Bocian napisał(a):Czyli każdy z nas może być wypaczeniem dla innych
Dla pedała hetero będzie wypaczeniem
.png)
Blaugrana napisał(a):Według mnie muzycznie się bronią...
Natomiast wystawienie ich na Eurowizję przez Finów jest zabiegiem marketingowym. Mają podwójną szansę
jara napisał(a):Blaugrana napisał(a):Według mnie muzycznie się bronią...
Natomiast wystawienie ich na Eurowizję przez Finów jest zabiegiem marketingowym. Mają podwójną szansę
Specjalnie nie słucham teraz, aby nie wypaczać sobie punktu widzenia. Posłucham, jak wypadną w konkursie, na tle innych wykonawców.
.png)
Bocian napisał(a):jara napisał(a):Blaugrana napisał(a):Według mnie muzycznie się bronią...
Specjalnie nie słucham teraz, aby nie wypaczać sobie punktu widzenia. Posłucham, jak wypadną w konkursie, na tle innych wykonawców.
Czyli będziesz oglądać? Przecież to obciach![]()
jara napisał(a):Blaugrana napisał(a):Według mnie muzycznie się bronią...
.png)
Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):Puściłam samą muzykę nie patrząc na nich.
Gdybym nie przeczytała wcześniej, że to zespół z zespołem Downa, to muzycznie nic się nie różni od tzw zespołów normalnych.
I tak samo można było podejść do Wursta
Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):Puściłam samą muzykę nie patrząc na nich.
Gdybym nie przeczytała wcześniej, że to zespół z zespołem Downa, to muzycznie nic się nie różni od tzw zespołów normalnych.
Blaugrana napisał(a):Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):Puściłam samą muzykę nie patrząc na nich.
I ja tak podeszłam
Piosenka i wykonanie OK.