no nie na wszytkie
służę przykładem
prom z Ploce do Trpanij-a sam osobiście dwa razy cofałem na prom samochodem z tym że bez przyczepy
samochodem wycofać to nic trudnego ale z przyczepą to przynajmniej dla mnie wyższa szkoła (brak praktyki)
.png)
mojekp napisał(a):no nie na wszytkie
służę przykładem
prom z Ploce do Trpanij-a sam osobiście dwa razy cofałem na prom samochodem z tym że bez przyczepy
samochodem wycofać to nic trudnego ale z przyczepą to przynajmniej dla mnie wyższa szkoła (brak praktyki)
.png)
Rysio napisał(a):mojekp napisał(a):sam osobiście dwa razy cofałem na prom samochodem z tym że bez przyczepy
W jakim celuNie spotkałem się nigdzie z promem, żeby nie było przejazdu na przestrzał
.png)
janusz.w. napisał(a):SVIBANJ napisał(a):... wjazd i wyjazd tylko do przodu.
...hmm...
Raczej niewykonalne![]()
Zwłaszcza w przypadku mniejszych promów 'jednokierunkowych'...
pozdr
.png)
janusz.w. napisał(a):Czasami nawet na dużych promach jest konieczność wjazdu tyłem... Dotyczy to również samochodów z przyczepami, ale obsługa promów pomagaDo tego stopnia, że czasami kierowca siedzi sobie z założonymi rękami, cisnąc w pedały, a pan z obsługi kręci kierownicą...
Nie raz widziałem taką 'akcję'
Spoko
![]()
pozdr
.png)
smoki3 napisał(a):janusz.w. napisał(a):Czasami nawet na dużych promach jest konieczność wjazdu tyłem... Dotyczy to również samochodów z przyczepami, ale obsługa promów pomagaDo tego stopnia, że czasami kierowca siedzi sobie z założonymi rękami, cisnąc w pedały, a pan z obsługi kręci kierownicą...
Spoko
![]()
pozdr
Ale, chyba lepiej się podszkolić ?!![]()
A nie umierać ze wstydu?
smoki3
janusz.w. napisał(a):smoki3 napisał(a):janusz.w. napisał(a):Czasami nawet na dużych promach jest konieczność wjazdu tyłem... Dotyczy to również samochodów z przyczepami, ale obsługa promów pomagaDo tego stopnia, że czasami kierowca siedzi sobie z założonymi rękami, cisnąc w pedały, a pan z obsługi kręci kierownicą...
Spoko
![]()
pozdr
Ale, chyba lepiej się podszkolić ?!![]()
A nie umierać ze wstydu?
smoki3
Nooo..., zdecydowanie![]()
![]()
(widziałem takie odpadające lusterko... ).
pozdr
.png)
FUX napisał(a):0,03 pln
W Pakostane mam kwaterę z klimą 70m od morza za 40-50 euro w zależności od pory sezonu.
Przejazdy z dużymi przyczepami z prędkościami 120 włóżcie do przedszkola. Ktoś, kto tak jeździ, nie do konca ma zdrowe zmysły...
Tak więc mamy wiele różnych aspektów od czasowych, finansowych, kulturowych na kulinarnych kończąc...
FUX napisał(a):smoki3 napisał(a): W Kraju można do3500 DMC z kempingiem.
A czym się różni 3500DMC z kampingiem od 3500DMC z węglem...