Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Sylwetka...
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sylwetka... » 10.12.2014 20:29

Mosqito napisał(a):.....

8O

Bocian do dzieła :lol:

garbowski napisał(a):8O ..i schowaj dobrze gdzieś "klamkę" .... :mrgreen: siema wieczorową porą.

szkoda kompa :lool:

siema :papa:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 10.12.2014 20:30

garbowski napisał(a):8O ..i schowaj dobrze gdzieś "klamkę" .... :mrgreen: siema wieczorową porą.

Schowana :) Pod czapką na półce :)
Mosqito
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mosqito » 10.12.2014 20:40

Bocian napisał(a):
Mógłbyś to napisać w Suahili i byłoby to samo :) :)
Ale dziękuję ;)
Wczoraj skasowałem Firefoxa i wgrałem go na nowo, odpaliłem z Explorera przeglądarkę. Czyściłem CCleanerem. To goowno jest jakoś związane z gmailem chyba bo pierwszy raz tam mi sie te znaczki pojawiły.
Adblocka mam.

Zrób powoli punkt po punkcie to co Ci napisałem. Bez pośpiechu i bez stresu. Dasz radę !
Wiem że masz Adblocka bo widzę ikonkę i dlatego Ci napisałem żebyś najpierw skopiował sobie nazwy list filtrów jakie w nim masz i ewentualne Własne filtry bo jak zresetujesz FF to wszystkie utracisz.
Po nowej instalacji FF zainstaluj na nowo Adblock i wrzuć tam te filtry które miałeś. To miałem na myśli.
Mogę Ci pomóc krok po kroku ale to chyba na PW jeśli chcesz
Jedno pytanie: Jak odpalasz Internet Explorer to tam tez Ci te znaczki wyskakują czy tylko na FF ?
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 10.12.2014 20:42

Sylwetka&Gienuś napisał(a):
Mosqito napisał(a):.....

8O

...ta jest..idź na całość ...idź na całość... :mrgreen: :oczko_usmiech:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 10.12.2014 20:49

Mosqito napisał(a):Jedno pytanie: Jak odpalasz Internet Explorer to tam tez Ci te znaczki wyskakują czy tylko na FF ?

Teraz od jakiegoś czasu jest ok. Jak odpalę Mozille to jest ok i znaczki pojawiają się jak chcę otworzyć kolejną kartę, przy niej się pojawiają. Ale teraz na ten przykład jest spoko.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 10.12.2014 20:58

garbowski napisał(a):...ta jest..idź na całość ...idź na całość... :mrgreen: :oczko_usmiech:

Sylwetka&Gienuś napisał(a):

Koniecznie chcecie poczytać sobie czerwony pasek na tefałenie? :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.12.2014 21:05

Ja to koniecznie bym...chciała juz święta :mrgreen:

Cześć wszystkim rzecz jasna, bo dawno się nie witałam :smo:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 10.12.2014 21:05

Bocian napisał(a):Koniecznie chcecie poczytać sobie czerwony pasek na tefałenie? :)

Może najpierw do sklepu? Po drugiego kompa. :lol: :smo: A pamiętasz co o pralce pisałeś? :smo:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 10.12.2014 21:07

ipaga napisał(a):Ja to koniecznie bym...chciała juz święta :mrgreen:

Cześć wszystkim rzecz jasna, bo dawno się nie witałam :smo:

No święta fajna rzecz :) Ja pracuje w Wigilie i drugi dzień :) Ale chyba nie pójdę :)
Najgorsza padaczka to z tymi prezentami :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.12.2014 21:12

powiem tylko tyle, że u mnie to ludziska na głowe poupadali jezeli chodzi o prezenty.
Dzieci mi ''pozarażali'' :roll: Próbuję, bezskutecznie jak na razie, sprowadzić święta na właściwa drogę..
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 10.12.2014 21:13

jara napisał(a):
Bocian napisał(a):Koniecznie chcecie poczytać sobie czerwony pasek na tefałenie? :)

Może najpierw do sklepu? Po drugiego kompa. :lol: :smo: A pamiętasz co o pralce pisałeś? :smo:

No właśnie w tym temacie pisałem o czerwonym pasku w tefałenie :)
Mosqito
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mosqito » 10.12.2014 21:32

Bocian napisał(a):
Mosqito napisał(a):Jedno pytanie: Jak odpalasz Internet Explorer to tam tez Ci te znaczki wyskakują czy tylko na FF ?

Teraz od jakiegoś czasu jest ok. Jak odpalę Mozille to jest ok i znaczki pojawiają się jak chcę otworzyć kolejną kartę, przy niej się pojawiają. Ale teraz na ten przykład jest spoko.

OK. Zobacz przy okazji czy masz na kompie coś co się nazywa "qtrax" najlepiej kliknij w ikonkę startu w lewym dolnym rogu i wpisz to słowo w okienko wyszukaj pliki lub programy.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 10.12.2014 21:38

Nie odnajduje nic takiego.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 10.12.2014 21:39

ipaga napisał(a):powiem tylko tyle, że u mnie to ludziska na głowe poupadali jezeli chodzi o prezenty.
Dzieci mi ''pozarażali'' :roll: Próbuję, bezskutecznie jak na razie, sprowadzić święta na właściwa drogę..

Czyli jakie? gadanie z bydlętami? Spanie w sianie? :mrgreen:
Mosqito
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mosqito » 10.12.2014 21:40

To dobrze. Jakby się problem powtarzał to daj znać. Pozdrawiam
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone