2. Totalny obciach, że coś takiego puszczają w TV.
(Rysiu... to chyba nie politycznie?
Kolego Motoschiza.
Toż miały być wpadki z mijającego roku... a nie z ostatniej dekady...
Numb jakiś, czy co ?
.png)
maciek1956 napisał(a):darek1 napisał(a):Znany aktor i reżyser Andzrej Łapicki i jego młoda Lady.Czy na starość się nie miesza trochę w głowie. To, że dziewczęta łapią starych dziadków na kasę to jeszcze rozumiem. Ale, żeby tak błaznić swój dorobek życiowy - tego to nie rozumiem.
Darku--wytłumacz mi, bo ja nie rozumiem, dlaczego przez ożenek z młodą, bardzo młodą osobą, błaźni się dorobek życia
Ps moja wypowiedź nie oznacza, że popieram tego typu związki, ale "błaźni", dlaczego![]()
Tak się składa, że znam kilka podobnych małżeństw, nie zauważyłem aby ktoś podobnie do Ciebie o nich myślał.
.png)
janniko napisał(a):1. Walka Pudziana z Najmanem - wielki obciach!
janniko napisał(a):2. Totalny obciach, że coś takiego puszczają w TV.
.png)
darek1 napisał(a):maciek1956 napisał(a):darek1 napisał(a):Znany aktor i reżyser Andzrej Łapicki i jego młoda Lady.Czy na starość się nie miesza trochę w głowie. To, że dziewczęta łapią starych dziadków na kasę to jeszcze rozumiem. Ale, żeby tak błaznić swój dorobek życiowy - tego to nie rozumiem.
Darku--wytłumacz mi, bo ja nie rozumiem, dlaczego przez ożenek z młodą, bardzo młodą osobą, błaźni się dorobek życia
Ps moja wypowiedź nie oznacza, że popieram tego typu związki, ale "błaźni", dlaczego![]()
Tak się składa, że znam kilka podobnych małżeństw, nie zauważyłem aby ktoś podobnie do Ciebie o nich myślał.
No cóż. Ja bym swojego autorytetu (jako osoby jakby nie było publicznej) poprzez związek (różnica 60 lat) z tak młodą osobą na widok publiczny nie wystawiał. Pytam się, co ich wiąże -, miłość, zauroczenie czy tylko chęć pokazania, że mam młodą żonę, a może tylko kasa. Co na to jego rodzina, jego wnuki ???. Wszystko uchodzi ale nie taka "błazenada", przynajmniej w mojej moralnej ocenie. Na starość się dziecinnieje - to jest dokładnie taki przypadek.
janniko napisał(a):2. Totalny obciach, że coś takiego puszczają w TV.
.png)
...czyli mamy Wigilię!JacYamaha napisał(a):Kevin sam w domu ...
JacYamaha napisał(a):W 2009 roku oddano niespełna 89 kilometrów autostrad....
.png)
darek1 napisał(a):Znany aktor i reżyser Andzrej Łapicki i jego młoda Lady.Czy na starość się nie miesza trochę w głowie. To, że dziewczęta łapią starych dziadków na kasę to jeszcze rozumiem. Ale, żeby tak błaznić swój dorobek życiowy - tego to nie rozumiem.
dallas napisał(a):dla mnie to nie obciach
jest dorosła kobieta i moze wyjśc za kogo chce
ważne zeby byc szczęsliwym
.png)
Dromader napisał(a):... wiesz kto tak twierdzi ?
Chociaż, czekaj, to może być podchwytliwe pytanie ...