jara napisał(a):MRK napisał(a): Wiem, że późno, ale może ktoś jeszcze wpadnie
Ale po co?
Właśnie. ..
Po co ?
jara napisał(a):MRK napisał(a): Wiem, że późno, ale może ktoś jeszcze wpadnie
Ale po co?
.png)
MRK napisał(a):Jerona.... Smile!![]()
Jak to śpiewają kibole... "zolto-czerwone to barwy niezwyciezone!!".
Słoneczko dzisiaj zaszło na południu kraju... A tu radośnie.
Miłego i spokojnego dzionka wszystkim!
.png)
dids76 napisał(a):MRK napisał(a):Jerona.... Smile!![]()
Pomału, zaglondej na to co piszesz, bo jo yno napisoł co wiosna idzie zaroz smutno buźka żech dostoł![]()
![]()
MRK napisał(a):Jerona.... Smile!![]()
Blaugrana napisał(a):jara napisał(a):MRK napisał(a): Wiem, że późno, ale może ktoś jeszcze wpadnie
Ale po co?
Właśnie. ..
Po co ?

.png)
ipaga napisał(a):Ja wiem!![]()
Choćbypo to aby wyrazić jawna dezaprobatę.
Bocian zarobił czerwo tylko dlatego, że syrenkę sobie wkleił..Nie żadną rewelacje znowu, bo ...do połowy ubraną.Takich syrenek mozna znaleźć multum.Czy był to akt nagości czy tez nie...
cóż..
Przecież na cropelce nie loguja sie ''gówniarze''(za przeproszeniem) a przewaznie dorośli ludzie.Zrozumiałabym gdyby była to nagość gorszaca i wyuzdana...ale według mnie daleko Boćkowej syrenie do tego.
Gdyby to wkleił inny user, zostałby pouczony i ewenualnie zarobiłby ostrzeżenie.
Bociek jednak jest tutaj otaczany ''specjalnymi'' względami![]()
,,Wali z grubej rury'' i nie ma zamiaru spokornieć. Kolejna ''banicja'' wymagała tylko ....czasu.
Ten czas nadszedł.Nie pierwsza i nie ostatnia, jak sadzę.
Staram się nie krytykować ''władzy''publicznie.Mają funkcje jakie maja a userzy maja sie dostosować.I wszystko ok tylko....jeżeli admin czy moderator działa jako zwyczajny user a posiada ''wieksze pole manewru'' od pozostałych...sprawa już wyglada zupełnie inaczej.
Według mnie jak ktoś pełni jedna funkcję a równocześnie drugą(na ten przyklad :admin i user) to następuje tu konflikt.Nie powinno tak byc !albo to ...albo to!
Jak widac na załączonym obrazku wykorzystuje się władzę w sposób zupełnie nie zrozumiały.
Ile ludzi tyle interpretacji jednego regulaminu.
Chciałabym prosić moderacje forum aby zastanowiła sie nad nie łączeniu dwóch funkcji, bo to do niczego dobrego nie prowadzi.
Jeżeli jestem adminem czy moderatorem to działam tylko pod tym kątem i tyle.Przecież to całkiem logiczne chyba..![]()
Wiem ,że zapewne podzielę los Boćka...ale niech moderacja sie zastanowi nad tym ....zagadnieniem. I bardzo proszę nie wyrzucać tego w smietnik ani w kosmos....bo ten temat warty jest przeanalizowania.
ps...
chyba nie chce nikt cropelki słodkiej aż do porzygania, gdzie ludzie boją sie odzywać...gdzie przechodzą na dobra stronę bo tak ...lepiej i wygodniej...bo ma się wtedy...tyyyyluuuuu przyjaciół...tylko który z nich jest ...sobą...![]()
do....zaś![]()
.png)