Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.03.2015 11:58

ita napisał(a):widzę, ze tu awanturka :?

Tu ? Gdzie ? :)
Rozmawiają sobie osoby, normalnie, bez zbytniego zacięcia polemicznego, o tzw pierdołach. Ktoś ( nieistotne kto) pisze że jako kobieta się nie zna na autach, turbinach, rozrządach, przebiegach etc, na co facet (nieistotne kto) wysyła ją do kuchni, podając link. No i faktycznie wyskakuje dział związany z kuchnią. Zwykły żart - stereotyp związany z rolą i umiejętnościami kobiety w rodzinie.
Kiedyś mówiło się na to, że kobieta to 3K - Kinder, Küche, Kirche.
Dziwne, że nie obraziło to osoby, do ktorej link był skierowany, tylko ni z gruszki ni z rzodkiewki pojawiła się 3 osoba, która wyrwała ten link z kontekstu i wzięła go do siebie jako personalny atak. Pokazując w ten sposób ludziom zupełnie niezorientowanym w croplowym flame war że jest jakiś konflikt.
Nigdy nikomu nie powiedziałam - odjebaj się. Dla mnie to wulgarne i obraźliwe słowo.
I tak potoczyła się ta awanturka ( jak nazywasz) bez żadnego casus belli, lawinowo, w efekcie domina.
I ja teraz czytam, że ten link był podany rzekomo celowo by na kogoś zwrócić uwagę i na czyjeś złożone relacje.
To jakaś totalna bzdura. Według mnie, oczywiście. Ale mi nie brakuje adrenaliny i staram się mieć dystans do świata, wirtualnego. Nie atakuję ludzi bo MI się coś wydaje.
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 09.03.2015 12:40

Rysio napisał(a):Po pierwsze ...

witam..przy okazji..taka mała sprawa, nie załatwiona do dziś..sprawy-do-zalatwienia-na-nowym-forum-t39451-945.html :roll:
siema, u mnie piękne słonce i pogoda.. i to jest generalnie najważniejsze.. :mrgreen: :oczko_usmiech:

..Kasia..Ty to potrafisz... 8O :mrgreen:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 09.03.2015 12:54

garbowski napisał(a):witam..przy okazji..taka mała sprawa, nie załatwiona do dziś..sprawy-do-zalatwienia-na-nowym-forum-t39451-945.html :roll:

Temat zamknięty.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.03.2015 13:14

garbowski napisał(a):
Rysio napisał(a):Po pierwsze ...

witam..przy okazji..taka mała sprawa, nie załatwiona do dziś..sprawy-do-zalatwienia-na-nowym-forum-t39451-945.html :roll:
siema, u mnie piękne słonce i pogoda.. i to jest generalnie najważniejsze.. :mrgreen: :oczko_usmiech:

..Kasia..Ty to potrafisz... 8O :mrgreen:

Ja ? Chciałam tylko wyjaśnić bo mnie to też w pewien sposób dotyczyło ( czułam się coś przez to niskokomfortowo :mrgreen: ) i odwrócić ogon kota na swoje miejsce :)
No ale poza tym masz rację. Trzeba sie skupić na realu :) Zająć rzeczami odłożonymi na później bo mam dzisiaj wolne :)
U mnie, na razie w kuchni (gdzie się udaję, bez urazy :)) zakwitła forsycja :)
20150309_125202.jpg

Idę do ww. pomieszczenia trzasnąć jakiś obiad , no to adios macho's desperados :mrgreen:
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 09.03.2015 13:24

Rysio napisał(a):
Temat zamknięty.

..oki, dzięki za odpowiedź :mrgreen:

..na działce jeno krokusy kwitną na razie i kalina wonna, tulipany wychodzą z ziemi, reszta jeszcze w uśpieniu pozimowym
Obrazek
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 09.03.2015 13:50

Rysio napisał(a):
Bocian napisał(a):Napisałem prywatnie na PW adminowi co o nim myślę, więc raczej sie pożegnamy :)

Po pierwsze - dawno temu Ci pisałem i nieraz przy gorzale gadałem, że do mnie możesz od ch... wypowiedź zaczynać, walimjeto. Jeśli obszczekujesz cudze wątki spodziewaj się reakcji, od tego tu jestem. I może trudno Ci w to uwierzyć ale niewielu idiotów zostało którzy będą udawali że deszcz pada ...

Po drugie - jeśli real i wiadomości z PW przenosisz na forum to nie odczuwam przyjemności w dyskusji z Tobą. W każdej formie.

