Wypasionych rogali, niespalonej tęczy, lepszej rozrywki niż tej serwowanej co rok z Warszawy przez media, miłego dnia w rodzinnym gronie, cudownego zachodu słonka
Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):Tak spokojnie, bez szaleństw i puszczania racale ja nie mieszkam w Wawie
To ja w przerwie pomiędzy zamykaniem kolejnych wątków poprzez współpracę z administracją porobiłem trochę w ogródku
Blaugrana napisał(a):Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):Tak spokojnie, bez szaleństw i puszczania racale ja nie mieszkam w Wawie
To ja w przerwie pomiędzy zamykaniem kolejnych wątków poprzez współpracę z administracją porobiłem trochę w ogródku
Order Ci się należy za ten trud
Może trzeba do Ciebie zacząć mówić- magnificencjo albo szara eminencjo ?
.png)
Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):Tak spokojnie, bez szaleństw i puszczania racale ja nie mieszkam w Wawie

jara napisał(a):Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):Tak spokojnie, bez szaleństw i puszczania racale ja nie mieszkam w Wawie
Że też Ty na to czas znajdujesz![]()