Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Promocje-to nam sie przyda w Chorwacji :)

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 29.05.2010 07:00

Tak...Tak ...wiem ,że jest podobny wątek w "kempingach" ale to troszke inna bajka.
Fajnie było by wstawiać tutaj linki do znalezionych przez nas hiciorów.....promocje...obniżki...na sprzety plażowe...rzeczy niezbędne do wyjazdu itd.

mnie niestety nie stać (przy 1 pensji) na szaleństwa finansowe......więc często korzystam z obniżek...wyprzedaży ...ale nadążyć za wszystkim ciężko 8O ....a czasem komuś coś wpadnie w oko ...to co szkodzi się podzielić

ja zacznę ...oferta Biedronki na czerwiec.....ja kupię buty na płażę np,

:D

i wiem ...wiem czasem to badziewie....ale zdarza sie ,że coś potrzebujemy na jeden wyjazd(np.buty dla có)rci w przyszłym roku juz będa za male)

http://www.biedronka.pl/str/2/i/20.php

gazetka będzie aktualna online od poniedziałku....ja narazie mam papieriwą....buty-12.99....................zestaw 3 walizek-99 zł............lodówka turystyczna..159 zł....materace te grube z flauszem na wierzchu...duży szer 132cm-29,99.....mały szer 74 cm-18,99 itd zobaczycie sobie sami od poniedziału :D wstawiajcie linki...a co
Ndrangheta
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ndrangheta » 29.05.2010 07:11

:papa: .
Ostatnio edytowano 13.11.2010 10:58 przez Ndrangheta, łącznie edytowano 1 raz
Kevlar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kevlar » 29.05.2010 08:07

Od środy w Lidlu będą w promocji plażowe gadżety
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-6E2 ... date=10467
ledwozipie
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ledwozipie » 29.05.2010 08:29

Do 23 czerwca w TESCO jest całkiem sporo gadżetów plażowych, kempingowych, turystycznych i wyposażenia samochodu. Np gaśnica 1kg kosztuje 17,99 zł. http://tnij.org/g14r
filip122 vel Darek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) filip122 vel Darek » 29.05.2010 08:46

hajduczek napisał(a):

ja zacznę ...oferta Biedronki na czerwiec.....ja kupię buty na plaże np
:D
i wiem ...wiem czasem to badziewie....ale zdarza sie ,że coś potrzebujemy na jeden wyjazd(np.buty dla có)rci w przyszłym roku juz będa za male)

Potwierdzam ze takie same kupilismy w ubieglym roku i bardzo fajnie sie sprawdziły.
Fakt mieliśmy je tylko na plaże i do wody , a chodziliśmy na plaże w japonkach, Niektórzy pisali ze się rozwaliły po tygodniu z tym ze tamci chodzili na plaże tez w tych butkach plażowych.

Kevlar napisał(a):Od środy w Lidlu będą w promocji plażowe gadżety
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-6E2 ... date=10467

Widzę w ofercie wkłady do lodówek turystycznych .

Tak na marginesie bo nie wiem czy wszyscy czytali. Zamiast wkładów chłodzących , najlepiej wykorzystać butelkę lub dwie wody mineralnej zamrożonej na kość ( kilka dni w zamrażarce ) później te wodę mineralna można normalnie wypić . Oczywiscie lodówki podczas jazdy najlepiej nie włanczać do samochodu bo powoduje to szybsze rozmrożenie wkładu .
Ostatnio edytowano 29.05.2010 08:56 przez filip122 vel Darek, łącznie edytowano 1 raz
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 29.05.2010 08:48

ledwozipie napisał(a):Do 23 czerwca w TESCO jest całkiem sporo gadżetów plażowych, kempingowych, turystycznych i wyposażenia samochodu. Np gaśnica 1kg kosztuje 17,99 zł. http://tnij.org/g14r

Tyle że nic nią nie ugasisz 8)

Pozdrawiam 8)
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 29.05.2010 08:50

filip122 vel Darek napisał(a):... najlepiej wykorzystać butelkę lub dwie wody mineralnej zamrożonej na kość ...

Tylko nie szklane!!!
Jedynie plastikowe.
I nie gazowana.
ledwozipie
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ledwozipie » 29.05.2010 08:52

Leszek Skupin napisał(a):Tyle że nic nią nie ugasisz 8)

Pozdrawiam 8)

To już inna kwestia :)
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 29.05.2010 08:54

Jeśli chodzi o gaśnice to nie kupowałbym z tych najtańszych bo to jednorazówki i nie można zrobić legalizacji bo nie mają naboju. Mam gaśnicę od 10 lat 3 kg z nabojem i co roku wyjmują nabój sprawdzają stan proszku i jest ok 8) :sm:
filip122 vel Darek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) filip122 vel Darek » 29.05.2010 08:58

weldon napisał(a):
filip122 vel Darek napisał(a):... najlepiej wykorzystać butelkę lub dwie wody mineralnej zamrożonej na kość ...

Tylko nie szklane!!!
Jedynie plastikowe.
I nie gazowana.

No chyba normalne że plastykowe :lol: :lol: :lol:

Z ta mineralna nie gazowana ??? to chyba nie ma to znaczenia ?

nie pamiętam jak my mroziliśmy może wysoko zmineralizowana Muszyniankę
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 29.05.2010 09:01

hajduczek napisał(a):...
i wiem ...wiem czasem to badziewie....ale zdarza sie ,że coś potrzebujemy na jeden wyjazd...

Błehehehe my tak na jeden wyjazd kupiliśmy grilla :lool: w 2003 roku za 19,90 (w promocji).... do dzisiaj się go "pozbyć" nie możemy :lool:

To tak apropo's artykułów na jeden raz :sm:
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 29.05.2010 09:44

Hehe, te grille wcale nie są jednorazowe. Mieliśmy takiego parę lat :lol:
Ostatnio zainwestowaliśmy w cuś porządniejszego.

Co do butów z Biedronki, też w tamtym roku kupiliśmy te po 9,99. Ja jestem zadowolona, mąż trochę marudzi :wink: że mają za ciężką podeszwę. Kiedyś miał lepsze i teraz mu się gorzej pływa...

Biedronka ma wiele hitów. Choćby nasz "mały aparacik" - Kodak C813, który kupiliśmy 2 lata temu za 299 zł i do dzisiaj świetnie się sprawdza (zwłaszcza na nartach czy podczas robienia zdjęć z auta, bo malutki) i robi ładne zdjęcia :)
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 29.05.2010 09:52

Parę dni temu kupiłem w Aldi wodoszczelną torbę (był jeszcze plecak)- 49 złoty, dosyć pojemną z przeznaczeniem na wodne wypady.
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 29.05.2010 09:57

Torac napisał(a):Parę dni temu kupiłem w Aldi wodoszczelną torbę (był jeszcze plecak)- 49 złoty, dosyć pojemną z przeznaczeniem na wodne wypady.

Właśnie coś takiego też nam jest potrzebne! Z tym samym przeznaczeniem :D
Fajne toto? Możesz wrzucić jakieś foto? (Nawet nie czuję, że rymuję :lol:) Może się przejedziemy do Rybnika, tam najbliżej mamy Aldika :lol:
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 29.05.2010 10:05

Wygląda to na totalna "wyprz"
Brak cenówek , produkt nie widnieje w systemie , ostatnie sztuki.
Jeśli chodzi o foto to albo w formie mms-a lub na maila bo fotosika mam pełnego . Poszukam jeszcze na stronie Aldi .
Następna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone