Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pogaduchy

Dział testowy poświęcony swobodnym dyskusjom na dowolne, często niezrozumiałe lub kontrowersyjne tematy. Moderacja w tym dziale jest ograniczona. Nie ma obowiązku wchodzenia do tego działu i czytania postów - robisz to na własną odpowiedzialność.
romuald22
Koneser
Re: Co zabrać w wakacyjną podróż?

Postnapisał(a) romuald22 » 27.01.2025 22:33

Marlowe1994 napisał(a):Tyle tu tysięcy zalogowanych, może ktoś poda przykład kontroli policyjnej którą sam osobiście przeszedł w czasie podróży i co z wyposażenia było sprawdzane?
I oczywiście wiem, że jeśli ktoś nie miał to nie oznacza , że nie trafi na taką. Chciałbym poznać skalę kontroli wyposażenia.

Ważne, że ty jesteś zalogowany.
Co do skali kontroli wyposażenia to pytanie jest z d.py bo wiadomo, że chyba nikt takich statystyk nie prowadzi. Ale w ostateczności dla wytrwałych w GUSie polskim i krajów ościennych można sobie pogrzebać.
Co do osobistych kontroli to zatrzymali mnie kiedyś profilaktycznie policjanci słowaccy. Prócz sprawdzenia trzeźwości pytali o kamizelki odblaskowe. Miałem w kabinie, ale pod fotelem. W folii, nie używane. Zobaczyli że mam i kazali jechać.
romuald22
Koneser
Re: Kamizelki, trójkąty ostrzegawcze, ubezpieczenia ...

Postnapisał(a) romuald22 » 28.01.2025 19:18

Marlowe1994 napisał(a):A dlaczego to ważne, że ja jestem zalogowany?

Bo wtedy nie byłoby już tysięcy tylko o jednego mniej.
Marlowe1994 napisał(a):Mówi się, że nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi. Może nie zajarzyłeś, jak zwykle, to ci wytłumaczę...

Używanie dużych kwantyfikatorów świadczy o głęboko zakorzenionym wysokim mniemaniu o sobie samym. Z tego jesteś znany wśród wielu userów tego forum.
Marlowe1994 napisał(a):Coś jeszcze chcesz wiedzieć?

Tak. Wszystko o wszystkim. Od ciebie.
romuald22
Koneser

Postnapisał(a) romuald22 » 28.01.2025 20:13

Marlowe1994 napisał(a):Logika którą błysnąłeś to chyba z Uniwersytetu Żywieckiego :lool:
Ciekawe jest to że tysiące, czyli powiedzmy kilka tysięcy, minus 1 (jeden) nie daje wyniku nadal kilku tysięcy :lol:
A co tam Romusiu pokasowałeś coś o chudych bocianich nóżkach? :lol:
Może dodasz coś merytorycznie?

Nie rozumiem tego jadu i złośliwości. Gumka cie w majtkach ciśnie?
Merytorycznie było o policjantach słowackich.
Jak mniemam ty ukończyłeś uniwersytet w ferrari w gazie. Zawsze to coś.
Pieszczotliwy jesteś bociusiu. Całuski.
Marlowe1994
Cromaniak

Postnapisał(a) Marlowe1994 » 28.01.2025 20:31

Złośliwy to ty jesteś, odpowiadam tylko na to co prezentujesz.
Pytałem o kontrolę w Słowacji to wypisałeś to co wypisałeś. Mundości.
Marlowe1994
Cromaniak

Postnapisał(a) Marlowe1994 » 28.01.2025 20:46

Może to by było dobre u nas...
Obrazekhttps://zapodaj.net/plik-ohrzhoIgRD
romuald22
Koneser

Postnapisał(a) romuald22 » 28.01.2025 21:10

Marlowe1994 napisał(a): Mundości.

Nie znam takiego słowa. Ale od mądrego zawsze coś warto się dowiedzieć.
Co do złośliwości to niestety ty czepiasz się wpisów w wielu wątkach i prowokujesz reakcję.
A nie można sobie pomilczeć???
romuald22
Koneser

Postnapisał(a) romuald22 » 28.01.2025 21:35

Marlowe1994 napisał(a):Milcz więc.

Vice versa.
boboo
zbanowany

Postnapisał(a) boboo » 29.01.2025 08:00

romuald22 napisał(a):
Marlowe1994 napisał(a): Mundości.

Nie znam takiego słowa (...)
A wyrażenie "afazja ruchowa" znasz?
Albo jakieś linki do definicji tegoż?
romuald22
Koneser

Postnapisał(a) romuald22 » 29.01.2025 17:43

Afazja. Hmm... Jeszcze ruchowa. Przykro mi stwierdzić, że jesteś typowym tego objawem. Na studiach jakiś profesor mnie nawet z tego przepytywał. Uszkodzenie struktur mózgowych jest nieubłagane. Niestety osoba doświadczająca tego nie jest w stanie tego potwierdzić. Podobnie jak większość alkoholików twierdzi, że nie ma problemów z alkoholem. Bociusiu i Bogdanie przesłodki i przemądry, weźcie tą uciskającą was gumkę w majtkach odetnijcie i stańcie się normalni bo uważam, że na to was stać. Nie jesteście głupkami tylko upierdliwcami. Zmieńcie to.
boboo
zbanowany

Postnapisał(a) boboo » 29.01.2025 19:52

romuald22 napisał(a):(...) Na studiach jakiś profesor mnie nawet z tego przepytywał (...)
To w Żywcu Collegium Humanum też miało swoją filię?
Marlowe1994
Cromaniak

Postnapisał(a) Marlowe1994 » 29.01.2025 19:54

boboo napisał(a):
romuald22 napisał(a):(...) Na studiach jakiś profesor mnie nawet z tego przepytywał (...)
To w Żywcu Collegium Humanum też miało swoją filię?

:lezekwicze:
Marlowe1994
Cromaniak

Postnapisał(a) Marlowe1994 » 29.01.2025 19:57

romuald22 napisał(a):Afazja. Hmm... Jeszcze ruchowa. Przykro mi stwierdzić, że jesteś typowym tego objawem. Na studiach jakiś profesor mnie nawet z tego przepytywał. Uszkodzenie struktur mózgowych jest nieubłagane. Niestety osoba doświadczająca tego nie jest w stanie tego potwierdzić. Podobnie jak większość alkoholików twierdzi, że nie ma problemów z alkoholem. Bociusiu i Bogdanie przesłodki i przemądry, weźcie tą uciskającą was gumkę w majtkach odetnijcie i stańcie się normalni bo uważam, że na to was stać. Nie jesteście głupkami tylko upierdliwcami. Zmieńcie to.

Ty masz jakąś avisofilię? :roll: :?
romuald22
Koneser

Postnapisał(a) romuald22 » 29.01.2025 20:21

Czasami lubię z osobami o nikłym profilu podyskutować.
Wiadomo że w Żywcu nie ma normalnej wyższej uczelni. Ale złośliwcy i upierdliwcy będą się tego trzymać.
Skończyłem krakowską uczelnię znaną od setek lat. Policjanci i niemieccy pontoniarze nawet w pobliżu nie przechodzili. Tak więc panowie do boju na stare lata. :D
ziemniak
Cromaniak

Postnapisał(a) ziemniak » 29.01.2025 23:06

romuald22 napisał(a):Co do złośliwości to niestety ty czepiasz się wpisów w wielu wątkach i prowokujesz reakcję.
A nie można sobie pomilczeć???

W wielu? Głównie w śmieciowych albo tam gdzie można się popisać wiedzą, którą łatwo znaleźć w wyszukiwarce.
Już wspominałem, że takie doradzanie innym może mieć opłakane skutki, przykład jak AI wyprowadził zimą grupę niedoświadczonych osób na przełęcz gdzie kończy się Orla Perć.

Pomilczeć? Nie udało się popisać wiedzą, to trzeba spróbować inaczej.

Romek daj spokój, szkoda czasu. Nie jeden już tutaj stwierdził, że nie ma co karmić trolla. Kiedyś Pan Cejrowski powiedział: "Ja z Panią nie rozmawiam, bo..." :niepowiem:
Marlowe1994
Cromaniak

Postnapisał(a) Marlowe1994 » 29.01.2025 23:33

Jest i on :lol: Kubuś od świętego Augustyna :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Po godzinach...

Pogaduchy - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone