.png)
.png)
MRK napisał(a):Czolem
Siedzę w tyrze, słucham nowych Sabb'sow i zastanawiam się, czy jest opcja, aby zaliczyli mi do emerytury, jako szkodliwe, okres pracy z ludźmi, którzy powodują, że mój poziom wytrzymałości na głupotę, fałsz, obłude zostaje bardzo często, nagminnie wręcz, przekraczany, przez co wybitnie cierpią moje narządy wewnętrzne, w szczególności serce i wątroba. Wydaje mi się, że jak dobrze umotywuje, to powinno się udać, prawda?
.png)
jara napisał(a):MRK napisał(a):Czolem
Siedzę w tyrze, słucham nowych Sabb'sow i zastanawiam się, czy jest opcja, aby zaliczyli mi do emerytury, jako szkodliwe, okres pracy z ludźmi, którzy powodują, że mój poziom wytrzymałości na głupotę, fałsz, obłude zostaje bardzo często, nagminnie wręcz, przekraczany, przez co wybitnie cierpią moje narządy wewnętrzne, w szczególności serce i wątroba. Wydaje mi się, że jak dobrze umotywuje, to powinno się udać, prawda?
Nie zaliczą. Dlatego po 18-u latach zmieniłem pracę.
.png)
MRK napisał(a):jara napisał(a):MRK napisał(a):Czolem
Nie zaliczą. Dlatego po 18-u latach zmieniłem pracę.
Ja musiałbym zmienić branżę... To już jest trochę cięższe.
.png)
jara napisał(a):
Branżę też zmieniłem. Co prawda zostałem przy jakiejś tam organizacji i handlu, ale towary zgoła odmienne i charakter roboty inny.
MRK napisał(a):Czolem
.png)
Bocian napisał(a):jara napisał(a):Bocian napisał(a):Ja gdybym już nie miał emerytury wypracowanej to bym napisał do ZERu żeby mi z tych powodów co napisałeś, pobyt na forum zaliczyli
Siema. Ale każdy ban liczyłby się Tobie jako okres bezskładkowy![]()
Stać mnie

jara napisał(a):Bocian napisał(a):jara napisał(a):Bocian napisał(a):Ja gdybym już nie miał emerytury wypracowanej to bym napisał do ZERu żeby mi z tych powodów co napisałeś, pobyt na forum zaliczyli
Siema. Ale każdy ban liczyłby się Tobie jako okres bezskładkowy![]()
Stać mnie
Raczej mnie![]()