Witam
Pierwszy post - nie zabijajcie.
Miliony takich tematów jest na forum, ale ich mnogość przyprawia mnie o palpitację serca. W tym rok po raz pierwszy wybieram się do Chorwacji, a jakby tego było mało, będzie to podróż poślubna. Wyjeżdżam 28/29.VIII, a wracam 09.IX. Trasę już mam, ale....nie mam pojęcia, gdzie mamy jechać. Taki paradoks. Tysiące miejscowości, setki opinii, długie godziny spędzone na tym forum i...mętlik. Chciałem jechać do Norwegii, ale dałem się namówić na Chorwację i Norwegia będzie za rok, przy czym tam wiem, co i jak, tutaj - zonk. No bo tak...i morze blisko potrzebne i jakieś ciekawe miejsca do zobaczenia, czy to piechtobusem, czy też samochodem...i dobrze by było, gdyby nie była to jakaś dziura, ale też klimaty "nadmorskich kurortów" nie dla nas, czyli dicho, mnóstwo ludzi itp...ktoś ostatnio polecił Omis, ktoś inny był na wyspie Brać, ktoś w Tucepi, a jeszcze inny jedzie teraz do Makarskiej...i tak w kółko...a to lepiej, żeby był apartament, ale jak już to z kuchnią, tarasem i widokiem na morze, bo to przecież podróż poślubna...a już najlepiej żeby się zmieścić w 40 euro za dobę...
HELP! Pomóżcie jakąś miejscowością, jakimś namiarem...ja mogę jechać w ciemno, ale przyszła żonka wolałaby jednak mieć coś pewnego...

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)