Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Prezenty "zaduszkowe" p. minister Kopacz

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 01.11.2009 14:02

MorskiPas napisał(a): ... wprowadzenie zakazu pisania na tematy polityczne, oraz inne nie związane z tematyką tego forum...

No wreszcie, Morski Pasie, dojrzałeś do męskiej decyzji!
Gratulacje i szacunek.
:P
Mam tylko nadzieję, że w przyszłości będziesz sprawiedliwie egzekwować przestrzeganie takiego zapisu względem wszystkich "ekip"..
Jakby co to chętnie pomogę ci w utrzymywaniu "czystości" apolitycznej na forum... :P
jacky6
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacky6 » 01.11.2009 17:22

- Panie doktorze, to lekarstwo, co mi pan wypisał, to na co jest?
- Na Bahamy. Jeszcze tylko 72 recepty...

z dedykacją dla pani minister...

:wink: :wink: :wink:
:P :P :P
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 01.11.2009 18:31

MorskiPas napisał(a): oraz inne nie związane z tematyką tego forum[/b].

.

Myślę ,że zagonienie naszych politykierów do ,,klatki'' w hyde parku było dobre , bo tak praktycznie ich polityczne odzywki pojawiały się tam gdzie oni się pojawiali w ,,cro tematach ''( nawet ostatnio w fyrtoku :D ) ,a tak są pod batem :D Joanniko ma problemy egzystencjalne i zakłada tematy po to by szukac odpowiedzi na coś co dawno już powinien miec przemyślane w tym wieku,a jacky6 to po prostu niebieska pierdoła .Myślę ,że góra 4 dni i wszystko się uspokoi.Kiedyś trollował zielony i Janusz Bajcer , też im minęło jak im to ktoś uświadomił.
To tyle dłuższego wywodu.Nic nie likwiduj , po prostu główni ,,aktorzy'' z tych tematów znikają i tyle.No to .... znikam. :wink:
jacky6
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacky6 » 01.11.2009 21:12

MorskiPas napisał(a):Pieprzyć tę całą wolność słowa. Jak naród (powiedzmy mała cząstka tego naszego cro-narodu) nie dorasta do wolności słowa, to ja ten naród (tę cząstkę) zmienię. Zmienię ją nicość. I nie liczcie na to, że mi się nie uda.

a etyka, etyka człowieka mającego w ręku narzędzie medialnego oddziaływania ...
nic nie znaczy ?

8) 8) 8) 8) 8)
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 01.11.2009 21:20

jacky6 napisał(a):
MorskiPas napisał(a):Pieprzyć tę całą wolność słowa. Jak naród (powiedzmy mała cząstka tego naszego cro-narodu) nie dorasta do wolności słowa, to ja ten naród (tę cząstkę) zmienię. Zmienię ją nicość. I nie liczcie na to, że mi się nie uda.

a etyka, etyka człowieka mającego w ręku narzędzie medialnego oddziaływania ...
nic nie znaczy ?

8) 8) 8) 8) 8)

Ty jesteś nieetyczny bo bełkoczesz po niebiesku na tym forum. :D
Na tych innych forach piszesz nawet z sensem.Jako mod wiesz ,że są różne narzędzia medialne na oddziaływanie na oszołomów .Twoje forum jest cacy , te jest be ? Nie .To ty jesteś zgorzkniałym niebieskim zgredem,ale tylko tu.Badż fajny tu , to damy ci szansę .
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.11.2009 21:24

MorskiPas napisał(a):Zmienię ją nicość. I nie liczcie na to, że mi się nie uda.

Tyle z mojej strony. Jak się nic nie zmieni, zacznę działać.

To będzie zbrodnia na historii ;)
Postuluje zostawić "Zaczyna się IV RP "jako jedyny polityczny.
Za chwile minie 4 lata od założenia,ponad 60.000 wejść,na urodziny będzie 3000 postów ...
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 01.11.2009 22:33

hepik napisał(a):To będzie zbrodnia na historii ;)
Postuluje zostawić "Zaczyna się IV RP "jako jedyny polityczny.
Za chwile minie 4 lata od założenia,ponad 60.000 wejść,na urodziny będzie 3000 postów ...

Zero wyjątków, jak zrobimy jeden wyjątek, to zaraz ktoś się upomni o drugi. Poza tym to nie rozwiązuje sprawy, napieprzać można się równie dobrze i w jednym wątku. Rozwiązaniem byłoby opanowanie emocji i powstrzymanie się od sarkazmu przez kilka (słownie kilka) osób. Ja jeszcze trochę poczekam i poobserwuję, może uda się zrobić to bez wprowadzania cenzury.

pozdrav K
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 01.11.2009 22:34

Morski Pasie!
Nie daj się!
Czasem warto podjąć męską decyzję, nie bacząc na podszepty kusicieli..
pozdro i trzymam za ciebie kciuki!
:oops:
jacky6
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacky6 » 01.11.2009 22:45

MorskiPas napisał(a): Ja jeszcze trochę poczekam i poobserwuję, może uda się zrobić to bez wprowadzania cenzury.

ulica Mysia na horyzoncie ?

:lol: :lol: :P :P
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 01.11.2009 22:50

janniko napisał(a):Morski Pasie!
Nie daj się!
Czasem warto podjąć męską decyzję, nie bacząc na podszepty kusicieli..
pozdro i trzymam za ciebie kciuki!
:oops:

Nic się nie martw. Ja już widzę, że to się nie ma prawa udać. :cry:
A ja tak nie lubię cenzury :cry:
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 01.11.2009 22:58

MorskiPas napisał(a):A ja tak nie lubię cenzury :cry:

Spoko ,joanniko przyzwyczai się .Jak coś napisze głupiego ,albo durny jakiś nowy temat założy - cenzura czyli likwidacja postu.
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 02.11.2009 08:09

MorskiPas napisał(a): A ja tak nie lubię cenzury :cry:

chętnie pomogę...

będę ci tylko "usłużnie" podpowiadał, gdzie masz zajrzeć i .. ciach!
jan_s1
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jan_s1 » 02.11.2009 10:11

Daje się zauważyć pewną zmianę pozycji przez AndrzejaJ. Teraz urządza forum, jakby był adminem, lub adminowi przekazywał wskazówki do wykonania.
AndrzejJ. napisał(a):Spoko ,joanniko przyzwyczai się .Jak coś napisze głupiego ,albo durny jakiś nowy temat założy - cenzura czyli likwidacja postu.

AndrzejJ napisał(a): Badż fajny , to damy ci szansę

A przecież każdy widzi, że gdyby cenzura miała dotknąć kogokolwiek, to w pierwszym rzędzie AndrzejaJ.
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 02.11.2009 14:17

jan_s1 napisał(a):
A przecież każdy widzi, że gdyby cenzura miała dotknąć kogokolwiek, to w pierwszym rzędzie AndrzejaJ.

Plus ratio quam vis.
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 03.11.2009 08:26

Skoro jeszcze nie ma zakazu politykowania, to pozwolę sobie wzburzyć się wczorajszą decyzją pani minister zdrowia (powinna nazywać się p. Minister Choroby!)
Otóż p. minister uznała, że Polska nie zakupi szczepionki przeciw grypie A/H1N1, ponieważ szczepionka ta jest jeszcze nie do końca przetestowana i nie ma pewności czy jej stosowanie nie przynosi jakichś skutków ubocznych!

Co to za pier.. lenie!?
To znaczy, że WHO i Bruksela się mylą?!
To znaczy, że co? Że te kraje chcą zaszkodzić swoim obywatelom!?
Komunikat w sprawie szczepionki

I znowu to samo! Zamiast powiedzieć wprost, że nie ma kasy na zapewnienie obywatelom bezpieczeństwa (chociaż na pewno się znajdą na pensje NFZ-towskich prezesików i różne nagrody ministerialne), to się wciska im kolejną ciemnotę!
A wierny elektorat wszystko łyknie!
To już zakrawa na bałwochwalstwo!
:(
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Prezenty "zaduszkowe" p. minister Kopacz - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone