[/b]Bocian napisał(a):Ja kończę ten temat, nie ma o czym i nie ma o kim. Jeszcze na zlocie miałem nadzieję na jakąś rozmowę, z takim nastawieniem jechałem. Ale zachowanie tych z którymi miałbym rozmawiać było jakie było.
I na zakończenie definitywne, dla jednego który tu pisze a nikt mu nie odpisuje. [b]Przypominam, że świat to globalna wioska w tych czasach.

garbowski napisał(a):Rysio napisał(a):Bocian napisał(a): Wiesz co, mi się zdaje że Ty nie masz przyjaciół tylko klakierów i mniamniuśny problem z odróżnieniem jednych od drugich.
..ten fragment szczególnie mnie zainteresował. Mam nadzieję ze nie odnosi się to do forum. Do przyjaciół Sławka się nie zaliczam, tak samo jak do całej masy osób tutaj, w wątku piszących. Ot bardziej lub mniej znajomi z forum, z paroma bardziej lub bliżej związany "nadawaniem na wspólnej fali" i mniej więcej podobnymi poglądami na inne tematy. Nie mam problemów bez napinki pisać i ze Sławkiem i z wieloma innymi osobami. Potrafię jeszcze oddzielić forum od świata zewnętrznego. Jeżeli klakierami są jara, Kasia, Ita i parę tutaj jeszcze osób normalnie piszących ze sobą to chyba Cie Adminie z letka po... znaczy się poniosło..bo taki jest sens tego co zacytowałem.
jara napisał(a):Bocian napisał(a):jara napisał(a):garbowski napisał(a):..no i wiadomo kto jedzie na Eurowizję...Monika Kuszyńska
Widzę, że tym razem ukłon w stronę niepełnosprawnych. Lepsze to niż perwery
Perwery?
Nie zaczynaj znowu, bo i tak Ci nie przyklaszczę![]()