Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 09.03.2015 18:26

Panie Garbowski nie wybielaj Pan siebie, swoje koleżanki i kolegów - klakierów. Jak trwoga do do Boga.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 09.03.2015 18:37

Ja kończę ten temat, nie ma o czym i nie ma o kim. Jeszcze na zlocie miałem nadzieję na jakąś rozmowę, z takim nastawieniem jechałem. Ale zachowanie tych z którymi miałbym rozmawiać było jakie było.
I na zakończenie definitywne, dla jednego który tu pisze a nikt mu nie odpisuje. Przypominam, że świat to globalna wioska w tych czasach.
Ostatnio edytowano 09.03.2015 18:40 przez Bocian, łącznie edytowano 1 raz
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 09.03.2015 18:40

..gdyby nie ten tekst to nie pisałbym wcale :roll: ...nie mam zwyczaju wchodzić między osoby dyskutujące.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 09.03.2015 18:53

Bocian napisał(a):Ja kończę ten temat, nie ma o czym i nie ma o kim. Jeszcze na zlocie miałem nadzieję na jakąś rozmowę, z takim nastawieniem jechałem. Ale zachowanie tych z którymi miałbym rozmawiać było jakie było.
I na zakończenie definitywne, dla jednego który tu pisze a nikt mu nie odpisuje. [b]Przypominam, że świat to globalna wioska w tych czasach.
[/b]

Panie Bocian bez komentarza. Do wiadomości .......................... wiesz kogo. :papa: :hut:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.03.2015 19:01

garbowski napisał(a):
Rysio napisał(a):
Bocian napisał(a): Wiesz co, mi się zdaje że Ty nie masz przyjaciół tylko klakierów i mniamniuśny problem z odróżnieniem jednych od drugich.

..ten fragment szczególnie mnie zainteresował. Mam nadzieję ze nie odnosi się to do forum. Do przyjaciół Sławka się nie zaliczam, tak samo jak do całej masy osób tutaj, w wątku piszących. Ot bardziej lub mniej znajomi z forum, z paroma bardziej lub bliżej związany "nadawaniem na wspólnej fali" i mniej więcej podobnymi poglądami na inne tematy. Nie mam problemów bez napinki pisać i ze Sławkiem i z wieloma innymi osobami. Potrafię jeszcze oddzielić forum od świata zewnętrznego. Jeżeli klakierami są jara, Kasia, Ita i parę tutaj jeszcze osób normalnie piszących ze sobą to chyba Cie Adminie z letka po... znaczy się poniosło..bo taki jest sens tego co zacytowałem.

Mogę być wg kogoś czyimś klakierem. Mnie samej to nie definiuje bo wiem kim jestem.
Z wybieraniem tzw drużyn skonczyłam w szkole, gdzie na w-f ie dobierało się po kolei ludzi.
Jestem tam gdzie się dobrze czuję, gdzie ludzie są wobec mnie w porządku. Jeżeli ktoś to zechce nazwać wazeliniarstwem to nie mój problem. To tylko opinia ludzi na których mi nie zależy.
Choć tak naprawdę akurat na tym wątku nie ma takiego zjawiska jak smarowanie wazeliną.
Jak widzę takie akcje jak wczorajsza to przypomina mi się...
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 09.03.2015 19:03

darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 09.03.2015 19:13

W rocznicę pamięci poległych - ku ich czci - Śpij Kolego.

garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 09.03.2015 19:19

..no i wiadomo kto jedzie na Eurowizję...Monika Kuszyńska :mrgreen:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 09.03.2015 19:20

garbowski napisał(a):..no i wiadomo kto jedzie na Eurowizję...Monika Kuszyńska :mrgreen:

Widzę, że tym razem ukłon w stronę niepełnosprawnych. Lepsze to niż perwery :roll:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 09.03.2015 19:21

garbowski napisał(a):..no i wiadomo kto jedzie na Eurowizję...Monika Kuszyńska :mrgreen:

Jak jedni dają ludzi z downem to my dajemy na wózku. Zawsze to zwiększa szanse :)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 09.03.2015 19:21

jara napisał(a):

Widzę, że tym razem ukłon w stronę niepełnosprawnych. Lepsze to niż perwery :roll:

Perwery? :lol:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 09.03.2015 19:23

Bocian napisał(a):
jara napisał(a):

Nie zaczynaj znowu, bo i tak Ci nie przyklaszczę :lol: :smo:
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 09.03.2015 19:23

..to chyba zgodne z przesłanie tegorocznym Building Bridges ( Budujemy mosty).. ło..siema Jarek :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.03.2015 19:26

jara napisał(a):
Bocian napisał(a):
jara napisał(a):

Nie zaczynaj znowu, bo i tak Ci nie przyklaszczę :lol: :smo:

Czemu nie ? Wyjdziesz z roli :lol:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 09.03.2015 19:27

garbowski napisał(a):..to chyba zgodne z przesłanie tegorocznym Building Bridges ( Budujemy mosty).. ło..siema Jarek :mrgreen:

Siema Jędruś.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone