Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Prosze o pomoc w miejscówce na PAG-u

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jotem
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jotem » 16.06.2010 12:21

sebrub napisał(a):Byliśmy w końcówce czerwca.Korzystaliśmy na miejscu, ponieważ pojechaliśmy w ciemno.Płaciliśmy 12 euro za osobę(dobra cena) ale już za pieska pani policzyła mi 10 Euro.Po upomnieniu się o czajnik otrzymałem nie działający ekspres do kawy, brak klimatyzacji(a była w cenie).W biurze spotkaliśmy ludzi, którzy reklamowali zarezerwowany przez internet super apartament a w rzeczywistości otrzymali jakiś pokój w piwnicy z widokiem na ścianę.
Może my tylko tak trafiliśmy ponieważ kolega, który był ze znajomymi w lipcu był zadowolony.Może dlatego, że rezerwacja była przeprowadzana przez niemieckie biuro podróży.Pozdrawiam!

No to jest dość... konkretny konkret, niestety:( Ten motyw klimy od samego poczatku wydaje mi się na tej stronie nie do końca wiarygodny... już o tym wcześniej pisałam.

Jednak mam jeszcze jedno pytanie - o co dokładnie chodzi z tym niemieckim biurem podróży? Perla ma więcej "twarzy"/oddziałów??? Nie bardzo rozumiem...
pam
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pam » 16.06.2010 19:49

steja napisał(a):pam,

ja jestem jak najbardziej za! Chciałbym jednak mimo wszystko dostać jakieś namiary w formie ogłoszeń, jak to wszyscy robią.

Nas interesuje termin od 27.08 do 08.09. Potrzebne apartamenty dla 10 osób.

Serdecznie pozdrawiam,
J.

Z tymi ogłoszeniami to pewnie będzie problem, bo do tej pory nigdzie się nie ogłaszali. My jeździmy do nich od czterech lat. Rodzeństwo ma 3 domki obok siebie i głównie wynajmują na zasadzie jeden poleca drugiemu, albo jak ktoś przyjeźdza w ciemno. Ale porozmawiam z nimi, może przygotują jakąś stronkę albo prezentację do przesłania. A póki co to ew. służę zdjęciami z poprzednich wakacji. My niestety w tym roku nie jedziemy do Cro :cry:
steja
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) steja » 16.06.2010 21:04

pam, jasne, jeśli są jakieś zdjęcia, dlaczego nie? Może przeniesiemy tą dyskusję na @? Podaje swojego: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl i czekam na wiadomość :)

Serdeczne dzięki!
pam
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pam » 16.06.2010 22:10

steja napisał(a):pam, jasne, jeśli są jakieś zdjęcia, dlaczego nie? Może przeniesiemy tą dyskusję na @? Podaje swojego: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl i czekam na wiadomość :)

Serdeczne dzięki!

Poszło
steja
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) steja » 16.06.2010 22:34

hm, no to gdzieś leci objazdami bo jeszcze nic nie doszło ;) może ciężkie to, albo co. nic to - czekam cierpliwie :)
pam
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pam » 17.06.2010 19:26

steja napisał(a):hm, no to gdzieś leci objazdami bo jeszcze nic nie doszło ;) może ciężkie to, albo co. nic to - czekam cierpliwie :)

Ze służbowego, to przez serwer w Pradze, pewnie były kable pozalewane :D
steja
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) steja » 17.06.2010 19:44

A, to Ty jesteś Paweł M. ;))) Widzisz nie wychwyciłem :D
pam
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pam » 17.06.2010 19:49

Ano, zaraz podeślę zdjęcia bo się już wpakowałem do hotelu.
nosekdomin
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) nosekdomin » 08.07.2010 12:35

A co powiecie o miejscówce na Simuni?

Kurde wielka ta wyspa. Nie wiem czy będę w stanie po 16h jazdy rano latać po niej i szukać ładnej okolicy. Pożądamy intymności z widokiem na morze i cholernego spokoju. Małego, przytulnego, uroczego miejsca.

pam napisał(a):Jak komuś zależy to mogę zapytać o wolne miejsca. Mam kontakt z właścicielami kilku domków w Pagu blisko Bośany. Oczywiście aby mieć 100% pewności to trzeba wysłać zaliczkę, ale jak ktoś jedzie w ciemno, to może najpierw podjechać pod konkretny adres.

Pokaż jakieś foty, albo daj namiary.
censor
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) censor » 18.11.2011 18:36

pam napisał(a):Jak komuś zależy to mogę zapytać o wolne miejsca. Mam kontakt z właścicielami kilku domków w Pagu blisko Bośany. Oczywiście aby mieć 100% pewności to trzeba wysłać zaliczkę, ale jak ktoś jedzie w ciemno, to może najpierw podjechać pod konkretny adres.

poszukuję kwatery na Pagu na tzw. zadupiu najchętniej Paski Zaliv strona Bosany.
Kwatera z widokiem na morze, taras/balkon, sypialnia, salon z aneksem kuchennym, łazienka z w.c.

Pozdrawiam

Censor
censor
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) censor » 20.01.2012 21:32

censor napisał(a):

poszukuję kwatery na Pagu na tzw. zadupiu najchętniej Paski Zaliv strona Bosany.
Kwatera z widokiem na morze, taras/balkon, sypialnia, salon z aneksem kuchennym, łazienka z w.c.

Pozdrawiam

Censor

Pam sory, że zawracam głowę ale nic w sprawie Bosany nie dostałem :(

Jeszcze raz proszę o namiary
jeżeli można to na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Pozdrawiam

censor
censor
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) censor » 20.01.2012 21:41

Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):...i na litość boską nie Novalja!!! Od Novalji jak najdalej się da!

Jako, że nic odpowiadającego mi od strony Bosany nad Limskim Zalewem nie znalazłem to znów biorę pod uwagę cały Pag.

I znalazłem coś w Stare Novalja, jednakże mając na uwadze powyższy post czy Stare Novalja nie jest zbyt blisko Novalji?

Proszę o informacje czy Stare Novalja to spokojna miejscowość a najlepiej zadupie?

Pozdrawiam

censor
mare123
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mare123 » 20.01.2012 22:19

Tutaj masz ogloszenia kwater prywatnych na Pagu- moze sie przyda :)
http://www.adriatic-home.com/Croatia/Ac ... Pag?page=1
MarekAqua
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) MarekAqua » 22.01.2012 19:25

Polecam na wyspie Pag miejscowość Vlasici,jest to miejsce dla osób ceniących sobie raczej spokój,fajny bar na plaży i nawet ceny nie są za wysokie,za apartament płaciłem po 15euro od osoby.Codziennie mozna kupić owoce i warzywa prosto z auta a u rybaków swieże ryby,do sklepu miałem 10min na piechote po swieże pieczywo.Do miata Pag /warto zwiedzić a szczególnie w sobotnie i niedzielne wieczory/można tam potańczyć pod gołym niebem z muzyką chorwacką w wykonaniu miejscowych kapel,urokliwe miejsce.Szczególnie polecam dla osób z małymy dziećmi iż łagodne zejście do wody a jak na chorwackie warunki można powiedzieć że jest piaszczyste dno.
Amikol
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Amikol » 23.01.2012 12:17

w ub roku byłem w Szimuni , podobało mi sie, mała miejscowość ok 100 domów , nie ma tłoku na plaży , kilka restauracji,sklepy , jest gdzie pospacerować , tylko jest tam mało domów z widokiem na morze (drzewa) a to niektórych "kręci' , ( po domowe winko do Kolan- kilka km lub Pagu) blisko do miasta Pag( ładne albo piękne - jak kto woli) a po drodze (z góry) widoki- 10 km i inne plaże np. sw . Duch 6 km. , dobre miejsce do wypadów na całą wyspę + Zadar , Nin, Paklenica ,.................... ale to dotyczy tylko tych co lubią spokój :
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Prosze o pomoc w miejscówce na PAG-u - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone