jara napisał(a):Bocian napisał(a):I dzięki za podwyżkę
to 36 pln tak bardzo cieszy?![]()
Dodałbyś zero na końcu, byłbyś bliższy prawdy
MRK napisał(a):Bocian napisał(a):Ja gdybym już nie miał emerytury wypracowanej to bym napisał do ZERu żeby mi z tych powodów co napisałeś, pobyt na forum zaliczyli
Ale za pobyt tutaj Ci nie płacą... Chyba, że dostajesz jakiś grosz za każdy "rozkrecony" temat
.
MRK napisał(a):Bocian napisał(a):Ja gdybym już nie miał emerytury wypracowanej to bym napisał do ZERu żeby mi z tych powodów co napisałeś, pobyt na forum zaliczyli
Ale za pobyt tutaj Ci nie płacą... Chyba, że dostajesz jakiś grosz za każdy "rozkrecony" temat
.
Blaugrana napisał(a):MRK napisał(a):Bocian napisał(a):Ja gdybym już nie miał emerytury wypracowanej to bym napisał do ZERu żeby mi z tych powodów co napisałeś, pobyt na forum zaliczyli
.
Jak widzisz - płacąZa prawie 20 tysięcy postów to musi być niezłe siano na koncie
Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):Jaka reklama ?
Siano to siano, kasa inaczej, pieniądze.
Na koncie bankowym ( zakładając ze masz coś takiego ) na którym można sobie gmerać drogą internetową, jakieś przelewy, malwersacje
Nie masz siana, dzwoń do Bociana
Blaugrana napisał(a):Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):Jaka reklama ?
Siano to siano, kasa inaczej, pieniądze.
Na koncie bankowym ( zakładając ze masz coś takiego ) na którym można sobie gmerać drogą internetową, jakieś przelewy, malwersacje
Nie masz siana, dzwoń do Bociana
Zapomniałam
Ale to nie było celowe i zamierzone
Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):Tak samo wyszłonajważniejsze że siano z Bocianem bardzo konweniuje, to znaczy idzie w parze
Pewnie, bo gdzie siano tam i bociany
.png)
Bocian napisał(a):Siema matołkiJak tam przed łikendem?
Pracujcie, pracujcie bo parę złotych by mi się przydało![]()