Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 28.01.2015 16:40

Takie ze studiów trzeciego wieku po 50 lub więcej lat . :mrgreen:

Czym to się chwali. Ja mam na co dzień za darmo basen co wynika z moich obowiązków słuzbowych. Na miejscu i nie muszę się szlajać po Warszawce. Też mi wyróżnienie za darmochę. Jacy to ludzie są prózni w sobie z kompleksami niższości. :lol:

Puknij się facet.
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 28.01.2015 16:47

jara napisał(a):
Bocian napisał(a):No siema :)
Chyba na basen pójdę, kartę darmoszkę od dyra dostałem do SGGW. Nie za bardzo mi sie chce bo ja lubię sie kąpać a nie pływać :)

Idź, studentki będą :lol:

..cześć Jarek..a na mole masz coś może.. :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 28.01.2015 16:51

jara napisał(a):
Bocian napisał(a):No siema :)
Chyba na basen pójdę, kartę darmoszkę od dyra dostałem do SGGW. Nie za bardzo mi sie chce bo ja lubię sie kąpać a nie pływać :)

Idź, studentki będą :lol:

Chyba ferie są bo nie było :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 28.01.2015 16:56

Jedziemy z dziadami :) Aby tak do końca :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.01.2015 17:02

Z kim, za przeproszeniem ? :mrgreen:
Nie mogę uwierzyć w świadectwo własnych oczu, że myślimy o tym samym :)
Jedziemy :)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 28.01.2015 17:05

Już mam napisanego smsa do Bobo żeby sie cmoknął w pompkę i że mi ogromnie przykro :mrgreen:
Mam nadzieję, że będzie okazja go wysłać :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.01.2015 17:08

Skasuj go bo zapeszysz :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.01.2015 17:16

A Wam cromaniakom byłoby ogromnie przykro jakby Polacy przegrali ( tfu) czy trochę osłodzi fakt, że wygraliby Chorwaci ? :)
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 28.01.2015 17:36

..pani Kasiu.. :oops: :oops: ..mnie to lotto kto wygra.. :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 28.01.2015 17:38

Blaugrana napisał(a):A Wam cromaniakom byłoby ogromnie przykro jakby Polacy przegrali ( tfu) czy trochę osłodzi fakt, że wygraliby Chorwaci ? :)

Nasi muszą wygrać i wszystko :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.01.2015 17:40

garbowski napisał(a):..pani Kasiu.. :oops: :oops: ..mnie to lotto kto wygra.. :mrgreen:

Panie Andrzeju, czemuż to tak ? :)
Kibicowanie Polakom dla mnie jest tak naturalne i proste jak przekątna w kwadracie :)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 28.01.2015 17:42

Blaugrana napisał(a):
garbowski napisał(a):..pani Kasiu.. :oops: :oops: ..mnie to lotto kto wygra.. :mrgreen:

Kibicowanie Polakom dla mnie jest tak naturalne i proste jak przekątna w kwadracie :)

No się kibicuje ale jak przegrają to świat sie nie kończy :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.01.2015 17:43

Bocian napisał(a):
Blaugrana napisał(a):

No się kibicuje ale jak przegrają to świat sie nie kończy :)

Idę stond - przynosicie pecha :)
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 28.01.2015 17:45

Bocian napisał(a):No się kibicuje ale jak przegrają to świat sie nie kończy :)

..pse pana Bociana..a pan to ze wsi jest czy z miasta..bo lokalizacje panu wcięło i nie wiem z kim gadam..hmmmmm :smo:

Kasiu..ja to z żużlowego miasta jestem :oczko_usmiech: , ręczna nie jest moim ulubionym sportem więc nie śledzę, nie znam sie i niezbyt lubię..a wygra..no pewnie wygra lepszy. :mrgreen:
..friend wieczniezbanowany pewnie paznokciory wcina ..on jest fanem...
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 28.01.2015 17:49

garbowski napisał(a):..pse pana Bociana..a pan to ze wsi jest czy z miasta..bo lokalizacje panu wcięło i nie wiem z kim gadam..hmmmmm :smo:

Nie wiem kto wyłączył lokalizację. Zapytałem na wątku gdzie składa się modły o kontakt z administracją. Przez brak właśnie tego kontaktu zostało mi skasowane konto rodaivuk którego nie miałem w tym momencie zamiaru kasować...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone