Pozdrawiam serdecznie.
anulina napisał(a):Witam! Nie znalazłam ( może mało skutecznie szukałam) informacji, czy z instalacją gazową w samochodzie można bez problemu dopłynąć promem na Hvar? Nie krzyczcie jeśli było..Dziękuję za informację.
Pozdrawiam serdecznie.
ita napisał(a):anulina, ja nie wiem bo nie mamy gazu ale nie sądzę żeby były problemy, na pewno ktos się jeszcze odezwie żeby Cię uspokoić a na darka włącz ignora
.png)
darek1 napisał(a):... osoby jadące z instalacją LPG płacą 50% więcej ze względu na opłatę ekologiczną i zagrożenie pożarowe. ...
.png)
anulina napisał(a):Witam! Nie znalazłam ( może mało skutecznie szukałam) informacji, czy z instalacją gazową w samochodzie można bez problemu dopłynąć promem na Hvar? Nie krzyczcie jeśli było..Dziękuję za informację.
Pozdrawiam serdecznie.
.png)

.png)
darek1 napisał(a):anulina napisał(a):Witam! Nie znalazłam ( może mało skutecznie szukałam) informacji, czy z instalacją gazową w samochodzie można bez problemu dopłynąć promem na Hvar? Nie krzyczcie jeśli było..Dziękuję za informację.
Pozdrawiam serdecznie.
Koleżanko, osoby jadące z instalacją LPG płacą 50% więcej ze względu na opłatę ekologiczną i zagrożenie pożarowe. Ponadto przed wjazdem na prom obsługa chorwacka dokunuje pomiaru zawartość tlanku węgla w pojezdzie. Jeśli przekracza normy chorwackie to poprostu nie wpuszczają auta na prom. Pozdrawiam koleżankę serdecznie
P.S. chyba, że koleżanka ma taki urok osobisty, że przekona obsługę promu, a takie sporadyczne przypadki się zdarzają.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi