Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

poszukuje pokoju dla 2 osób i małego 1 rocznego dziecka

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Luk76
Autostopowicz

Postnapisał(a) Luk76 » 06.06.2006 11:29

Witam.
Mam pytania: gdzie udać się z małym dzieckiem do Chorwacji (max odl do ok. 1000km)?
Czy znacie jakieś miejsca z piasczystymi plażami?
no i czy lepiej jechać w ciemno (od 08 lipca) czy z biura podr (mam oferte na A2S za 780 zł + ubezp. do PAG)? Może znacie jakies namiary na kwatery?
Proszę o pomoc ponieważ w Chorwacji nigdy nie byłem.
Pozdrawiam Łukasz
Vegusia
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Vegusia » 08.06.2006 08:07

No cóż, po pierwsze zasada nr 1 jak jedziecie pierwszy raz i to z tak małym babelkiem to koniecznie zarezerwujcie sobie apartament wczesniej. Zaoszczędzicie sobie niepotrzebnych nerwów. Teraz jest czas aby usiąść przed kompem i czegoś poszukać. Miejscowości w Cro sa przecudne ,ale jak sie za pózno przyjedzie i jest już ciemno to masakra zer znalezieniem czegoś . Dlatego pozwulcie sobie na komfort ,poczytajcie to forum a napewno znajdziecie wile ciekawych kwater. Jadąc pierwszy raz polecam zdecydowanie Dalmację np. wyspę Ciovo lub Riwierę Makarską . Według mnie najpiękniejsze części Cro. Apropo plaż piaszczystych szukać to jak igły w stogu siana.... ale taki już urok Cro.
Bietka
Globtroter

Postnapisał(a) Bietka » 08.06.2006 08:12

Ale Dalmacja jest nieco dalej. Zarezerwujcie koniecznie noclegi wcześniej. Szkoda zrowia na szukanie, szczególnie jeśli jedziecie z małym dzieckiem.
Alma
Plażowicz

Postnapisał(a) Alma » 08.06.2006 10:01

Poczytaj sobie o apartamencie 2 sobowym tutaj: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link moze to Ci przypasuje :)

Z ulokowanie dziecka nie będzie problemów a i nie bedziecie mieli tam tak gorąco bo cien jest :)
Donata Jędrzejewska
Turysta

Postnapisał(a) Donata Jędrzejewska » 08.06.2006 13:53

TEŻ WYBIERAM SIĘ W TYM ROKU PIERWSZY RAZ DO CHORWACJI I TEŻ Z ROCZNYM DZIECKIEM. MYŚLĘ O PŁW. ISTRA. TO JEST 1200 KM Z WARSZAWY. MOŻE KTOS MOŻE POLECIĆ JAKĄŚ SPRAWDZONĄ METĘ NA NOCLEG.
toudee
Cromaniak

Postnapisał(a) toudee » 08.06.2006 14:23

Problem w tym, że 1000 km to generalnie zostaje tylko Istria a tam rzeczywiście plaż piaszczystych jak na lekarstwo. Jadę w tym roku do Vrsaru zobaczymy jak tam wygląda - relacja po powrocie na początku lipca.
O jednej z nich pisałem w poście dot. Medulina
forum/viewtopic.php?t=11210&highlight=

Jeśli mogłoby być odrobinę dalej to Rab opis tu:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

apartamenty na stronie
rafalz.
Podróżnik

Postnapisał(a) rafalz. » 10.06.2006 19:13

Z Krakowa do Omisza jest 1100 km . W samej miejscowości znajdziesz trzy plaże z piaskiem . Zresztą na forum było tyle pisane na ten temat Omisza ,że nie będę sie rozpisywał . Mogę polecić aprtamenty u ludzi do których jeździmy od lat pięcu lat . Standard bardzo dobry , cena przyzwoita ( 30E ) i najwazniejsze ,że z niczym NEMA PROBLEMA ja mawia Milan. Też jeździmy z dzieckiem pierwszy raz jak do nich przyjechaliśmy nasza mała miała 1,4 roku.
Madzia13
Podróżnik

Postnapisał(a) Madzia13 » 10.06.2006 21:31

Proszę o namiary na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
rich72
Cromaniak

Postnapisał(a) rich72 » 11.06.2006 11:18

Mam pytania: gdzie udać się z małym dzieckiem do Chorwacji (max odl do ok. 1000km)?
Czy znacie jakieś miejsca z piasczystymi plażami?
no i czy lepiej jechać w ciemno (od 08 lipca) czy z biura podr (mam oferte na A2S za 780 zł + ubezp. do PAG)? Może znacie jakies namiary na kwatery?
Proszę o pomoc ponieważ w Chorwacji nigdy nie byłem.
Baska na wyspie Krk polecam - dużo atrakcji dla dzieciaków i jest gdzie pospacerować
woka
Koneser

Postnapisał(a) woka » 11.06.2006 15:45

Tak jak Rich.... KRK jest super.
MarChor
Podróżnik

Postnapisał(a) MarChor » 13.06.2006 11:41

rafalz. - jesli mozna prosic to mnie tez wyslij ==> adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl z gory dziekuje !
Gabrielak
Podróżnik
rab

Postnapisał(a) Gabrielak » 20.06.2006 09:36

Polecam wyspę Rab, miejscowość Lopar. Z bobaskiem idealnie. Byliśmy z naszą malutką córeczką. Byliśmy na kilku wyspach, ale to miejsce jest idealne. Można także popłynąć z Krku-polecam. Na Krk: autostrada do samej Rieki, stamtąd mostem na wyspę aż do Baśki-port.
Plaża piaszczysta )nie kamyczki, ale piasek, taki co można babki robić. Jest taka zatoczka, i długo długo musisz sie nachodzić żeby popływać.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link!
Mieszkaliśmy w apartamencie GERO. Trochę daleko od plaży, ale za to spokój. Gero bardzo fajny facet, pracuje na portierni w jednym z hoteli, nawet dzwonił do mnie żeby się upewnić y przyjedziemy i żeby wytłumaczyć nam drogę
Gabrielak
Podróżnik
aha

Postnapisał(a) Gabrielak » 20.06.2006 09:42

no i zapomniałam dodać Pag nie jest zły, (też tam byłam , ale mi ise tak średnio podobało) no i jest już dalej niż Rab. I jeszcze jeden minus (zależy jak kto woli) jest bardzo głośno-dyskoteki przy samej plaży i Czesi z aerobikiem na plaży. Wodą niesie się muzyka do późnych godzin, więc okno z widokiem na morze odpada (właściwie to nie morze a zatoka), a z drugiej strony droga i Chorwaci na skuterkach...:)
Gabrielak
Podróżnik
aha

Postnapisał(a) Gabrielak » 20.06.2006 09:47

no i zapomniałam dodać Pag nie jest zły, (też tam byłam , ale mi ise tak średnio podobało) no i jest już dalej niż Rab. I jeszcze jeden minus (zależy jak kto woli) jest bardzo głośno-dyskoteki przy samej plaży i Czesi z aerobikiem na plaży. Wodą niesie się muzyka do późnych godzin, więc okno z widokiem na morze odpada (właściwie to nie morze a zatoka), a z drugiej strony droga i Chorwaci na skuterkach...:)
rafalz.
Podróżnik

Postnapisał(a) rafalz. » 20.06.2006 21:59

Madzia13 napisał(a):Proszę o namiary na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Witam
Czy foty dotarły ?
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone