Mosqito napisał(a):To dobrze. Jakby się problem powtarzał to daj znać. Pozdrawiam
Oki, dzięki Mosqito
Bocian napisał(a):ipaga napisał(a):powiem tylko tyle, że u mnie to ludziska na głowe poupadali jezeli chodzi o prezenty.
Dzieci mi ''pozarażali''Próbuję, bezskutecznie jak na razie, sprowadzić święta na właściwa drogę..
Czyli jakie? gadanie z bydlętami? Spanie w sianie?
.png)
Bocian napisał(a):Mosqito napisał(a):To dobrze. Jakby się problem powtarzał to daj znać. Pozdrawiam
Oki, dzięki Mosqito

ipaga napisał(a):Bocian napisał(a):ipaga napisał(a):powiem tylko tyle, że u mnie to ludziska na głowe poupadali jezeli chodzi o prezenty.
Dzieci mi ''pozarażali''Próbuję, bezskutecznie jak na razie, sprowadzić święta na właściwa drogę..
mniej więcejBydlę musze ino poszukać (aaa..siano też!)
.png)
Bocian napisał(a):ita napisał(a):za Świętami nie przepadam, ratują je prezenty
i dobre żarcie
i wolne
A czy jest jeszcze coś w świętach?![]()
Musicie kiedyś pojechać z nami na Crowielkanoc
Bocian napisał(a):ipaga napisał(a):Bocian napisał(a):ipaga napisał(a):powiem tylko tyle, że u mnie to ludziska na głowe poupadali jezeli chodzi o prezenty.
mniej więcejBydlę musze ino poszukać (aaa..siano też!)
Mogę Ci coś podesłać
.png)
Bocian napisał(a):ita napisał(a):jak by nie było nic innego to bym je lubiła![]()
a taka CROwielkanoc to marzenie!
Marzeniem to może być lot na KsiężycAlbo facet co rozumie kobiety
A tu to trza działać po prostu
Bocian napisał(a):ipaga napisał(a):
osła...![]()
Jakoś się nie wybieram
ita napisał(a):Bocian napisał(a):ita napisał(a):jak by nie było nic innego to bym je lubiła![]()
lot na książyc to marzenie trudne do zrealizowania a tak CROwielkanoc już bardziej
.png)
Bocian napisał(a):ita napisał(a):Bocian napisał(a):ita napisał(a):jak by nie było nic innego to bym je lubiła![]()
lot na książyc to marzenie trudne do zrealizowania a tak CROwielkanoc już bardziej
Marzenie to dla mnie coś z założenia niewykonalneTaka bajka po prostu...