Czy ktoś zna jakiś tańszy sposób na przesłanie takiej kwoty do Chorwacji?

.png)

.png)
gang_albanii napisał(a):Potrzebuję wysłać zaliczkę do Chorwacji w wysokości 285 Euro, po przeczytaniu że w kantor.aliorbank.pl są darmowe przelewy postanowiłem sprawdzić to telefonicznie na infolinii Alior Banku, tu miły Pan poinformował mnie że i owszem są darmowe, ale do kwoty 100 Euro, zaś kwotę 285 Euro przy wszystkich kosztach po mojej stronie i najwolniejszym przelewie kwota prowizji to 100 PLN.![]()
.png)
gang_albanii napisał(a):Potrzebuję wysłać zaliczkę do Chorwacji w wysokości 285 Euro, po przeczytaniu że w kantor.aliorbank.pl są darmowe przelewy postanowiłem sprawdzić to telefonicznie na infolinii Alior Banku, tu miły Pan poinformował mnie że i owszem są darmowe, ale do kwoty 100 Euro, zaś kwotę 285 Euro przy wszystkich kosztach po mojej stronie i najwolniejszym przelewie kwota prowizji to 100 PLN.![]()
.png)
.png)
.png)
.png)
johndobry napisał(a):Polecam serwisu typu cinkciarz albo topfx. W banku, o ile nie masz konta walutowego, kupisz euro po bardzo niekorzystnym kursie. Na serwis tego typu przelewasz tyle złotówek ile potrzebujesz kupić euro i za symboliczna opłatę max 5 euro kupujesz i robisz przelew od razu na konto chorwackie.
.png)
.png)
agatka9082 napisał(a):Czy zdarzyło wam się żeby Chorwat podam wam numer konta ale Iban jest węgierski ?? Mam nadzieje ze to nie jakiś bubel ;/ Czekam bo ma mi dosłać jeszcze adres banku bo nie podał ;/
.png)
.png)
.png)