Jeśli masz ochotę moją odpowiedź z PW też możesz tu wrzucić a potem włącz se Liroya. Tyle w temacie naszej miłości, który sam przeniosłeś na forum.

Bocian napisał(a):Lista kolegów i znajomych od wczoraj skorygowana :mrgreen:

Często tą listę modyfikujesz. Pomyśl nad przyczynami. Ale jest zgoda, bez żalu 1/41905 - ot statystyka 8)

Chcesz po męsku to będziesz miał. Masz władzę, potem sobie zbanujesz albo wytniesz. Jak kiedyś cytaty z postów kolegi co sobie klona założył do dojeżdżania przeciwników. Po pierwsze twoje twierdzenia, że prowokowałem wstawiając link do kuchennego wątku są bezpodstawne i fałszywe. Powstały moim zdaniem po spompowaniu cie przez swoich przyjaciół z forum. Nie prowokowałem, podałem link do wątku jedynego na forum który ma związek z kuchnią. Ale skamlenie zainteresowanych zadziałało. I moja kara wynika z prowokowania wg ciebie a jako powód podałeś, że za przydupasów. To miej odwagę pisać za co. I nie ujawniłem żadnego PW bo wklejony cytat jest skopiowany z ramki która pokazuje sie po zalogowaniu jak nałożono karę. Po kliknięciu OK ona znika. Dla mnie jesteś bezwolnym narzędziem a nie adminem. Dowodem na to jest twoje także prywatne zachowanie które zmieniło sie diametralnie gdy zakończyła sie moja znajomość z anakinem i bejur. W jednej chwili jebnąłeś obrót o 180 stopni w stosunku do mnie po tym jak wypiliśmy wspólnie wiaderko wódy na zlotach i spotkaniach. W ostatnim okresie dzwoniłem do ciebie prywatnie i w sprawach pozaforumowych kilka razy i tyleż wysłałem smsów. Ostatni 29 stycznia. Na żaden telefon i sms nie odpowiedziałeś a wypadałoby choćby odpierdol sie i nie dzwoń. Szczególnie, że w międzyczasie na zlocie walisz misiaczki ze mną, pijesz wódę i gadasz pół nocy. Po co? Tylko ty i twoi przyjaciele wiedzą. Co do posługiwania sie nickiem anai oczywiście że go używałem bo to najprostszy sposób na znalezienie wątku na forum gdy nie wie sie gdzie on jest. Wpisuje sie nick w wyszukiwarkę i wątek autora masz w 2 sekundy. Potrzebny był mi do skopiowania linku. Szybciej bym sie zaraził ospą niż zaczepiał anai która wisi mi jak kilo kitu. Co do twoich twierdzeń że obszczekuje watki to podaj przykłady.
Na tym forum nie będzie w sprawie moderacji dobrze do czasu jak administracja działa jako zwykli userzy i maja swoje grupki towarzyskie. To zawsze będzie subiektywne a w konflikcie z userem taki ktoś natychmiast staje sie adminem i ma narzędzia do reakcji. Tchórzliwe to z lekka.
Co do utraty znajomych to takie jest życie, ludzie przychodzą i odchodzą, nawet najlepsi przyjaciele. A co dopiero jacyś tam znajomi z forum. Nie ma czego żałować w przypadku ostaniach którzy dla mnie okazali sie fałszywi i podobni do chorągiewek. Jedyne czego mogę żałować to tylko ciebie, bo znaliśmy sie przed nastaniem matki założycieli i klakierów i byliśmy kolegami. Przed nastaniem czasu kminienia, wojenki podjazdowej, zakulisowych działań, które zostały przez nich wywołane. Jak się okazuje wspólny wróg to nie koleżeństwo. To polityka. Ale dałeś się spompować i uj strzelił. Ja zawsze mówiłem, że jesteś admińskim chujem i dalej to podtrzymuję. Ty dawałeś mi za to bany i było ok. Jasno i klarownie. Ale ci co mi wtórowali wtedy, teraz czasem wystają z twojej dupy. A raczej ty z ich. Zakłamanie na tym forum jest mniamniuśne. Wasze zachowanie jako moderacji jest jakie jest. Jedyne co potraficie to powiedzieć, że jak sie nie podoba to wypierdalaj. Brak reakcji moderacji na posty które były oszczercze wobec mnie, że niby nie udzieliłem komuś na drodze pomocy, że niby wiedziałem, że to anakina auto i dlatego nie zareagowałem było symptomatyczne. Bo to było typowe gówno rzucone w wentylator. I o to chodziło, o rzucenie gównem a nie o wyjaśnienie sprawy.
Dla mnie to miejsce spotkań z ludźmi, lubię to miejsce. Kilku osobom pomogłem, kilka osób poznałem. U kilku zobaczyłem fałsz i obłudę. Będę tu do czasu jak ktoś mnie stad usunie.
I tak jak piszesz, niewielu idiotów już tu zostało którzy będą twierdzić, że deszcz pada. W twoim przypadku i twoich kolesi także. Ludzie widzą kto u kogo siedzi w dupie. Tyle, że tu panuje powiedzenie o cyrku i małpach. Co do przenoszenia spraw z realu na forum to czyżbyś sie czegoś wstydził? Nie ma w tym nic złego bo to tłumaczy pewne zachowania i można odkłamać pewne sytuacje które na forum sie bujają. Tobie łatwo manipulować opinią na forum bo masz głos a ja go nie mam bo nawet wątek do kontaktów jest zamknięty a na mejle jako do admina nie odpowiadasz. Ale są tacy na forum którzy otwarcie twierdzą, że od nich zawsze odbierasz.
Ostatnio edytowano 09.03.2015 16:46 przez Bocian, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.03.2015 15:44

garbowski napisał(a):
Rysio napisał(a):
Temat zamknięty.

..oki, dzięki za odpowiedź :mrgreen:

..na działce jeno krokusy kwitną na razie i kalina wonna, tulipany wychodzą z ziemi, reszta jeszcze w uśpieniu pozimowym
Obrazek

Jeno kalina i krokusy ?
U mnie jeno to...
20150309_134933 (1).jpg
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 09.03.2015 15:54

..w tej chwili + 15, piękna pogoda :mrgreen: ...i nie duszno, jak tutaj
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 09.03.2015 16:28

A u nas był sanszajna ale sie zmył :)
Trza do sklepu po zakupy. Browara kupić, smutki zapić :)
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 09.03.2015 16:36

..jakie smutki :?: Kasia w pierwszym poście na tej stronie tak ładnie wszystko wytłumaczyła że aż w oczy szczypie. Nic dodać nic ująć :mrgreen:
ita
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ita » 09.03.2015 16:48

Blaugrana napisał(a):
ita napisał(a):widzę, ze tu awanturka :?

Tu ? Gdzie ? :)
Rozmawiają sobie osoby, normalnie, bez zbytniego zacięcia polemicznego, o tzw pierdołach. Ktoś ( nieistotne kto) pisze że jako kobieta się nie zna na autach, turbinach, rozrządach, przebiegach etc, na co facet (nieistotne kto) wysyła ją do kuchni, podając link. No i faktycznie wyskakuje dział związany z kuchnią. Zwykły żart - stereotyp związany z rolą i umiejętnościami kobiety w rodzinie.
Kiedyś mówiło się na to, że kobieta to 3K - Kinder, Küche, Kirche.
Dziwne, że nie obraziło to osoby, do ktorej link był skierowany, tylko ni z gruszki ni z rzodkiewki pojawiła się 3 osoba, która wyrwała ten link z kontekstu i wzięła go do siebie jako personalny atak. Pokazując w ten sposób ludziom zupełnie niezorientowanym w croplowym flame war że jest jakiś konflikt.
Nigdy nikomu nie powiedziałam - odjebaj się. Dla mnie to wulgarne i obraźliwe słowo.
I tak potoczyła się ta awanturka ( jak nazywasz) bez żadnego casus belli, lawinowo, w efekcie domina.
I ja teraz czytam, że ten link był podany rzekomo celowo by na kogoś zwrócić uwagę i na czyjeś złożone relacje.
To jakaś totalna bzdura. Według mnie, oczywiście. Ale mi nie brakuje adrenaliny i staram się mieć dystans do świata, wirtualnego. Nie atakuję ludzi bo MI się coś wydaje.

Kasia, ja mam nadzieje, że Ty mi tego nie tłumaczysz ;)
nie mam dzisiaj czasu, dlatego się pod tym podpiszę

"To jakaś totalna bzdura. Według mnie, oczywiście. Ale mi nie brakuje adrenaliny i staram się mieć dystans do świata, wirtualnego. Nie atakuję ludzi bo MI się coś wydaje."
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 09.03.2015 17:12

Bocian napisał(a):Chcesz po męsku to będziesz miał. Masz władzę, potem sobie zbanujesz albo wytniesz. Jak kiedyś cytaty z postów kolegi co sobie klona założył do dojeżdżania przeciwników.

Po co mam Twoje wypowiedzi wycinać. Ja się ich wstydzić nie będę a Ty przecież i tak pozostaniesz tym najbardziej zajebistym i nieomylnym na forum.

Bocian napisał(a):Po pierwsze twoje twierdzenia, że prowokowałem wstawiając link do kuchennego wątku są bezpodstawne i fałszywe. Powstały moim zdaniem po spompowaniu cie przez swoich przyjaciół z forum. Nie prowokowałem, podałem link do wątku jedynego na forum który ma związek z kuchnią. Ale skamlenie zainteresowanych zadziałało. I moja kara wynika z prowokowania wg ciebie a jako powód podałeś, że za przydupasów. To miej odwagę pisać za co. I nie ujawniłem żadnego PW bo wklejony cytat jest skopiowany z ramki która pokazuje sie po zalogowaniu jak nałożono karę. Po kliknięciu OK ona znika.

Zauważ że to Twoje zdanie. Wiem, wiem przecież jesteś nieomylny i tylko przydupasy nie rozumieją Twoich jak zwykle zajebistych żartów. Policz zatem ile razy korygowałeś już listę Twoich kolegów co nagle okazali się przydupasami. Mógłbym Ci pomóc ale najzwyczajniej mi się nie chce.

Bocian napisał(a):Dla mnie jesteś bezwolnym narzędziem a nie adminem. Dowodem na to jest twoje także prywatne zachowanie które zmieniło sie diametralnie gdy zakończyła sie moja znajomość z anakinem i bejur. W jednej chwili jebnąłeś obrót o 180 stopni w stosunku do mnie po tym jak wypiliśmy wspólnie wiaderko wódy na zlotach i spotkaniach.

To nie jedna chwila, tylko całokształt. Jak myślisz dlaczego skończyła się Twoja znajomość z Anim i Bejurką ? Powiem Ci - bo to są osoby które mają własne zdanie i nie podskakują jak Bociek będzie raczył klasnąć w dłonie. Dla Ciebie kolegą jest ten który Ci przytakuje i oklaskuje każde Twoje mniamniuśne kliknięcie. W tej zajebistości poszedłeś niestety za daleko i nawet mi się przeżarło.

Bocian napisał(a):W ostatnim okresie dzwoniłem do ciebie prywatnie i w sprawach pozaforumowych kilka razy i tyleż wysłałem smsów. Ostatni 29 stycznia. Na żaden telefon i sms nie odpowiedziałeś a wypadałoby choćby odpierdol sie i nie dzwoń.

Twojej zajebistości miałem od pewnego czasu dość na forum, a jako że czasem mam przebłysk kultury to Ci nie odpisałem tak jak o to teraz prosisz. Czasem też mam inne zajęcia a jako że ostatnia nasza rozmowa trwała blisko godzinę, to wybacz, ale musiałbym se pod takie zdarzenie dzień ułożyć. Dla mnie średnio rozmowa trwa max 2 min.

Bocian napisał(a):Szczególnie, że w międzyczasie na zlocie walisz misiaczki ze mną, pijesz wódę i gadasz pół nocy. Po co? Tylko ty i twoi przyjaciele wiedzą.

A gdybym z każdym z kim piłem musiał tyle przez telefon gadać to by mi się mózg ugotował. Zlot jest zlotem, ale ja potem wracam do normalnego życia, gdzie forum stanowi jego dodatek a nie sens.

Bocian napisał(a):Co do posługiwania sie nickiem anai oczywiście że go używałem bo to najprostszy sposób na znalezienie wątku na forum gdy nie wie sie gdzie on jest. Wpisuje sie nick w wyszukiwarkę i wątek autora masz w 2 sekundy. Potrzebny był mi do skopiowania linku. Szybciej bym sie zaraził ospą niż zaczepiał anai która wisi mi jak kilo kitu. Co do twoich twierdzeń że obszczekuje watki to podaj przykłady.

Jak widzisz różne mamy postrzeganie pewnych spraw, skoro tak spokojna osoba jak Anai się wk ... . Nie tak dawno motałeś się w trochę humoru, bo ktoś naruszył Twoje EGO wstawiając dżołk o policjantach. Utwierdziło mnie to tylko w przekonaniu co do Twojej osoby. Król Julian ma na noc.

Bocian napisał(a):Na tym forum nie będzie w sprawie moderacji dobrze do czasu jak administracja działa jako zwykli userzy i maja swoje grupki towarzyskie. To zawsze będzie subiektywne a w konflikcie z userem taki ktoś natychmiast staje sie adminem i ma narzędzia do reakcji. Tchórzliwe to z lekka.

Na forum będzie dobrze jak znikną osoby przekonane o swojej zajebistości. Przeszukaj forum pod względem dymów i sprawdź w ilu nie byłeś w roli głównej.

Bocian napisał(a):Co do utraty znajomych to takie jest życie, ludzie przychodzą i odchodzą, nawet najlepsi przyjaciele. A co dopiero jacyś tam znajomi z forum. Nie ma czego żałować w przypadku ostaniach którzy dla mnie okazali sie fałszywi i podobni do chorągiewek. Jedyne czego mogę żałować to tylko ciebie, bo znaliśmy sie przed nastaniem matki założycieli i klakierów i byliśmy kolegami.

To nie chorągiewki winne. To brak Twojej akceptacji dla innych zachowań niż walenie czołem przed Tobą i wychwalane wszelkich Twoich zachowań. Dla mnie jesteś pierwszą osobą na forum którą znałem osobiście z którą mam konflikt tej natury. Ty w międzyczasie ile razy korygowałeś listę "przyjaciół" ? Wiesz co, mi się zdaje że Ty nie masz przyjaciół tylko klakierów i mniamniuśny problem z odróżnieniem jednych od drugich.

Bocian napisał(a):Ale dałeś się spompować i uj strzelił. Ja zawsze mówiłem, że jesteś admińskim chujem i dalej to podtrzymuję. Ty dawałeś mi za to bany i było ok. Jasno i klarownie. Ale ci co mi wtórowali wtedy, teraz czasem wystają z twojej dupy. A raczej ty z ich. Zakłamanie na tym forum jest mniamniuśne. Wasze zachowanie jako moderacji jest jakie jest. Jedyne co potraficie to powiedzieć, że jak sie nie podoba to wypierdalaj. Brak reakcji moderacji na posty które były oszczercze wobec mnie, że niby nie udzieliłem komuś na drodze pomocy, że niby wiedziałem, że to anakina auto i dlatego nie zareagowałem było symptomatyczne. Bo to było typowe gówno rzucone w wentylator. I o to chodziło, o rzucenie gównem a nie o wyjaśnienie sprawy.

Widzę to tak, że nie dałem się spompować Tobie i boli Cię to okrutnie. Reszta to słodkie pie ... ale w tym jesteś lepszy więc pasuję.

Bocian napisał(a):Dla mnie to miejsce spotkań z ludźmi, lubię to miejsce. Kilku osobom pomogłem, kilka osób poznałem. U kilku zobaczyłem fałsz i obłudę. Będę tu do czasu jak ktoś mnie stad usunie.
I tak jak piszesz, niewielu idiotów już tu zostało którzy będą twierdzić, że deszcz pada. W twoim przypadku i twoich kolesi także. Ludzie widzą kto u kogo siedzi w dupie. Tyle, że tu panuje powiedzenie o cyrku i małpach. Co do przenoszenia spraw z realu na forum to czyżbyś sie czegoś wstydził? Nie ma w tym nic złego bo to tłumaczy pewne zachowania i można odkłamać pewne sytuacje które na forum sie bujają. Tobie łatwo manipulować opinią na forum bo masz głos a ja go nie mam bo nawet wątek do kontaktów jest zamknięty a na mejle jako do admina nie odpowiadasz. Ale są tacy na forum którzy otwarcie twierdzą, że od nich zawsze odbierasz.

Dla mnie forum to jedno a życie to drugie. Mam większe zmartwienia i radości w życiu niż odpowiadanie na Twoje maile mając na względzie to, że zawsze masz rację. Meila do mnie masz, PW działa i nie przypominam sobie bym Ci nie odpowiedział. Ale jeśli po mojej odpowiedzi odpisujesz "NIE BO..." i oczekujesz innej, to sorry Winnetou, ale ja swojej odpowiedzi nie będę korygował by Nieomylnemu dogodzić. Wolę z młodą na bajkę popatrzeć niż klepać w klawiaturę mając przekonanie że i tak Cię nie przekonam.

Na tym kończę dyskusję z Tobą jako user. I tak za dużo czasu straciłem.

Pożegnam Cię dziecinnie :papa: :papa: :papa:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 09.03.2015 18:05

Bocian napisał(a):
Rysio napisał(a):
Bocian napisał(a):Napisałem prywatnie na PW adminowi co o nim myślę, więc raczej sie pożegnamy :)

Po pierwsze - dawno temu Ci pisałem i nieraz przy gorzale gadałem, że do mnie możesz od ch... wypowiedź zaczynać, walimjeto. Jeśli obszczekujesz cudze wątki spodziewaj się reakcji, od tego tu jestem. I może trudno Ci w to uwierzyć ale niewielu idiotów zostało którzy będą udawali że deszcz pada ...

Po drugie - jeśli real i wiadomości z PW przenosisz na forum to nie odczuwam przyjemności w dyskusji z Tobą. W każdej formie.

Jeśli masz ochotę moją odpowiedź z PW też możesz tu wrzucić a potem włącz se Liroya. Tyle w temacie naszej miłości, który sam przeniosłeś na forum.

Bocian napisał(a):Lista kolegów i znajomych od wczoraj skorygowana :mrgreen:

Często tą listę modyfikujesz. Pomyśl nad przyczynami. Ale jest zgoda, bez żalu 1/41905 - ot statystyka 8)

Chcesz po męsku to będziesz miał. Masz władzę, potem sobie zbanujesz albo wytniesz. Jak kiedyś cytaty z postów kolegi co sobie klona założył do dojeżdżania przeciwników. Po pierwsze twoje twierdzenia, że prowokowałem wstawiając link do kuchennego wątku są bezpodstawne i fałszywe. Powstały moim zdaniem po spompowaniu cie przez swoich przyjaciół z forum. Nie prowokowałem, podałem link do wątku jedynego na forum który ma związek z kuchnią. Ale skamlenie zainteresowanych zadziałało. I moja kara wynika z prowokowania wg ciebie a jako powód podałeś, że za przydupasów. To miej odwagę pisać za co. I nie ujawniłem żadnego PW bo wklejony cytat jest skopiowany z ramki która pokazuje sie po zalogowaniu jak nałożono karę. Po kliknięciu OK ona znika. Dla mnie jesteś bezwolnym narzędziem a nie adminem. Dowodem na to jest twoje także prywatne zachowanie które zmieniło sie diametralnie gdy zakończyła sie moja znajomość z anakinem i bejur. W jednej chwili jebnąłeś obrót o 180 stopni w stosunku do mnie po tym jak wypiliśmy wspólnie wiaderko wódy na zlotach i spotkaniach. W ostatnim okresie dzwoniłem do ciebie prywatnie i w sprawach pozaforumowych kilka razy i tyleż wysłałem smsów. Ostatni 29 stycznia. Na żaden telefon i sms nie odpowiedziałeś a wypadałoby choćby odpierdol sie i nie dzwoń. Szczególnie, że w międzyczasie na zlocie walisz misiaczki ze mną, pijesz wódę i gadasz pół nocy. Po co? Tylko ty i twoi przyjaciele wiedzą. Co do posługiwania sie nickiem anai oczywiście że go używałem bo to najprostszy sposób na znalezienie wątku na forum gdy nie wie sie gdzie on jest. Wpisuje sie nick w wyszukiwarkę i wątek autora masz w 2 sekundy. Potrzebny był mi do skopiowania linku. Szybciej bym sie zaraził ospą niż zaczepiał anai która wisi mi jak kilo kitu. Co do twoich twierdzeń że obszczekuje watki to podaj przykłady.
Na tym forum nie będzie w sprawie moderacji dobrze do czasu jak administracja działa jako zwykli userzy i maja swoje grupki towarzyskie. To zawsze będzie subiektywne a w konflikcie z userem taki ktoś natychmiast staje sie adminem i ma narzędzia do reakcji. Tchórzliwe to z lekka.
Co do utraty znajomych to takie jest życie, ludzie przychodzą i odchodzą, nawet najlepsi przyjaciele. A co dopiero jacyś tam znajomi z forum. Nie ma czego żałować w przypadku ostaniach którzy dla mnie okazali sie fałszywi i podobni do chorągiewek. Jedyne czego mogę żałować to tylko ciebie, bo znaliśmy sie przed nastaniem matki założycieli i klakierów i byliśmy kolegami. Przed nastaniem czasu kminienia, wojenki podjazdowej, zakulisowych działań, które zostały przez nich wywołane. Jak się okazuje wspólny wróg to nie koleżeństwo. To polityka. Ale dałeś się spompować i uj strzelił. Ja zawsze mówiłem, że jesteś admińskim chujem i dalej to podtrzymuję. Ty dawałeś mi za to bany i było ok. Jasno i klarownie. Ale ci co mi wtórowali wtedy, teraz czasem wystają z twojej dupy. A raczej ty z ich. Zakłamanie na tym forum jest mniamniuśne. Wasze zachowanie jako moderacji jest jakie jest. Jedyne co potraficie to powiedzieć, że jak sie nie podoba to wypierdalaj. Brak reakcji moderacji na posty które były oszczercze wobec mnie, że niby nie udzieliłem komuś na drodze pomocy, że niby wiedziałem, że to anakina auto i dlatego nie zareagowałem było symptomatyczne. Bo to było typowe gówno rzucone w wentylator. I o to chodziło, o rzucenie gównem a nie o wyjaśnienie sprawy.
Dla mnie to miejsce spotkań z ludźmi, lubię to miejsce. Kilku osobom pomogłem, kilka osób poznałem. U kilku zobaczyłem fałsz i obłudę. Będę tu do czasu jak ktoś mnie stad usunie.

Zdrowia panie Bocian życzę, zdrowia bo na rozum już za póżno. A Wy przydupasy Bociana co tak milczycie i o dupie Marynie albo o kwiatach i lenistwie w domu i pracy rozprawiacie. Strach obleciał - prawda coby Bana nie dostać.

Panie Adminie kończ Pan Waść sądy nad Bocianem i oszczędż mu choć trochę wstydu bo autorytetu u użytkowników forum to on już dawno nie ma.
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 09.03.2015 18:14

Rysio napisał(a):
Bocian napisał(a): Wiesz co, mi się zdaje że Ty nie masz przyjaciół tylko klakierów i mniamniuśny problem z odróżnieniem jednych od drugich.

..ten fragment szczególnie mnie zainteresował. Mam nadzieję ze nie odnosi się to do forum. Do przyjaciół Sławka się nie zaliczam, tak samo jak do całej masy osób tutaj, w wątku piszących. Ot bardziej lub mniej znajomi z forum, z paroma bardziej lub bliżej związany "nadawaniem na wspólnej fali" i mniej więcej podobnymi poglądami na inne tematy. Nie mam problemów bez napinki pisać i ze Sławkiem i z wieloma innymi osobami. Potrafię jeszcze oddzielić forum od świata zewnętrznego. Jeżeli klakierami są jara, Kasia, Ita i parę tutaj jeszcze osób normalnie piszących ze sobą to chyba Cie Adminie z letka po... znaczy się poniosło..bo taki jest sens tego co zacytowałem.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 09.03.2015 18:24

Rysio napisał(a):
Po co mam Twoje wypowiedzi wycinać. Ja się ich wstydzić nie będę a Ty przecież i tak pozostaniesz tym najbardziej zajebistym i nieomylnym na forum.

Ja także nie będę sie wstydził. A takimi tekstami właśnie manipulujesz ludźmi z forum bo wygłaszasz je jako admin i ci co nie maja pojęcia o co w tym chodzi, przyjmują na wiarę.
Rysio napisał(a):Zauważ że to Twoje zdanie. Wiem, wiem przecież jesteś nieomylny i tylko przydupasy nie rozumieją Twoich jak zwykle zajebistych żartów. Policz zatem ile razy korygowałeś już listę Twoich kolegów co nagle okazali się przydupasami. Mógłbym Ci pomóc ale najzwyczajniej mi się nie chce.

Typowy tekst Prezesa, wiem ale nie powiem. Wystawiasz sobie nim świadectwo własnej prezesury.
Wylicz jakich to zajebistych przyjaciół potraciłem? Kogo? Anakina? Bejur? Moondka? Dwulicowe osoby. Prędzej czy później i tak by to pękło. Opierało sie na walce ze wspólnym wrogiem a nie na koleżeństwie.
Rysio napisał(a):To nie jedna chwila, tylko całokształt. Jak myślisz dlaczego skończyła się Twoja znajomość z Anim i Bejurką ? Powiem Ci - bo to są osoby które mają własne zdanie i nie podskakują jak Bociek będzie raczył klasnąć w dłonie. Dla Ciebie kolegą jest ten który Ci przytakuje i oklaskuje każde Twoje mniamniuśne kliknięcie. W tej zajebistości poszedłeś niestety za daleko i nawet mi się przeżarło.

Nie chwila bo trochę im zajęło wessanie cie i przemielenie. I nie chodzi o własne zdanie tylko o zachowania których nie akceptuje czyli trzymanie z dawnymi wrogami, wchodzenie im w dupę. Szowinistyczne i chamskie zachowania wobec mojej znajomej z forum, Kasi Blaugrana. Mnie nie chodzi o przyklaskiwanie bo to masz w badylach gdzie od wazeliny na pawia sie zbiera. Wątek stworzony wyłącznie po to aby ktoś mógł poczuć sie zajebistym. Nie pamiętasz jak sam tak kiedyś mówiłeś?
Rysio napisał(a):Twojej zajebistości miałem od pewnego czasu dość na forum, a jako że czasem mam przebłysk kultury to Ci nie odpisałem tak jak o to teraz prosisz. Czasem też mam inne zajęcia a jako że ostatnia nasza rozmowa trwała blisko godzinę, to wybacz, ale musiałbym se pod takie zdarzenie dzień ułożyć. Dla mnie średnio rozmowa trwa max 2 min.

Jakoś nie miałeś ochoty sie rozłączać . A wiem, kultura. Ta sama kiedy cie niosłem?
Rysio napisał(a):Jak widzisz różne mamy postrzeganie pewnych spraw, skoro tak spokojna osoba jak Anai się wk ... . Nie tak dawno motałeś się w trochę humoru, bo ktoś naruszył Twoje EGO wstawiając dżołk o policjantach. Utwierdziło mnie to tylko w przekonaniu co do Twojej osoby. Król Julian ma na noc.

Nie moje ego. Ja taki tor robię z palcem w dupie. Ale wiem ile to kosztuje zdrowia. Nie chodziło o moje ego a o wyśmiewanie sie z czegoś czego śmiejący sie nie jest w stanie zrobić. Ale ty wiesz lepiej, bo prze tobą powinien jechać na lewym pasie radiowóz, do tego jest policja.
Rysio napisał(a):Na forum będzie dobrze jak znikną osoby przekonane o swojej zajebistości. Przeszukaj forum pod względem dymów i sprawdź w ilu nie byłeś w roli głównej.

Kolejna manipulacja pod ludzi. Podaj więc na ilu i kto zaczynał. Podaj w ilu przy okazji wtedy uczestniczył anakin? Tez to świadczy o jego zajebistości?
Rysio napisał(a):To nie chorągiewki winne. To brak Twojej akceptacji dla innych zachowań niż walenie czołem przed Tobą i wychwalane wszelkich Twoich zachowań. Dla mnie jesteś pierwszą osobą na forum którą znałem osobiście z którą mam konflikt tej natury. Ty w międzyczasie ile razy korygowałeś listę "przyjaciół" ? Wiesz co, mi się zdaje że Ty nie masz przyjaciół tylko klakierów i mniamniuśny problem z odróżnieniem jednych od drugich.

Mylisz sie kolejny raz. Nie akceptuję zachowań wiernopoddańczych, brzydzą mnie i dlatego ostatnio lista znajomych sie skróciła. Wiem z roboty, że wazeliniarz sprzeda kiedyś i tak temu co smaruje. Dlatego nie dopuszczam takich do siebie. Dlatego miewam często odmienne zdanie niż moi prawdziwi znajomi ale jakoś przez to ich nie tracę. Jest tylko jeden wazeliniarski team na tym forum.
Rysio napisał(a):Widzę to tak, że nie dałem się spompować Tobie i boli Cię to okrutnie. Reszta to słodkie pie ... ale w tym jesteś lepszy więc pasuję.

Nie musiałem cie pompować bo poznaliśmy sie dawno temu kiedy jeszcze to forum nie było takie zakłamane. Wszystko było proste, kolega to był kolega. Teraz to są sojusze a nie koleżeństwo.
Rysio napisał(a):Dla mnie forum to jedno a życie to drugie. Mam większe zmartwienia i radości w życiu niż odpowiadanie na Twoje maile mając na względzie to, że zawsze masz rację. Meila do mnie masz, PW działa i nie przypominam sobie bym Ci nie odpowiedział. Ale jeśli po mojej odpowiedzi odpisujesz "NIE BO..." i oczekujesz innej, to sorry Winnetou, ale ja swojej odpowiedzi nie będę korygował by Nieomylnemu dogodzić. Wolę z młodą na bajkę popatrzeć niż klepać w klawiaturę mając przekonanie że i tak Cię nie przekonam.

A ja uważam , że chowanie głowy w piasek jak to czynisz to słabe jest. Rozmowa polega na wymianie argumentów. Ty po wyłuszczeniu swoich nie oczekujesz odpowiedzi. Tak jest i na forum. Prowadzisz dialog tylko ze spolegliwymi bo z innymi nie dajesz sobie rady. Patrz Zebik.
Rysio napisał(a):Pożegnam Cię dziecinnie :papa: :papa: :papa:

Niczego innego po poziomie rozmowy sie nie spodziewałem.
Ostatnio edytowano 09.03.2015 21:49 przez Bocian, łącznie edytowano 1 raz
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone