Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.10.2014 23:59

wojan napisał(a):
slapol napisał(a):Wali mnie to w czachę i jakoś ostatnio nie mogę tematu ogarnąć :?
Wiem, to gadanie nic nie zmieni...jest mi smutno i tą emocją chciałem się z Wami podzielić...
Zasrana rzeczywistość...

Sławek - ja mam podobnie ... :(

Szczęściem w nieszczęściu jest to (o czym dzisiaj się dowiedziałem), że troje przyjaciół Roberta ocalało i zbierają się do powrotu do Polski ...

Dobrej nocy Wam życzę ...

To oczywiście BARDZO dobre wieści, że troje żyje :!: SUPER WIEŚCI :!: Załamuje mnie jednak to, że właśnie Rob nie miał tego szczęścia...że JEMU się nie poszczęściło w Himalajach...dlaczego jemu :?: ....
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.10.2014 00:08

K......a dziwny jest ten świat.... :?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.10.2014 00:48

slapol napisał(a):K......a dziwny jest ten świat.... :?

..nie możesz spać :wink: ?!

Są rzeczy niewytłumaczalne jako i pytania, których się nie zadaje.
Nie ma sensu ''rozbieranie na czynniki pierwsze'' pewnych zagadnień.Nic to nie da. :(
Ci co są po drugiej stronie są juz szczęśliwi, gorzej z tymi ktorzy muszą się z ich odejściem pogodzić.Niech dobre janioły maja w opiece najbliższą rodzinę Roberta a.. dla rodzoców taki cios jest niemalże zabójczy.
Przeżyć własne dziecko to chyba najgorsze co może spotkać rodzica i ilekroć o tym myślę ciary mnie przechodzą.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.10.2014 02:02

ipaga napisał(a):

..nie możesz spać :wink: ?!....

A żebyś wiedziała... nie mogę...ale może masz racje z tym "rozbieraniem na czynniki pierwsze"...zatem Laku Noč...
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 18.10.2014 05:42

:papa:
Ostatnio edytowano 18.10.2014 06:07 przez darek1, łącznie edytowano 1 raz
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 18.10.2014 06:04

..polatałeś po forum..głupot popisałeś :evil: ..idź już spać Maliniak..bo jak coś pier..niesz to sam nie wiem..czy się śmiać czy płakać.. :roll:

tak w ogóle to dzień dobry, choć mocno mglisty.... :mrgreen:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 18.10.2014 06:09

Nie wyspałeś się Garbaty ?????
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 18.10.2014 06:14

..jak nie potrafisz ogarnąć tego co tu ludzie piszą to przynajmniej nie pisz głupot...połóż się do łózka, rączki na kołderkę...prześpij się i zamiast napie...ać w klawiaturę pomyśl nieraz..to nie boli..i milcz jak do mnie mówisz... :mrgreen:
..bez odbioru :evil:

..posta edytowałeś..ale czujesz...smród został... :roll:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.10.2014 06:38

No to na dzień dobry wszystkim w ten sobotni poranek.Tym co nie mogli spać, szczególnie :smo:
Wykonanie słodkie ''do porzygania wręcz '' ale słowa ok :mrgreen:

Hejka!

Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.10.2014 06:41

slapol napisał(a):
ipaga napisał(a):

A żebyś wiedziała... nie mogę...ale może masz racje z tym "rozbieraniem na czynniki pierwsze"...zatem Laku Noč...

..też jakoś nie mogłam :smo:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 18.10.2014 06:49

garbowski napisał(a):..jak nie potrafisz ogarnąć tego co tu ludzie piszą to przynajmniej nie pisz głupot...połóż się do łózka, rączki na kołderkę...prześpij się i zamiast napie...ać w klawiaturę pomyśl nieraz..to nie boli..i milcz jak do mnie mówisz... :mrgreen:
..bez odbioru :evil:

..posta edytowałeś..ale czujesz...smród został... :roll:

Co to ?????????????????? Na pewno nic nie pobierałeś Garbaty dzisiaj. Nie ten poziom rozmowy. Lecz się.
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 18.10.2014 08:17

Czymże to Darek tak Jędrka wkurwiłeś i przy okazji mnie? :evil:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 18.10.2014 13:13

slapol napisał(a):
ipaga napisał(a):

Taka prawda, że pewnych rzeczy nie pojmiemy. Ile razy jestem na pogrzebie to zastanawiam się czy to co klecha mówi trafia do rodziny, te gadanie o bożym planie i takie tam... Jaki głupi plan mógł zakładać że Robert nie wróci z gór...?
T tych trzech co odeszli już na zawsze z forum, jego śmierć dotknęła mnie najbardziej choć w sumie dobrze sie nie znaliśmy...
No i poza tym to witam.
A ty Daruś nie pisz bzdetów o kumoterstwie w policji bo takie zjawisko występuje wszędzie w jakimś zakresie. W wojsku także. I tam też pracują matoły.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 18.10.2014 13:22

Dwóch z nich już nie ma...
Obrazek
Na tym zdjęciu jest ciekawa sytuacja :) RobCRO i kjedi są z Północy, otacza ich ekipa z Południa, bramka jest też Południowa :) A wygląda jakby kjedi chciał zabrać Robertowi gałę :)
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 18.10.2014 18:07

..powitać wieczorową porą.. :mrgreen: co Ty Jarek taki nerwowy :?: :oczko_usmiech:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone