Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce. Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Ja już mam buciki zakupione, męża przed pracą do Biedronki wysłałam żeby kupił Mam nadzieję, że rozmiar będzie pasował. Podobno ładne, tak mówił przez telefon... ale jemu do szczęścia wiele nie potrzeba, więc jak jest to dopiero sama będę musiała się przekonać
Spory wybór bucików, ale trzeba mierzyć każdą parę, bo są różnice w numeracji. Nie sądziłam, że za taką cenę dorwę buciki. Teraz jeszcze parasol i coś do leżenia.
Dla wyjeżdżających do Chorwacji w najbliższych dniach polecam tanie leżaki w Konzumie, promocja trwa do 27 czerwca, a leżak kosztuje jedyne 100 kun http://www.konzum.hr/Aktualno/Uvod.aspx
witam, ja też rano pędzę po buciki do Biedronki, zgrabnie wyglądają na zdjęciech:) Może ktoś ma namiar na niedrogą i szczelną maskę z rurką, taka uniwersalną dla nastolatki? pozdrawiam
wymiary wyczytałam...57 x 70 x 45 cm czyli na siłę jakby mąż się stawiał to nawet na kolanach przewieziesz do HR (hm nawet do walizki by mi wszedł):lol: tyle że chyba się nie rozkłada na opcję "leżeć"