Bocian napisał(a):Chcesz po męsku to będziesz miał. Masz władzę, potem sobie zbanujesz albo wytniesz. Jak kiedyś cytaty z postów kolegi co sobie klona założył do dojeżdżania przeciwników.
Po co mam Twoje wypowiedzi wycinać. Ja się ich wstydzić nie będę a Ty przecież i tak pozostaniesz tym najbardziej zajebistym i nieomylnym na forum.
Bocian napisał(a):Po pierwsze twoje twierdzenia, że prowokowałem wstawiając link do kuchennego wątku są bezpodstawne i fałszywe. Powstały moim zdaniem po spompowaniu cie przez swoich przyjaciół z forum. Nie prowokowałem, podałem link do wątku jedynego na forum który ma związek z kuchnią. Ale skamlenie zainteresowanych zadziałało. I moja kara wynika z prowokowania wg ciebie a jako powód podałeś, że za przydupasów. To miej odwagę pisać za co. I nie ujawniłem żadnego PW bo wklejony cytat jest skopiowany z ramki która pokazuje sie po zalogowaniu jak nałożono karę. Po kliknięciu OK ona znika.
Zauważ że to Twoje zdanie. Wiem, wiem przecież jesteś nieomylny i tylko przydupasy nie rozumieją Twoich jak zwykle zajebistych żartów. Policz zatem ile razy korygowałeś już listę Twoich kolegów co nagle okazali się przydupasami. Mógłbym Ci pomóc ale najzwyczajniej mi się nie chce.
Bocian napisał(a):Dla mnie jesteś bezwolnym narzędziem a nie adminem. Dowodem na to jest twoje także prywatne zachowanie które zmieniło sie diametralnie gdy zakończyła sie moja znajomość z anakinem i bejur. W jednej chwili jebnąłeś obrót o 180 stopni w stosunku do mnie po tym jak wypiliśmy wspólnie wiaderko wódy na zlotach i spotkaniach.
To nie jedna chwila, tylko całokształt. Jak myślisz dlaczego skończyła się Twoja znajomość z Anim i Bejurką ? Powiem Ci - bo to są osoby które mają własne zdanie i nie podskakują jak Bociek będzie raczył klasnąć w dłonie. Dla Ciebie kolegą jest ten który Ci przytakuje i oklaskuje każde Twoje mniamniuśne kliknięcie. W tej zajebistości poszedłeś niestety za daleko i nawet mi się przeżarło.
Bocian napisał(a):W ostatnim okresie dzwoniłem do ciebie prywatnie i w sprawach pozaforumowych kilka razy i tyleż wysłałem smsów. Ostatni 29 stycznia. Na żaden telefon i sms nie odpowiedziałeś a wypadałoby choćby odpierdol sie i nie dzwoń.
Twojej zajebistości miałem od pewnego czasu dość na forum, a jako że czasem mam przebłysk kultury to Ci nie odpisałem tak jak o to teraz prosisz. Czasem też mam inne zajęcia a jako że ostatnia nasza rozmowa trwała blisko godzinę, to wybacz, ale musiałbym se pod takie zdarzenie dzień ułożyć. Dla mnie średnio rozmowa trwa max 2 min.
Bocian napisał(a):Szczególnie, że w międzyczasie na zlocie walisz misiaczki ze mną, pijesz wódę i gadasz pół nocy. Po co? Tylko ty i twoi przyjaciele wiedzą.
A gdybym z każdym z kim piłem musiał tyle przez telefon gadać to by mi się mózg ugotował. Zlot jest zlotem, ale ja potem wracam do normalnego życia, gdzie forum stanowi jego dodatek a nie sens.
Bocian napisał(a):Co do posługiwania sie nickiem anai oczywiście że go używałem bo to najprostszy sposób na znalezienie wątku na forum gdy nie wie sie gdzie on jest. Wpisuje sie nick w wyszukiwarkę i wątek autora masz w 2 sekundy. Potrzebny był mi do skopiowania linku. Szybciej bym sie zaraził ospą niż zaczepiał anai która wisi mi jak kilo kitu. Co do twoich twierdzeń że obszczekuje watki to podaj przykłady.
Jak widzisz różne mamy postrzeganie pewnych spraw, skoro tak spokojna osoba jak Anai się wk ... . Nie tak dawno motałeś się w trochę humoru, bo ktoś naruszył Twoje EGO wstawiając dżołk o policjantach. Utwierdziło mnie to tylko w przekonaniu co do Twojej osoby. Król Julian ma na noc.
Bocian napisał(a):Na tym forum nie będzie w sprawie moderacji dobrze do czasu jak administracja działa jako zwykli userzy i maja swoje grupki towarzyskie. To zawsze będzie subiektywne a w konflikcie z userem taki ktoś natychmiast staje sie adminem i ma narzędzia do reakcji. Tchórzliwe to z lekka.
Na forum będzie dobrze jak znikną osoby przekonane o swojej zajebistości. Przeszukaj forum pod względem dymów i sprawdź w ilu nie byłeś w roli głównej.
Bocian napisał(a):Co do utraty znajomych to takie jest życie, ludzie przychodzą i odchodzą, nawet najlepsi przyjaciele. A co dopiero jacyś tam znajomi z forum. Nie ma czego żałować w przypadku ostaniach którzy dla mnie okazali sie fałszywi i podobni do chorągiewek. Jedyne czego mogę żałować to tylko ciebie, bo znaliśmy sie przed nastaniem matki założycieli i klakierów i byliśmy kolegami.
To nie chorągiewki winne. To brak Twojej akceptacji dla innych zachowań niż walenie czołem przed Tobą i wychwalane wszelkich Twoich zachowań. Dla mnie jesteś pierwszą osobą na forum którą znałem osobiście z którą mam konflikt tej natury. Ty w międzyczasie ile razy korygowałeś listę "przyjaciół" ? Wiesz co, mi się zdaje że Ty nie masz przyjaciół tylko klakierów i mniamniuśny problem z odróżnieniem jednych od drugich.
Bocian napisał(a):Ale dałeś się spompować i uj strzelił. Ja zawsze mówiłem, że jesteś admińskim chujem i dalej to podtrzymuję. Ty dawałeś mi za to bany i było ok. Jasno i klarownie. Ale ci co mi wtórowali wtedy, teraz czasem wystają z twojej dupy. A raczej ty z ich. Zakłamanie na tym forum jest mniamniuśne. Wasze zachowanie jako moderacji jest jakie jest. Jedyne co potraficie to powiedzieć, że jak sie nie podoba to wypierdalaj. Brak reakcji moderacji na posty które były oszczercze wobec mnie, że niby nie udzieliłem komuś na drodze pomocy, że niby wiedziałem, że to anakina auto i dlatego nie zareagowałem było symptomatyczne. Bo to było typowe gówno rzucone w wentylator. I o to chodziło, o rzucenie gównem a nie o wyjaśnienie sprawy.
Widzę to tak, że nie dałem się
spompować Tobie i boli Cię to okrutnie. Reszta to słodkie pie ... ale w tym jesteś lepszy więc pasuję.
Bocian napisał(a):Dla mnie to miejsce spotkań z ludźmi, lubię to miejsce. Kilku osobom pomogłem, kilka osób poznałem. U kilku zobaczyłem fałsz i obłudę. Będę tu do czasu jak ktoś mnie stad usunie.
I tak jak piszesz, niewielu idiotów już tu zostało którzy będą twierdzić, że deszcz pada. W twoim przypadku i twoich kolesi także. Ludzie widzą kto u kogo siedzi w dupie. Tyle, że tu panuje powiedzenie o cyrku i małpach. Co do przenoszenia spraw z realu na forum to czyżbyś sie czegoś wstydził? Nie ma w tym nic złego bo to tłumaczy pewne zachowania i można odkłamać pewne sytuacje które na forum sie bujają. Tobie łatwo manipulować opinią na forum bo masz głos a ja go nie mam bo nawet wątek do kontaktów jest zamknięty a na mejle jako do admina nie odpowiadasz. Ale są tacy na forum którzy otwarcie twierdzą, że od nich zawsze odbierasz.
Dla mnie forum to jedno a życie to drugie. Mam większe zmartwienia i radości w życiu niż odpowiadanie na Twoje maile mając na względzie to, że zawsze masz rację. Meila do mnie masz, PW działa i nie przypominam sobie bym Ci nie odpowiedział. Ale jeśli po mojej odpowiedzi odpisujesz "NIE BO..." i oczekujesz innej, to sorry Winnetou, ale ja swojej odpowiedzi nie będę korygował by Nieomylnemu dogodzić. Wolę z młodą na bajkę popatrzeć niż klepać w klawiaturę mając przekonanie że i tak Cię nie przekonam.
Na tym kończę dyskusję z Tobą jako user. I tak za dużo czasu straciłem.
Pożegnam Cię dziecinnie