Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.10.2014 22:09

Właśnie podłączyłem Hard Disc, by coś wkleić. Foty sa jednak zbyt drastyczne :roll: Zatem do następnej Wielkiejnocy....może ktos z szanownego zbiegowiska dołączy tj. ...nie musi spędzać tychże świąt w domowych pieleszach :?:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 23.10.2014 22:16

slapol napisał(a):Właśnie podłączyłem Hard Disc, by coś wkleić. Foty sa jednak zbyt drastyczne :roll: Zatem do następnej Wielkiejnocy....może ktos z szanownego zbiegowiska dołączy tj. ...nie musi spędzać tychże świąt w domowych pieleszach :?:

O! i to jest dobry target :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.10.2014 22:30

Laku noč, u nas od jutra przedłużony weekend, pozdrav :papa:
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 24.10.2014 05:35

..noooooooo szybki podmarzły 8O , trzeba przesmarować i uszczelki w drzwiach.. :roll: -2,5 Panie i Panowie..znaczy się zima się zbliża.. nawet psina się z wyrzutem patrzyła że w takie zimo musi chodzić... :oczko_usmiech: siema orłom :mrgreen: , bicyklistkce :mrgreen: i pani od Hawajów :mrgreen: , mielącego też pozdrawiam. Maliniak pewnikiem po zapasy pojechał bo coś gupot nie pisze.. :smo:
ita
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ita » 24.10.2014 07:50

siema :D
Bocian, Ty już się z mojego rowerka nie nabijaj, ciekawe kto z nas pierwszy przesiądzie się do samochodu? 8)
u nas dzisiaj 2 stopnie, nie zmarzłam
na taką Wielkanoc bym bardzo chętnie pojechała, ale niestety sytuacja rodzinna nie pozwala :(
Dzisiaj tylko pół dnia w pracy, jakoś przeżyję :wink:
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 24.10.2014 08:05

..a umiesz "orła" robić :?: :oczko_usmiech: ..patrzta..równo dwa miesiące do Wigilii..ależ ten czas... 8O 8O
ita
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ita » 24.10.2014 08:15

garbowski napisał(a):..a umiesz "orła" robić :?: :oczko_usmiech: ..patrzta..równo dwa miesiące do Wigilii..ależ ten czas... 8O 8O

pewnie, że umiem :mrgreen:
ita
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ita » 24.10.2014 08:16

czas bombki wyciągać, i kolędy puszczać 8O
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 24.10.2014 08:20

ita napisał(a):pewnie, że umiem :mrgreen:

..tak na słowo... :roll: jakaś fotka..by się zdała... :oczko_usmiech:
..Obrazek :oczko_usmiech:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 24.10.2014 09:45

ita napisał(a):siema :D
Bocian, Ty już się z mojego rowerka nie nabijaj, ciekawe kto z nas pierwszy przesiądzie się do samochodu? 8)
u nas dzisiaj 2 stopnie, nie zmarzłam
na taką Wielkanoc bym bardzo chętnie pojechała, ale niestety sytuacja rodzinna nie pozwala :(
Dzisiaj tylko pół dnia w pracy, jakoś przeżyję :wink:

Ja się nie mam z czego przesiadać, jeżdżę autem cały rok :)
Ita, prawie każdą sytuacje rodzinną można rozwiązać. U nas też kiedyś wydawało się, że Wielkanoc jest wyłącznie z rodziną. Do pierwszego razu jak zdecydowaliśmy sie pojechać na CroWielkanoc :)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 24.10.2014 09:48

garbowski napisał(a):..tak na słowo... :roll: jakaś fotka..by się zdała... :oczko_usmiech:

Proszę bardzo :) Nasza sławkowa wielkanocna tradycja :)
Obrazek
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 24.10.2014 09:54

..przeca wiem..widziałem jakomś innom....chyba. Moja z lutego..-26 stopni było..z friendem śmy się bawili w Waplewie. To do kuliżanki rowerzystki było.. :mrgreen: .Kurna, a dzień dobry, siema to co :?: .
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 24.10.2014 10:03

garbowski napisał(a):..przeca wiem..widziałem jakomś innom....chyba. Moja z lutego..-26 stopni było..z friendem śmy się bawili w Waplewie. To do kuliżanki rowerzystki było.. :mrgreen: .Kurna, a dzień dobry, siema to co :?: .

No wiem, że do koleżanki, tak sie podpiąłem :)
Jeszcze jedno dam :) Zawsze Slapolowi lepsze te orzełki wychodziły :)
Obrazek
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 24.10.2014 10:09

Bocian napisał(a):Jak pomyśle o tym jak postanowiłem fikołkami na dół zapodać w czasie powrotu z Łysicy i na końcu z bani w słup zapodałem :)

To zaraz po... :) :)
Obrazek
:mrgreen:
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 24.10.2014 10:14

..Święta...niby te Wielkanocne dla katolików ważniejsze ale sami planujemy za rok gdzies wyskoczyć..natomiast Wigilia zawsze w domu..byliśmy raz, na 38 lat małżeństwa poza domem i nigdy więcej..beznastrojowe, ot takie odwalenie prawie że pańszczyzny. Fajne jest to że przybywa ludzików przy stole (z moją Mamą 13 osób)a nie ubywa..i oby tak było jak najdłużej. :mrgreen:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone