znaleźć multum.Czy był to akt nagości czy tez nie... :? cóż..
Przecież na cropelce nie loguja sie ''gówniarze''(za przeproszeniem) a przewaznie dorośli ludzie.Zrozumiałabym gdyby była to nagość gorszaca i wyuzdana...ale według mnie daleko Boćkowej syrenie do tego.
Gdyby to wkleił inny user, zostałby pouczony i ewenualnie zarobiłby ostrzeżenie.
Bociek jednak jest tutaj otaczany ''specjalnymi'' względami :smo:
,,Wali z grubej rury'' i nie ma zamiaru spokornieć. Kolejna ''banicja'' wymagała tylko ....czasu.
Ten czas nadszedł.Nie pierwsza i nie ostatnia, jak sadzę.
Staram się nie krytykować ''władzy''publicznie.Mają funkcje jakie maja a userzy maja sie dostosować.I wszystko ok tylko....jeżeli admin czy moderator działa jako zwyczajny user a posiada ''wieksze pole manewru'' od pozostałych...sprawa już wyglada zupełnie inaczej.
Według mnie jak ktoś pełni jedna funkcję a równocześnie drugą(na ten przyklad :admin i user) to następuje tu konflikt.Nie powinno tak byc !albo to ...albo to!
Jak widac na załączonym obrazku wykorzystuje się władzę w sposób zupełnie nie zrozumiały.
Ile ludzi tyle interpretacji jednego regulaminu.
Chciałabym prosić moderacje forum aby zastanowiła sie nad nie łączeniu dwóch funkcji, bo to do niczego dobrego nie prowadzi.
Jeżeli jestem adminem czy moderatorem to działam tylko pod tym kątem i tyle.Przecież to całkiem logiczne chyba.. :?

Wiem ,że zapewne podzielę los Boćka...ale niech moderacja sie zastanowi nad tym ....zagadnieniem. I bardzo proszę nie wyrzucać tego w smietnik ani w kosmos....bo ten temat warty jest przeanalizowania.

ps...
chyba nie chce nikt cropelki słodkiej aż do porzygania, gdzie ludzie boją sie odzywać...gdzie przechodzą na dobra stronę bo tak ...lepiej i wygodniej...bo ma się wtedy...tyyyyluuuuu przyjaciół...tylko który z nich jest ...sobą... :?

do....zaś :papa: :smo:
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 28.04.2015 13:32

ipaga napisał(a):Ja wiem! :)
Choćbypo to aby wyrazić jawna dezaprobatę.
Bocian zarobił czerwo tylko dlatego, że syrenkę sobie wkleił..Nie żadną rewelacje znowu, bo ...do połowy ubraną :) .Takich syrenek mozna znaleźć multum.Czy był to akt nagości czy tez nie... :? cóż..
Przecież na cropelce nie loguja sie ''gówniarze''(za przeproszeniem) a przewaznie dorośli ludzie.Zrozumiałabym gdyby była to nagość gorszaca i wyuzdana...ale według mnie daleko Boćkowej syrenie do tego.
Gdyby to wkleił inny user, zostałby pouczony i ewenualnie zarobiłby ostrzeżenie.
Bociek jednak jest tutaj otaczany ''specjalnymi'' względami :smo:
,,Wali z grubej rury'' i nie ma zamiaru spokornieć. Kolejna ''banicja'' wymagała tylko ....czasu.
Ten czas nadszedł.Nie pierwsza i nie ostatnia, jak sadzę.
Staram się nie krytykować ''władzy''publicznie.Mają funkcje jakie maja a userzy maja sie dostosować.I wszystko ok tylko....jeżeli admin czy moderator działa jako zwyczajny user a posiada ''wieksze pole manewru'' od pozostałych...sprawa już wyglada zupełnie inaczej.
Według mnie jak ktoś pełni jedna funkcję a równocześnie drugą(na ten przyklad :admin i user) to następuje tu konflikt.Nie powinno tak byc !albo to ...albo to!
Jak widac na załączonym obrazku wykorzystuje się władzę w sposób zupełnie nie zrozumiały.
Ile ludzi tyle interpretacji jednego regulaminu.
Chciałabym prosić moderacje forum aby zastanowiła sie nad nie łączeniu dwóch funkcji, bo to do niczego dobrego nie prowadzi.
Jeżeli jestem adminem czy moderatorem to działam tylko pod tym kątem i tyle.Przecież to całkiem logiczne chyba.. :?

Wiem ,że zapewne podzielę los Boćka...ale niech moderacja sie zastanowi nad tym ....zagadnieniem. I bardzo proszę nie wyrzucać tego w smietnik ani w kosmos....bo ten temat warty jest przeanalizowania.

ps...
chyba nie chce nikt cropelki słodkiej aż do porzygania, gdzie ludzie boją sie odzywać...gdzie przechodzą na dobra stronę bo tak ...lepiej i wygodniej...bo ma się wtedy...tyyyyluuuuu przyjaciół...tylko który z nich jest ...sobą... :?

do....zaś :papa: :smo:

Regulamin należy rozumieć bezpośrednio. Zapisy są jasne i z jakiegoś powodu wprowadzone przez właściciela tego forum. Na własnym forum możesz ustalić własne zasady.

Za naruszenie ostatniego punktu zasad w skrócie oraz kwestionowanie zakładki dot.uprawnień administratorów i moderatorów otrzymujesz tygodniowego bana.
ita
Cromaniak

Postnapisał(a) ita » 28.04.2015 13:34

wszystkich zbanujcie najlepiej, będzie super.
MRK
Cromaniak

Postnapisał(a) MRK » 28.04.2015 13:39

A to ban za syrenka był? :D :D

I dobrze! Jestem za. My to z żoną zawsze po ciemku i pod kołdra. Nie odslaniamy kołdry. Światła też nie zapalamy. A po co to komu? Rachu ciachu i juz, a nie jakieś oglądanie takich o. A gdyby dziecko 10-letnie jechało do Chorwacji i wpadło na forum dowiedzieć się, czy objezdzac autostradę w Słowenii? Czy wziąć euro, czy lepiej kuny, a może kartą wypłacać? He?

Pozdrawiam,
Tomasz Terlikowski
:-)

żeby nie było... Taki żarcik.
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 28.04.2015 13:43

ita napisał(a):wszystkich zbanujcie najlepiej, będzie super.

Nie widzę takiej konieczności. Osoby notorycznie kwestionujące działania admina, moje i moderatorów można policzyć na palcach. Posunąłbym się może za daleko pisząc że jednej ręki.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone